Společnost Deichmann
Vítejte u nás v Deichmannu
Vítejte u nás v Deichmannu
Příjemné prostředí+9

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Maloobchod s obuví a koženými výrobky

Jsme mezinárodní společnost, která pomáhá lidem najít obuv pro každodenní život i výjimečné příležitosti. Za našimi výsledky stojí především lidé – jejich energie, nápady a chuť posouvat věci dál. Věříme, že dobrá práce vzniká tam, kde funguje spolupráce, vzájemný respekt a prostor pro rozvoj. Ať už se přidáš do prodejny, skladu nebo centrály, staneš se součástí týmu, ve kterém můžeš růst a být součástí společného úspěchu. S námi tvoříš příběh.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Poděkovat za věrnost se dá různě – my to děláme zážitkem

Naše firemní kultura stojí na lidech – a na těch, kteří s námi tvoří příběh už 10 nebo 20 let, si opravdu zakládáme. Našim jubilantům proto pravidelně děkujeme při slavnostních setkáních napříč Českou i Slovenskou republikou. Letos jsme se potkali v Praze, Hradci Králové, Brně, Bratislavě i ve Starém Smokovci v Tatrách. Každý večer je poděkováním za roky spolupráce, nasazení a důvěry – s osobní gratulací, dárkovým šekem a příjemným programem. Jsou to chvíle, kdy je cítit, že si jeden druhého opravdu vážíme.

Gratulace našim jubilantům

Gratulace našim jubilantům

image 2
image 3

Protože dobré vztahy nevznikají jen v práci

Když se potkáme osobně, je to vždy něco jiného než online meeting. Máme čas probrat věci napříč týmy, poznat nové kolegy a společně strávit čas i mimo pracovní program. Právě taková setkání pomáhají budovat vztahy, ze kterých pak těžíme i při každodenní spolupráci.

Spolu tvoříme příběh

Spolu tvoříme příběh

Malé gesto, velká radost – narozeninový moment

Malé gesto, velká radost – narozeninový moment

Oceňujeme nasazení a týmového ducha

Oceňujeme nasazení a týmového ducha

Podporujeme zdraví a pohodu našich zaměstnanců prostřednictvím Týdne zdraví v Luhačovicích

Péče o zdraví našich zaměstnanců je pro nás důležitá. I proto pořádáme Týden zdraví v Luhačovicích – benefit zaměřený na relaxaci, pohyb a načerpání nové energie. V krásném lázeňském prostředí mají kolegové prostor zpomalit, starat se o tělo i mysl a užít si společné chvíle mimo každodenní pracovní rytmus. Program kombinuje jógu, masáže, měření InBody i volnočasové aktivity, jako wellness, bowling nebo procházky a běh v okolí přehrady. Týden zdraví je pro nás připomínkou, že dobrá práce začíná u pohody, zdraví a rovnováhy – a že má smysl se občas zastavit a nadechnout.

Pět dní plné inspirace a odpočinku v Luhačovicích

Pět dní plné inspirace a odpočinku v Luhačovicích

image 2
image 3

Společně mimo práci

Společný čas mimo práci k nám jednoduše patří. Pravidelně pořádáme společná setkání, která nám dávají příležitost potkat se jinak než během běžného pracovního dne, zasmát se a utužit vztahy v týmu. Každý rok mají trochu jinou podobu – od sportovních aktivit až po letní setkání pod širým nebem. Věříme, že dobrá spolupráce začíná u dobrých vztahů.

Pár slov na úvod a můžeme začít

Pár slov na úvod a můžeme začít

O body šlo... ale hlavně o dobrou náladu

O body šlo... ale hlavně o dobrou náladu

Šifrovací hra v Otevřené zahradě bavila

Šifrovací hra v Otevřené zahradě bavila

Na zdraví našich kolegů nám záleží

Zdraví zaměstnanců není jen benefit na papíře. Inspiraci hledáme i mimo firmu – účastníme se odborných konferencí a spolupracujeme s partnery, kteří nám pomáhají rozvíjet péči o fyzické i psychické zdraví našich kolegů. Díky tomu můžeme přinášet nové nápady, služby a aktivity, které mají smysl.

Zdravé firmy, zdravé Česko

Zdravé firmy, zdravé Česko

Setkání, která přinášejí nové pohledy

Setkání, která přinášejí nové pohledy

Péče o zdraví začíná inspirací

Péče o zdraví začíná inspirací

Zaujala / nezaujala vás firma DEICHMANN-OBUV s.r.o.?