PTÁČEK - velkoobchod, a.s.

Velkoobchod se železářským zbožím a instalatérskými a topenářskými potřebami

Technologický velkoobchod a největší prodejce kompletního sortimentu topení, voda, plyn, vybavení koupelen a inženýrských sítí v České a Slovenské republice. Společnost byla založena v rove 1992, svou velikostí se řadí mezi největší rodinné společnosti v Čechách i na Slovensku a od roku 2004 je partnerem evropského sdružení rodinných velkoobchodů technického zařízení budov (EDT). Rozsáhlou sítí poboček pokrývá všechny regiony České republiky i Slovenska.

- práce, které rozumím a baví mě - práce v místě bydliště - výborné pracovní podmínky - benefity na velmi vysoké úrovni
- velká společnost s sebou někdy nese pomalejší procesy - zastaralý a někdy pomalý interní systém Navision
Z oddělení:Nákup
Napsáno:září 2020

Fajn kolegové, rozumný nadřízený, slušný výdělek i benefity.
Hodně práce - dá se to zvládnout, ale pro toho, kdo je zvyklý popíjet v práci kávičku a povídat si, to není.

PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 1
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 2
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. image 3
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. placeholder+7

Pracuji zde již řadu let a nemohu si stěžovat. Firma jde pomalu, ale jistě stále dopředu, zlepšuje se pracovní prostředí zaměstnanců, přidávají se benefity apod.
Samozřejmě nikdo není dokonalý a tak jako v každé firmě i u nás by se něco našlo, co by se dalo zlepšit, ale určitě to není nic zásadního, s čím by se nedalo žít.
Napsáno:srpen 2020

jsem tu chvíli, ale zatím se mi tady líbí - kolektiv, zaučení, pracovní doba, náplň práce
zatím nemůžu hodnotit
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:srpen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?
Líbí se mi velikost firmy a tím pádem i určitá jistota zaměstnání i vidina posunu, výplata chodí včas a je tu dost benefitů. Cením si i férového jednání, fajn kolektivu i snahy zaměstnance vzdělávat a firmu posouvat dopředu.
Firma používá zastaralý a tím pádem bohužel pomalý systém, který komplikuje práci - už se ale pracuje na nápravě, tak uvidíme, kdy to bude... Ještě by se mohlo trošku přidat i na financích a bude to fajn...
Napsáno:srpen 2020

Stabilní firma, kde máme všichni i v současné době jistotu práce.
Napsáno:srpen 2020

Možnost využít svých dosavadních znalostí. Navíc se učím stále něco nového.
Někdy je práce skutečně dost a nestíhá se, ale na druhou stranu všude je něco...
Napsáno:srpen 2020

Co jsme si dohodli, to platí. Mzda nikdy za 15 let u firmy nepřišla pozdě! Kolektiv je stejný jako všude, to samé nadřízení. Je tu jistota práce, pokud něco umíte a dokážete. Je tu možnost kariérního postupu. Fungují benefity. Když plníte, nikdo vás zbytečně nekomanduje.
Pomalejší prodejní systém, horší je jen eShop.Kolikrát zbytečná administrativa! Horší jsou pracovní podmínky pro skladníky a řidiče - tam je dost možností, co vylepšit!!!
Napsáno:listopad 2019

Nechci zde nikomu nic podsouvat nebo si vymýšlet. Osobně si myslím, že je zde velká šance něčeho kariérně dosáhnout. Při počtu poboček, pozic i fluktulaci ta šance je vždy a všude. Pokud je člověk úspěšný obchodně a nechodí si to do práce jen "odsedět", může mít velmi dobrou mzdu. Z obchodních výsledků se dá mzda do pětníku spočítat či zkontrolovat, takže takové reakce, že někdo někoho obírá, nebo že firma málo platí mi přijdou spíš smutné.Nic není zadarmo a být v tomto oboru úspěšný je dřina. Pozitivně hodnotím za poslední dobu benefity, které se rozšiřují, stejně tak postoje firmy k určitým věcem, které si myslím, že jdou s dobou - homeoffice, po dohodě proplatit přesčasy, soboty apod... myslím, že je vůle ty věci měnit a zlepšovat. Toť můj názor.
je to jednoduché....problém je ve velikosti firmy. Firma nepřímo úměrně roste. Tzn. přehršel poboček, oddělení, celkově nabídky, sortimentu atd. v porovnání s nedostatečným počtem lidí v provozu, managementu, či na nákupu stěžuje fungování nám všem. Na vše je minimum času a práce hodně. Je to ale fakt, se kterým se dá žít a beru to tak, že nikde to není bezchybné.
Napsáno:říjen 2019

Jsem spokojena hlavně s kolektivem, pracovním prostředím a vedení je rozumné. Navíc se na firmu a její chod mohu spolehnou. Termíny a náplň práce se dodržuje.
Nároční klienti a složitá administrativa.
Napsáno:leden 2020
Zaujala / nezaujala vás firma PTÁČEK - velkoobchod, a.s.?