Center Townhall meeting
Teambuilding of our employees
International Women's day and Diversity celebration
International Women's day and Diversity celebration
Příjemné prostředí+9

Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.

Činnosti související se zpracováním dat a hostingem

Angličtina na denní bázi Výplata přichází včas S odchodem do jíné práce v brzké době
Brněnské centrum je absolutní joke. HR - raději ani neposílejte email nebo s nimi nekomunikujte, jelikož pomoci se nedočkáte. IT systémy z roku XY, které nefungují 90% času, občas je sotva nemožné si vůbec lognout pracovní dobu (home office). Žádná volnost zaměstnance - Infosys odkoupil část firmy, ve které jsme pracovali - všechny výhody, svobody a respekt k zaměstnacům zmizel během prvních pár dnů pod Infosysem. Kariérní posun nečekejte, můžete být rádi, že Vám vůbec zaplatí za práci, kterou děláte, aneb na bonusy nejsou peníze. iCount - interní systém na hodnocení zaměstnanců ovlivňuje Váš "bonus" - nikdy se nedostanete na 100% bonusu, jelikož hodnocení zaměstatnce 100% neexistuje. Každý, kdo chce alespoň trochu respektu od managementu, team leaderů a nechodit do práce s pocitem, že jste jen InfoSlave, nechoďte sem. I mean it.
Napsáno:duben 2024

Pod Infosys som prešla skrz akvizíciu. Na jediných pozitívach mojej práce - pozícia, kolegovia, šéf, klient - nemá Infosys žiadny podiel. Na ich a mojom odchode ale už áno.
- maximálny nezáujem o svojich ľudí, prieskumy spokojnosti zamestnancov s negatívnym výsledkom sa riešia nezasielaním ďalších prieskumov spokojnosti, prípadne zametením pod koberec - na navýšenie mzdy rovno zabudnite, ostáva len pri sluboch - neskutočný neporiadok v interných procesoch (riadené centrálou v Indii), všetko trvá mesiace (hľadanie náhrady za odchádzajúceho kolegu, nová zmluva pri povýšení / zmene pozície) - digitálny líder so zastaralými a často padajúcimi internými systémami, len na zadávanie dochádzky sa používajú 3 rôzne systémy, všetko je nutné školiť a treba na to doslova hodiny tréningu - Neobmedzený home office a príjemný kolektív sa už stáva minulosťou Hrozne ma mrzí, čo sa s prechádzajúcou firmou (Currys COE) stalo po akvizícii, všetci sme doplatili na absolútnu nepripravenosť Infosysu na túto zmenu a ich neochotu adresovať problémy zamestnancov. Firemná kultúra na štýl "nobody is tied to their desk"
Napsáno:leden 2024

Hour of Code for children from elementary school

Hour of Code for children from elementary school

Meeting room+9

My colleagues are great.
Very low salary. No transparency. No basic human decency. Always lying about everything. Breaking promises with terrible excuses. Greedy and cheap.
Napsáno:leden 2024

Possibilities to grow. Challenges in day-to-day work, which is giving you new experience of learning, growing.
Nothing
Napsáno:březen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.?
Jedina pozitivna vec bol moj team a nadriadeny.
Je to parodia na firmu, hraju sa nieco co vobec nie su. Interne procesy su otrasne (v pripade, ze nejake existuju; v IT napr. hiring proces neexistuje). HR je jeden totalny amaterizmus. Netrasparentne a vyhybave odpovede vedenia na otazky zamestnancov. Interne systemy zaspali dobu, ziju si v 90kach a kedze negeneruju zisk, investovat do nich nie je firma ochotna. Interny spam na mail je sialeny a totalny graficky odpad, to co chodi do mailboxov vyzera ako cisty phishing.
Napsáno:srpen 2023

- angličtina na dennej báze - príjemný a skúsený kolegovia - mladý kolektív - voľný homeoffice, ako si to naplánujem tak to je
- absolútny nezáujem zamestnávateľa o zamestnanca. Pár úvodných prezentácii ala "čo vás trápi" v praxi ukázali, že nás absolútne nezaujimate. - všetko riadi india, čo znamená, že nič nefunguje, o všetko treba žiadať 5x, aj o elementárne veci, príspevok na penzijko a pod - neskutočne tragické interné systémy, nefunkčné, nemožné sa prihlásiť, ako návrat do 90 rokov. Na systém určený k sebahotnoteniu je potrebné zorganizovať interné školenie aby hodnotenie zamestnanec mohol vôbec dokončiť - 30 mejlov denne, všetko spam z indie, obrázkové šialene farebné mejly, všetko bliká - obrovská fluktuácia, celé oddelenia 20+ kolegov sa rozhodli odísť inam, všetko veľmi skúsený špecialisti. Zrejme sa jedná o zámer ako ušetriť náklady, chytrejší odídu sami - som zamestnaný už 25+ rokov, ale nič podobné som ešte inde nezažil, po doručení výpovede žiadna reakcia, odpoveď, zistenie feedbacku, totálny nezáujem. Nechaj tu notebook a choď :)
Napsáno:duben 2023

- výplata chodí včas a v pořádku - poskytují pracovní vybavení - laptop - občas jsou fruit daye
- komplikovaný orgchart a "kastování" - nefunkční procesy - neschopnost komunikace napříč firmou - bohužel firma působí na první pohled jinak než jaká je doopravdy - je tu mnoho prostoru na zlepšení (zvýšit mzdy - hlavně na nižších/junior pozicích) - kdo nemiluje korporátní strukturu, indickou kulturu a myšlení, ten tu spokojený nebude

Řád a pravidla
Protože je to samý proces a pravidlo, postup. Pokud pravidla nedodržujete, tak se tam zblázníte. Pokud vám nevadí dlouhotrvající procesy na cokoli a to, že jedete podle manuálu, tak budete pravděpodobně spokojeni.
Napsáno:březen 2023

- great team where you will get support and advice when you need it. - the opportunity to improve your English or another language - if you don't want to break records and just ok with "get lost in the crowd" it's not difficult to maintain a work-life balance
- bureaucracy (all the procedures are complicated, require a lot of issued tickets without a certain result) - salary (as a starting point without experience it's probably not bad, if you're at least a bit ambitious and want to learn new things, you'll probably leave before you get a better salary) - average benefits, some of which are not benefits at all( as a contribution for MultisportCard cca 50Kc, you probably don't want to go through the whole paperwork process because of this) - if you want to innovate and change something or develop yourself, it's complicated and almost impossible -
Napsáno:leden 2023

Včasná výplata na účtu.
Plat je na spodní hranici v porovnání s obdobnou pozicí v jiných společnostech. Naprosto katastrofální IT podpora pokud je potřeba něco řešit a to je téměř na denním pořádku, alespoň tedy na mém projektu. Logování se do systému až 45 minut před začátkem pracovní doby . Systémy ve kterých pracujeme jsou nestabilní a to na denní bázi, z čehož vzniká stres v práci. Pokud se snažíte cokoliv řešit, lidé z managementu pokrčí rameny a řeknou : ,, No jo no, to je Infosys,, . :/ Jak už zde někdo zmínil v komentáři firma nabere lidi kteří mají naprosto laxní přístup k práci a ti schopnější za nimi práci dodělávají opravují. Neproplacené náklady za homeoffice. Při naší nízké mzdě je opravdu úsměvné, že ještě sponzorujeme z této výplaty náklady na provoz, které by si firma mohla dát do účetnictví. Přislíbení proplacení a nedodržení slibu je analogie ke všemu co slíbí při hiringu. Kariéra???? Chachacha...zůstaň kde jsi a buď rád a nezapomeň vyplnit každý půlrok hodnocení v Icountu, které je k něčemu. Vyplňování docházky v interním systému je porod nohama napřed. Multisport karta která stojí 750 a zaměstnavatel hradí kolik ...30 KČ? Benefit karta kde za čtvrt roku máte 600 KČ ? To je benefit ????? Z denního prispevku na stravování si koupíte maximálně bagetu z automatu, toť vše. Chaos, nezájem, naprostý amaterismus v každém směru.
Napsáno:květen 2022

Enjoyable work place, nice initiatives Multicultural and very open environment
the salary is a bit low
Napsáno:duben 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.?