Proměňujeme vozidla v počítače na kolech
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Mladé Boleslavi, Plzni a v Brně
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Mladé Boleslavi, Plzni a v Brně
Netradiční benefity+9

Digiteq Automotive s.r.o.

Výzkum a vývoj v oblasti technických věd

🚗 Měníme svět mobility a díky našim řešením ho děláme intuitivní, bezpečnější a komfortnější. Proměňujeme vozidla v počítače na kolech - interagující s posádkou a propojené prostřednictvím funkcí a aplikací se světem okolo. Jsme dceřinou společností firem Škoda Auto a CARIAD a patříme tak do koncernu #Volkswagen.

Osobním ohodnocením zaměstnanců za odvedenou práci.

Školení a školitelé

Digiteq Automotive s.r.o. image 2
Práce na Test bench

Práce na Test bench

Digiteq Automotive s.r.o. placeholder+9

Pracovní prostředí, kolegové a nadřízený. Líbí se mi take úroveň autonomity a uznání které se mi dostává.
Jako se o některých prací mluví jako o zlaté kleci. Tady je to pro mě pohodlná klec. Vím že se profesně nikam neposouvám, jediný růst, který je z mé pozice možný je do středního managementu, kde mě láká pouze lepší finanční ohodnocení, které bych mohl získat i jinde s výrazně menší úrovní zodpovědnosti. Ale stejně tu zůstávám, protože mám rád kolegy a prostředí ve kterém pracuji. Možná tu jsou zajímavé možnosti, jen mi je nikdo neukázal.
Napsáno:říjen 2024

Ve firmě je skvělá atmosféra. Zaměstnanci si mezi sebou tykají, někomu to vadit může, ale ve mě to evokuje kamarádskou atmosféru. Digiteq má pro své zaměstnance skvělé benefity od Multisport přes sick day, family day, příspěvek na důchodové připojištění, cestovní pojištění, firemní posilovna, doprava do zaměstnání, zapůjčení firemního vozu, dohoda o napracování poskytnutého volna a mnoho dalších. DA pokud vyloženě nemusí, tak při skončeném projektu své zaměstnance nepropouští, ale aktivně se snaží mu najít práci na jiném projektu, jelikož know-how, které zaměstnanec mezitím získal, je pro firmu velmi cenné. Co se týká finančního odměňování, mají zaměstnanci velmi dobré roční bonusy a bonusy za úspěch firmy. Rozpočítají-li se tyto do měsíční mzdy, může to dalších cca 10-15 tis měsíčně, k základní mzdě. Firma má zajímavý systém kariérního rozvoje, který je otevřen každému zaměstnanci, samozřejmě pokud o to má sám zaměstnanec zájem. Zaměstnanec je na toto téma pravidelně tázán. Na to, že jme firma součástí VW koncernu si zachovala jistou autonomii a v různých procesech je to znát. Digiteq je také veden velmi kompetentními lidmi, kteří (zatím) dokáží držet firmu v plusových číslech i v dobách krizí. Digiteq Automotive je skvělá firma ve které se mohou uplatnit jak absolventi bez praxe, tak i zkušení lidé s praxí.
Momentálně zatím opravdu nevím. Může se to časem změnit, ale ve firmě jsem zatím opravdu spokojený.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Digiteq Automotive s.r.o.?
-Kultura důvery, která dává zaměstnancům volnost. Dovoluje mi flexibilněji pracovat, skloubit s prací soukromý život. Vyžaduje to ale samozřějme vrátit důvěru ve formě odvedené práce. -Pro automobilového nadšence dává DQ možnost spoznat podobné lidi a vidět zajímavá místa. -Velká možnost vzdelávání se. Od školení až po samovzdělávání i softskills.
-Z firmy vyrostl korporát, který strácí flexibilitu malých firem
Napsáno:říjen 2024

Dbá na rozvoj zaměstnanců; pracovní autonomie; pracovní činnost se dobře kombinuje se soukromým životem; mix benefitů dobře nastaven;
Napsáno:říjen 2024

S týmem lidí, firemní kulturou, dodržováním pravidel a etických hledisek.
Větší podpora při rozvoji zaměstnanců
Napsáno:říjen 2024

Pracovní prostředí, flexibilní pracovní doba

Přístup k zaměstnancům.
Občas ne včasná komunikace důležitých změn a rozhodnutí.
Z oddělení:Výzkum, vývoj

pracovní prostředí
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Digiteq Automotive s.r.o.?