Proměňujeme vozidla v počítače na kolech
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Mladé Boleslavi, Plzni a v Brně
Sídlíme v Praze, ale najdete nás i v Mladé Boleslavi, Plzni a v Brně
Netradiční benefity+9

Digiteq Automotive s.r.o.

Výzkum a vývoj v oblasti technických věd

🚗 Měníme svět mobility a díky našim řešením ho děláme intuitivní, bezpečnější a komfortnější. Proměňujeme vozidla v počítače na kolech - interagující s posádkou a propojené prostřednictvím funkcí a aplikací se světem okolo. Jsme dceřinou společností firem Škoda Auto a CARIAD a patříme tak do koncernu #Volkswagen.

Přístup vedení, kvalita výběru zaměstnanců do teamu a jejich schopnosti řešit obtížné situace.
Zasedacích místností by mohlo být malinko více v Besnetu na Novodvorské. Víc malých místností do 4 osob by bylo fajn. Kvalita zvuku při větších firemních meetingách by měla být podstatně lepší. Větší fitko prosím! :D ano je super mít alespoň něco, ale za každý metr navíc budeme moc rádi :)
Napsáno:říjen 2024

Velmi pečlivý výběr a nízká fluktuace manažerů - opravdu skvělé vedení firmy, které ví co dělá i když se ne vždy daří. Silná podpora work-life balance a zajímavé benefity. Většinou bezproblémové pracovní prostředí kde lze věci řešit lidsky.
Zesilující korporátní svázání pravidly a procesy vlastnických společností, hodně administrativy. Rychlý dynamický růst způsobuje problémy, nástroje se nestíhají vylepšovat, plácá se jedna aplikace přes druhou, stále častěji dochází k reorganizacím a přejmenovávání.

Tým zaměřený na vývoj aplikací pro Android Automotive

Tým zaměřený na vývoj aplikací pro Android Automotive

Digiteq Automotive s.r.o. image 2
Práce na Test bench

Práce na Test bench

Digiteq Automotive s.r.o. placeholder+9

Kolegové, nadřízený, flexibilita
Napsáno:říjen 2024

Skvělá company culture, pokud se vám něco nelíbí, jsou na místě kolegové a procesy, které to pomůžou změnit, pokud možno. S kýmkoliv lze mluvit konkrétně, otevřeně a upřímně. Tykání v rámci celé firmy napomáhá překonávat bariéry (třeba při rozhovoru recepční a CFO). Benefity jsou z mé omezené zkušenosti lehce nadprůměrné.
Platové ohodnocení je bohužel klasicky tabu téma a práce primárně pro koncern VW má přináší čas od času svoje nevýhody. Např. něco trvá dlouho zařídit, protože byrokracie. Nebo to nejde vůbec, protože to někdo od psacího stolu ve Škoda nebo VW neschválí. Sečteno a podtrženo ale Digiteq jako zaměstnavatele vřele doporučuji.
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Digiteq Automotive s.r.o.?
náplň práce, zajímavé projekty, příjemné prostředí, super tým
Napsáno:říjen 2024

Přijde mi, že Digiteq je v rukou schopných manažerů, kteří opravdu chápou že hodnota kterou společnost dodává se odvíjí od spokojenosti lidí, kteří v ní pracují. Pokud něco nesedí na konkrétní pozici, vedení se snaží vycházet vstříc, aby si kvalitní lidi udrželi. Nejvyšší vedení komunikuje své kroky transparentně a srozumitelně. Chválím zvládnutou agilní transformaci a strukturovanou podporu osobního rozvoje. Je cítit, že lidé v Digitequ pracují rádi
Napsáno:říjen 2024

Miluji auta. takže práce pro dq je super.
Napsáno:říjen 2024

Můžeme svobodně vyjádřit svůj názor na fungování procesů ve firmě bez negativních důsledků pro jednotlivce. S mnoha podněty se pak skutečně pracuje a je snaha věci vylepšit a opravit.
Strategie firmy není něco, s čím bych vnitřně souhlasil. Cílem je růst bez zvyšování počtu zaměstnanců, což vede k subcontractingu. Stáváme se tak jednou z mnoha firem v dlouhém dodavatelském řetězci a v některých projektech to docela limituje akceschopnost týmu.
Napsáno:říjen 2024

Možnost naučit se něco nového a podpora ve vzdělávání Příjemná atmosféra Flexibilita Odměňování
Vedení by se mělo víc zaměřovat na rozdílné potřeby různých oddělení na základě jejich značně odlišných úkolů. Velká část zásadních rozhodnutí tuto diverzitu popírá a práci zaměstnancům znesnadňuje
Napsáno:říjen 2024

Ohodnocení a benefity jsou fér. Sbírání zpětné vazby probíhá na všech úrovních. Příjemné pracovní prostředí a snaha vyjít zaměstnancům vstříc s work-life balance. Zajímavá práce na různorodých projektech uvnitř koncernu VW.
S růstem bohužel přichází klasické korporátní problémy, často také narazíte na nesmyslné procesy např. občerstvení na schůzku musí schvalovat jednatelé nebo plýtvání financemi na straně facility. Určitě taky musím zmínit nejistotu projektů i uvnitř koncernu se zákazníci mění / šetří.
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Digiteq Automotive s.r.o.?