PTÁČEK - velkoobchod, a.s.

Velkoobchod se železářským zbožím a instalatérskými a topenářskými potřebami

Technologický velkoobchod a největší prodejce kompletního sortimentu topení, voda, plyn, vybavení koupelen a inženýrských sítí v České a Slovenské republice. Společnost byla založena v rove 1992, svou velikostí se řadí mezi největší rodinné společnosti v Čechách i na Slovensku a od roku 2004 je partnerem evropského sdružení rodinných velkoobchodů technického zařízení budov (EDT). Rozsáhlou sítí poboček pokrývá všechny regiony České republiky i Slovenska.

Smlouva na dobu neurčitou Fajn kolegové ve skladu Rychlý proces přijetí
Dost fyzicky náročná práce Rozdělení mzdy na fixní složku a bonusy, které když odcházíte nedostanete Placení po odchodu firemního oblečení, které se většinou nikde neplatí.
Napsáno:červen 2024

Začínala jsem pracovat ve skladu, poté jsem přestoupila na administrativní práci, která mě moc baví. Máme dobrý tým.
Uvítala bych flexibilní pracovní dobu, ale chápu, že to na mé pozici není možné.
Napsáno:duben 2023

PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 1
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 2
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 3
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. placeholder+7

Největší plus je skvělý kolektiv. Není nuda. Stále něco nového. Získá se zde obrovské množství informací a znalostí nejen z oboru. Možnost profesního růstu, ale hodně záleží na místě bydliště. S personálním oddělením jsem spokojen. Vždy, když potřebuji, tak jsou mi děvčata nápomocny. Jsou to naše princezny co vždy pomohou. Personální oddělení udělalo za svoji krátkou existenci obrovský kus práce a snaží se pro zaměstnance dělat maximum. Stabilní a rozšiřující se firma. Věci se zde mají tendenci zlepšovat. Celkově jsem u firmy spokojen.
Velký nedostatek jsou časté výpadky systému. I pře veškerou snahu IT oddělení. V tomto firma zaostává, ale k poměru k velikosti firmy je to pochopitelné. Nový systém se již rýsuje. Finanční hodnocení by mohlo být transparentnější s pravidelným navyšováním, speciálně v dnešní době. V tomto není firma příliš flexibilní. Logistika firmy také drobně pokulhává.

Rodinná firma s dlouholetou tradicí. Sortiment, kterým se podnik zabývá je stále potřeba. Voda - topo - plyn. Po dobu co zde pracuji (cca 8 let) se mi nestalo, že by mi nepřišel plat v termínu od 16-18 dne v měsíci, záleží jak vychází víkend.

Rozmanitou práci
Nabídka sortimentu, kterým se firma zabývá je skutečně velice široký a stále se vyskytují novinky od dodavatelů, kterých je opravdu velké množství. Získáte detailnější přehled o věcech, které jsou kolem vás v běžném životě, ale nevšímáte si jich. Jak fungují, co se skrývá za zdí apod. Zákazníci také přinášení mnoho nových rad a zkušeností z oboru.
Napsáno:září 2022

Baví mě plánovat koupelny v programu Visoft, pracovní vztahy jsou na bodu mrazu
Na školení se proplaci jen část diet, večeři si zaměstnanec hradí pouze ze své kapsy. Ptáček má svoje zákony..
Napsáno:březen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?
Dobrý kolektiv. Práce s lidmi. Možnost naučit se spousty nových věcí z oblasti vodo-topo.
Transparentnost ze strany vedení vyžaduje velké zlepšení. Personalní oddělení pokud tedy u Ptáčka nějaké opravdu existuje bych hodnotil na stupnici od 1-10 s tím že 10 je nejlepší číslem -999. Benefity nejsou motivační (aspoň ne na obchodním oddělení). Řešit covidovou situaci sebráním 5 dnů dovolené navíc kterou jako zaměstavatel prezentuji zaměstnancům jako benefit, je opět k zamyšlení směrem k managementu. Firemní software je ostudou této společnosti stejně jako celé IT oddělení které dlouhodobě není schopné situaci řešit, spíše naopak.

Jde o velkoobchod který spolupracuje s velkou řadou dodavatelů různých řešení, možnost s těmito dodavateli komunikovat na denní bázi a řešit standardní i nestandardní požadavky zákazníka dává prostor velkému zlepšení ve znalosti produktu jako takového ať už jde o vodovodní trubky nebo tepelné čerpadlo pro bytový dům. Sami dodavatelé rádi školí o svých výrobcích a různých technických zlepšeních, práce je tím různorodá a rozhodně Vás nemůže nudit.
Napsáno:leden 2022

Přístup vedení k řadovým zaměstnancům, nezájem, přetvářka, klamy. Sliby, které většinou stejně nikdy nevyplní. Nemají zájem řešit problémy zaměstnanců. Nefunkční personální oddělení. Neexistující oddělení benefitů, vše zprostředkovává externí firma. Vědí o Vás, jen když zašlete životopis a pak výpověď. Dotazníky spokojenosti, schránku důvěry, prostor pro Váš vlastní názor a vyslyšení zde opravdu nečekejte. Nepravidelná výše mzdy, na účet přichází nejdříve 16. den v měsíci, pokud zrovna není víkend, svátek nebo jiná překážka. Nepravidelné odměňování a výsměch ve formě bonus bodů jakožto provize za prodej zboží. Nespokojenost ohledně přesčasů, přetěžování pracovními úkoly nad rámec povinností. Přístup vedoucích pracovníků. Jde zkrátka o to, aby zaměstnavatel vytěžil maximum ze svých zaměstnanců na úkor jejich spokojenosti na pracovišti.
Napsáno:červenec 2021

Vše, na čem jsme se dohodli, bylo dodrženo. Zaškolování proběhlo také velmi dobře, oproti jiným firmám mají opravdu propracovaný zaškolovací systém. Benefity má firma také pestré. Celkově jsem ve firmě velmi spokojená.

Česká firma s dlouhou působností na trhu, která se neustále rozšiřuje.

Protože má spoustu pozic, na které můžou zaučit.
Napsáno:leden 2022

- skvělý kolektiv - možnost kariérního růstu - zaměstnanecké slevy - v době rekonstrukce nám to velice pomohlo - benefity - služební auto, telefon, bonus program, sick days - vzdělávání - díky častým novinkám v sortimentu dodavatelů je nutnost stále se vzdělávat, což považuji za výhodu v oblasti seberozvoje - absolvování školení u dodavatelů jak v ČR, tak i v zahraničí
Trochu složitější informační systém.
Napsáno:leden 2022

- skvělý kolektiv na prodejně - zajímavá práce se zákazníky - zaměstnanecké slevy - benefity - zaučení - možnost učit se nové věci - spolehlivost
- někdy hodně práce
Napsáno:listopad 2021

Jsem spokojen s tím, že výplata přijde vždy včas a se systémem benefitů. Práce mě moc baví.
Bohužel člověk se může spolehnout jen na sebe. Lidé na nižších pozicích i kolegové dělají chyby. Je to dáno taky zřejmě nižším platem, kvalita zaměstnanců je podprůměrná. To je pak trochu problém při práci se zákazníky. Šlo by stejnou práci odvést se 60% kolegů, kteří by si rozdělili ušetřené peníze.
Napsáno:září 2021

Zaujala / nezaujala vás firma PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?