V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

Oceňuji možnost home-office resp. rozšířeného home-office Skvělá je kantýna v budově Líbí se mi, že HR reaguje na podněty zaměstnanců týkající se "zlepšováků" a realizuje je Velmi si vážím důvěry ze strany nadřízených Konplan nám chystá skvělé akce a překvapení Cítím se velmi dobře v kolektivu přátelských a nápomocných kolegů
Zatím jsem nenarazila na nic, co by mi vadilo či chybělo. Jsem velmi spokojena a chodím do práce moc ráda
Z oddělení:Nákup

Skvělé prostředí, kolektiv. Benefity Edenred a snídaně
Preferoval bych pracovat z lokálního pc namísto citrixu v kanceláři
Napsáno:březen 2025

Dobrá atmosféra v týmu. Skvělé rozvržení pracovní doby. Správný nadřízený. Spokojenost s firmou dodávající stravu.
Občas se najdou zaměstnanci, kteří nerespektují bookování místa a považují sdílené místo za své bez ohledu zabookování onen místa jiným zaměstnancem.
Napsáno:březen 2025

Líbí se mi orientace Konplanu na udržitelnost vůči životnímu prostředí. A samozřejmě pracovní prostředí, celkově moderní budova. Velmi oceňuji možnost práce z domova, vzhledem k mé vzdálenosti dojíždění je to pro mě velký benefit.
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
Ohebnost pracovní docházky, pohodlná atmosféra, přátelský přístup
Více soukromí u pracovního místa

Práci, co dává hlubší smysl
Firma Konplan není jen o tom přijít do práce a udělat tohle a tamto, ale člověk opravdu dělá něco zajímavého v oboru, který se každým dnem rozvíjí. Hledání řešení na aktuálně vyskytnuté problémi, či designovat úplně nové součásti, to vše tady k každodenní práci patří

Neformální pracovní atmosféru
Tykání mezi kolegy, ať už ve svém týmu, nebo potkání s naprosto náhodým kolegou s jiného patra je naprosto nomrální a to spadá i s nadřízenými. Formální oblečení je vkusné, ale za teplákovou mikinou s tenisky vám tu nikdo hlavu neutrhne. Pohodlí je nady snad nadevše.
Napsáno:říjen 2024

Fajn kolegové i vedoucí, scházíme se i mimo práci Moderní pracovní prostředí, jaké jsem jinde v Plzni nezažila Základem je komunikace. Problémy nebo přání je možné komunikovat otevřeně s vedoucím, často se vyhoví Spousta benefitů, pěkný plat, možnosti rozvoje. Nemám pocit, že bych firmu nezajímala.
Někdy obtížná komunikace s kolegy v DE.
Napsáno:srpen 2024

Skvělý kolektiv (alespoň v mém týmu) Možnost pracovat v mezinárodním a kulturně rozmanitém kolektivu Když máte štěstí na vedoucího bude to opravdu člověk na vaší straně a postaví se za vás (to neplatí u všech) Možnost jazykových kurzů (ty jsou ale postupně seškrtávány, takže tento bod neberte tak relevantně) Možnost odejít i v "jádru" a něco zařídit si Kvalita zaškolení není špatná, to avšak hodně záleží na které oddělení kam se dostanete... Někde si dají opravdu záležet a někde vás hodí do vody a plav Dobrá příležitost pro absolventy, díky čemuž je v Konplanu opravdu mladý kolektiv Pružná pracovní doba Když stíháte a děláte práci kvalitně tak se o vás nikdo nezajímá 50% pracovní doby lze pracovat z Home Office Vždy je v pohodě domluvit si dovolenou a nikdo vám jí nebude nařizovat (to také neplatí na všechny týmy) Kantýna (v 90% případů je jídlo dobré) Na plno místech jsou polohovatelné stoly a kanceláře jsou čisté a moderní Možnost jezdit na služební cesty a dostat se do výroby
Všude zmiňované každoroční přidávání se může pohybovat v řádech % a vy s tím nic neuděláte, možnost rozvoje je zde minimální a na každý argument, že byste potřebovali navýšit mzdu je vám řečeno, že si můžete najít jinou práci Work-life balance je zajímavej PR kec... V mnoha týmech jsou přesčasové hodiny absolutní standard a nutnost! Komunikace s DE... 80% z Německých kolegů nás bere jako levnou pracovní sílu a v mnoha emailech cítíte aroganci s tím, že vás považují za něco míň Špatné finanční ohodnocení, oproti konkurenci počítejte klidně s 30% rozdílem (doporučuji si na začátku vydupat více peněz, později bude složité dosáhnout jakéhokoliv přidání) Práce na vzdálené ploše, která věčně nefunguje. IT reaguje pomalu a dost často vám podpora z Indie způsobí víc problémů než jich reálně vyřeší Vybavenost IT není žádná sláva, myš za 80KČ a klávesnice za 100KČ… Vyplňování excelu na excel a hodně nesmyslných procesů (celá struktura je zkostnatělá) Firma se vůbec nesnaží udržet si zkušené zaměstnance a raději si je nechá odejít a pak nabere za víc peněz juniora po SŠ Netransparentní odměňování, občas se stane, že nový nástup má víc peněz než člověk co je ve firmě 5+ let Firemní parkoviště je benefit jen pro lidi co přijdou do 8:00, pak už není skoro možné zaparkovat Na otázku k vedoucímu často dostanete jenom "manažerské kecy" opakované pořád dokola, pak je komunikace jakéhokoliv problému frustrující Benefity o ničem Z firemních akcí (které jsou hodně málo) mám spíš pocit, že to firma dělá jen pro PR a né pro zaměstnance… Co zkusit udělat akci a nevychloubat se tím na sociální síti, apod… ? Neustále se nabírají noví lidé, ale ti si často ani nemají kam sednout, protože budovat není nafukovací (nečekaně), takže se stává, že nový člen týmu sedí přes půlku patra Všude po budově se začaly objevovat budovatelská hesla (tohle je spíše pozitivní bod, alespoň je se čemu zasmát)
Napsáno:duben 2025

Možnost práce na Home Office.
Není naplněn Work-life balance.
Napsáno:duben 2025

Pružná pracovní doba. Práce z domova - Home Office. Možnost zkrácených úvazků.
V zimě nelze zarezervovat dovolenou na léto, protože se může stát, že kolega např. v dubnu zjistí, že potřebuje dovolenou ve stejný termín. Kolegové, kteří hned všechno hlásí nadřízenému.
Napsáno:březen 2025

Před mnoha lety jsme dostal příležitost pustit se po kariérní dráze s Konplanem. Je to jízda plná zajímavých úkolů, někdy v klidu, někdy v pořádném fofru. Ale vždy jsem měl a stále mám kolem sebe kolegy, se kterými mě tato jízda baví a můžeme společně radovat z úspěchů, kterých jsme za ty roky dosáhli.
Není nic na co bych si vyloženě stěžoval... A když už tak raději svému nadřízenému, který mě vyslechne ...
Napsáno:březen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?