- super kolektiv
- možnost vydělávat se
- stabilní zaměstnání
- spíše podprůměrné mzdové ohodnocení
- špatná firemní kultura
- neférové jednání ze strany vedení firmy
- ekologie a spousta dalších věcí funguje jen na papíře
Pohodová práce
Kolegialita
V celku dobrá pracovní atmosféra
13. a 14. mzdy (mimořádně)
Velmi slabá interní komunikace (nyní v nápravě)
Do zavedení 13. a 14. mezd pro zaměstnance neadekvátní odměny vzhledem k rizikům pracovního prostředí
Pasivní a nedůvěryhodné odbory
Slabá pracovní motivace
Zaměřit se na zvedání platů u pozic např. ve výrobě (vysoká fluktuace).
Připravit se na to, že spousta lidí časem půjde do důchodu, takže co nejdříve zaučit "nové" zaměstnance na daných pozicích.
Na středisku,kde jsem pracoval byl férový přístup jak mistrů,tak vedoucího a technologa,jestli to platí ale pro celou firmu,nevím,taktéž nebyl problém s personálním a mzdovým oddělením.
Hlavním důvodem mého odchodu z firmy byl nízký plat za riziko ve kterém jsem pracoval-výbušné prostředí,nitrofenolový olej a podobně a pracovní kolektiv,kde si někteří kolegové myslí,že jsou něco víc a nováček je pouze hadr,takže jeden člověk lítá po provoze a druhý si klidně sedí na denní místnosti.
Security and stability
Zázemí velké zahraniční společnosti a pokud člověk neudělá nějaký velký ,,kopanec" ,tak firma sama o sobě nepropouští.Zaměstnanec se nemusí obávat o výplatu a nějaké benefity tam jsou také.
Jobs for people with no work experience
Pokud lidé mají zájem se učit nové věci,mají určitou představivost co a kam vede,jsou bystří a nebojí se zeptat a k tomu mají vztah k chemii,pak určitě mají šanci.