Center Townhall meeting
Teambuilding of our employees
International Women's day and Diversity celebration
International Women's day and Diversity celebration
Příjemné prostředí+9

Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.

Činnosti související se zpracováním dat a hostingem

Že je to velká společnost, která má silné zázemí.
Nepřemýšlet tak krátkodobě, nezbavovat se zaměstnanců po půl roce.
Napsáno:únor 2018

Infosys nepropousti zamestnance z firemnich duvodu (jen kdyby se samozrejme zamestnanec sam nejak vazne provinil). Velka spousta projektu umoznuje moznost vyvoje, zmeny prace v ramci firmy. struktura tu neni prisna jako jinde, takze kdo chce tak se tu nauci klidne i v klidu programovat!
hodnoceni zamestancu, vice slovniho ohodnoceni, vice chvalit zamestnance, vic oceneni mimo financniho oceneni.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

Regular Blood donation in the office

Hour of Code for children from elementary school

Hour of Code for children from elementary school

Meeting room+9

Pro prijeti staci znalost dvou cizich jazyku a pocitacova gramotnost. Prumerny plat.
Globalni outsourcingova firma s typicky neosobni atmosferou - zamestnanec je pouze cislo v rade a na jeho nazoru nezalezi. Absence benefitu.
Napsáno:červenec 2015

Skvělá lokalita kanceláří v centru Mladý a přátelský kolektiv Mezinárodní prostředí
Interní systémy - zastaralé, vše zdlouhavé, neintuitivní, pořád něco nefungovalo HR + IT oddělení - vše trvalo, pořád nějaký problém, na HR jste se kromě několikahodinové okno nedostali Vedení jen slibuje a slibuje Benefity žádná sláva Ze strany firmy naprostý nezájem o vás - jste jen číslo
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.?
Původně jsem bývalým zaměstnancem společnosti Currys, kdy ji koupila společnost Infosys a zažil jsem velmi nepříjemný přechod. Kromě původných benefitů z Currys, mů zmínit jedině možnost multisporkarty.
společné townhally byly neuvěřitelně ztraceným a nervy drásajícím časem. Stejně jako docházkový systém, který absolutně nefungoval a práce v něm byla, jako by vám zaměstnavatel chtěl nepřímo říct, že vás nechce zaměstnaávat. Pravidelně totiž neukazoval čas podle pípnutí se kartou v budově na terminály ještě několik dní po
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:prosinec 2024

- Skvělý kolektiv včetně nadřízených - Dobrá lokalita, pěkný areál - hezké kanceláře
- zastaralé pracovní systémy, které nefungují (od IT firmy byste čekali něco jiného) - nefungující IT oddělení - firma vykazuje dobré výsledky, ale na platech zaměstnanců se to neprojevuje - velká byrokracie, složité vyřizování jakýchkoli běžných záležitostí - drahá multisportka - zaměstnavatel jen velmi málo investuje do zaměstnanců - nejistota budoucnosti vaší pracovní pozice - všudypřítomný chaos, se spoustou problémů se nemáte na koho obrátit, protože nikdo nezná správné řešení
Napsáno:září 2024

Skvělý kolektiv a team leaderi. Fajn prostředí. Možnost flexibilní pracovní doby. Dobré benefity. Příležitost začít po škole bez praxe a mimo vystudovaný obor.
Plat. Kultura Infosysu. Neschopnost vysokého vedení. Vše muselo schválit i nejvyšší vedení.
Napsáno:srpen 2023

velmi přátelské a zároveň multikulturní prostředí, kolegové jsou z více než 60 různých zemí. Zároveň máme možnost spolupracovat s kolegy z jiných poboček na různých zajímavých projektech. Vnímám také, že se stále více otvírají kariérní příležitosti, nejen v rámci svého streamu, ale i napříč funkcemi. Líbí se mi nově zavedená Cafeterie. V zimě využívam multisportku, přestože firma nepřispívá, i tak se mi vyplácí.
Korporátní procesy jsou často zdlouhavé
Napsáno:srpen 2022

Stale se rozvijejici a rostouci moznosti Osobni rozvoj a skusenosti Neni nuda :)
Trochu tezsi kloubit pracovni a osobni zivot, chce to odhodlani a pevne nervy, ale plynou z toho viditelne benefity.
Napsáno:březen 2022

- appreciate great team and teamwork. - enjoy work diversity and complexity. - have great working opportunities. - very good work with my strengths.
Napsáno:březen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Infosys (Czech Republic) Limited s.r.o.?