Pohodová práce
Kolegialita
V celku dobrá pracovní atmosféra
13. a 14. mzdy (mimořádně)
Velmi slabá interní komunikace (nyní v nápravě)
Do zavedení 13. a 14. mezd pro zaměstnance neadekvátní odměny vzhledem k rizikům pracovního prostředí
Pasivní a nedůvěryhodné odbory
Slabá pracovní motivace
Zaměřit se na zvedání platů u pozic např. ve výrobě (vysoká fluktuace).
Připravit se na to, že spousta lidí časem půjde do důchodu, takže co nejdříve zaučit "nové" zaměstnance na daných pozicích.
- super kolektiv
- možnost vydělávat se
- stabilní zaměstnání
- spíše podprůměrné mzdové ohodnocení
- špatná firemní kultura
- neférové jednání ze strany vedení firmy
- ekologie a spousta dalších věcí funguje jen na papíře
Na středisku,kde jsem pracoval byl férový přístup jak mistrů,tak vedoucího a technologa,jestli to platí ale pro celou firmu,nevím,taktéž nebyl problém s personálním a mzdovým oddělením.
Hlavním důvodem mého odchodu z firmy byl nízký plat za riziko ve kterém jsem pracoval-výbušné prostředí,nitrofenolový olej a podobně a pracovní kolektiv,kde si někteří kolegové myslí,že jsou něco víc a nováček je pouze hadr,takže jeden člověk lítá po provoze a druhý si klidně sedí na denní místnosti.
Zázemí velké zahraniční společnosti a pokud člověk neudělá nějaký velký ,,kopanec" ,tak firma sama o sobě nepropouští.Zaměstnanec se nemusí obávat o výplatu a nějaké benefity tam jsou také.
Pokud lidé mají zájem se učit nové věci,mají určitou představivost co a kam vede,jsou bystří a nebojí se zeptat a k tomu mají vztah k chemii,pak určitě mají šanci.
Zaujala / nezaujala vás firma BorsodChem MCHZ, s.r.o.?