Spolupráca a komunikácia kolegov, výborná ochota kolegov pomôcť
Ahoj, děkujeme za tvoji pozitivní zpětnou vazbu ohledně spolupráce a komunikace s kolegy. Jsme rádi, že nás takto vnímáš. S pozdravem, Tvůj tým v Lundegaardu.
Lundegaard je firma, která si zakládá na poměrně velké zpětné vazbě na práci svoji i svých nadřízených, snaží se naplňovat své hodnoty, které komunikuje všem zaměstnancům tak, aby je mohli sdílet. Patří mezi ně otevřené jednání, transparentnost, odpovědnost za vlastní pracovní čas, z čehož plyne možnost si svobodně zařídit skloubení pracovního a osobního života i jinak, než jen od 17h každý den... To je velká výhoda. Týmy pracují v prostředí, které je transparentní pro všechny. Šéfa, který by nad vámi stál s bičem v 7:30:00 tu nenajdete, musíte si vzít v případě potřeby bič sami na sebe :). Firma oceňuje a podporuje i volnočasové záliby, ať už sportovního rázu, setkávání se nebo obyčejné pivo. Postavička Jerryho Lundegaarda zde má své místo :-).
Někdy je těžké zajistit všechny potřebné pracovníky na projekty, holt je IT prostředí takové, že dynamicky plyne a lidi častěji přeplouvají mezi svými několika úvazky a ne vždy jsou volní, což může působit i stres pro všechny, ale pracuje se na tom :).
Náročné úkoly jsou pro mě takové, kdy není "vyšlapaná cesta" a člověk reaguje na požadavky klienta a snaží se s celým týmem nejen vyplnit zadání, ale přinést ještě něco víc. Kdy se nebojíte navrhovat inovativní řešení a nesete určité riziko. Kdy si dáváte upřímnou zpětnou vazbu, aby se dalo pružně reagovat. Náročné je, když je práce stresová, ale přesto vás naplňuje, že táhnete za jeden provaz a těšíte se na cíl.
Je zde zajištěn poměrně bohatý edukativní program, napříč obory. Kdo se chce vzdělávat, možnosti jsou poměrně velké.
Ahoj, děkujeme za Tvoji rozsáhlou zpětnou vazbu, moc si jí vážíme. Pokud budeš mít jakýkoliv další podmět, budeme rádi, pokud ho s námi budeš sdílet. Za tým Lundegaardu, Tereza
Lundegaard umí dokonale vyjít člověku vstříc, co se týče časové alokace a homeoffice/on-site přístupu. Managment aktivně pracuje na vzdělávání a kvalifikaci svých zaměstananců. Velmi otevřený a flexibilní přístup, s nadřízeným se dá hovořit jako se sobě rovným.
Ahoj kolego, děkujeme Ti za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že si ceníš našeho otevřeného a flexibilního přístupu. Pokud máš nějaké další nápady nebo připomínky, neváhej se s námi podělit! S pozdravem, Tvůj tým v Lundegaardu
Remote first culture už před covidem, flexibilita, agilita, svoboda, neformální přístup:)
Snídaně, svačiny v office, množstí back-office akcí, kterých se můžeme zůčastnit, nebo prostě jen pivko po práci.
Lundegaard se snaží svým zaměstnancům vyjít vstříc i co se týče benefitů, a ptá se nás jaké bychom chtěli, či naopak o které nemáme takový zájem. Je skvělé jak se to tu celé nese v přátelském duchu. Podporuje se vzdělávání, remote-first přístup, ale i různé stmelovací aktivity. Jsem tu rozhodně spokojený :-)
Oceňuji, že se dá ve většině případů domluvit ke spokojenosti obou stran a také to, že mám prostor se vzdělávat a posouvat své zkušenosti a znalosti a podle toho směřovat i svou specializaci.
V době covid omezení mi chybí osobní kontakt se skvělými kolegy (přesněji spíš kamarády), což je v Lundegaardu většina lidí.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Nejen rodičům s dětmi umožňuje firma skloubit fungování tak, aby bylo pro obě strany výhodné a maximálně efektivní. Možnost volby úvazku, flexibilita pracovní doby a kombinace home office a práce v kancelářích firmy jsou v Lundegaardu ceněnými benefity.
+ Firemní hodnoty a kultura
+ Otevřenost a trasparentnost
+ Osobní přístup a to i ze strany managementu
+ Na všem se dá domluvit
+ Přátelská atmosféra
+ Podpora pro budování vztahů mezi zaměstnanci a to jak formou firemních akcí, tak pro soukromé aktivity
+ Důraz na vzdělávání lidí a jejich osobní růst