zrušil zákaz kouření, umožnil rychlejší a bezpečnější provoz do práce a z práce, v podniku dal více chodníku, zkratky, stříšky proti sněhu a dešti. o přestávkach zakazal pracovat, během konané práce umožnil i sednout,
Ve vedení jsou lidé, kteří jsou nezkušení. Agenturní zaměstnanci jsou nezaučení. Málo pracovníku na práci ve vyrobě. Více THP pracovníku než dělníku. Vyhrožování zaměstnancům, že pokud se jim tu nelíbí, tak za bránou je lidí dost. Zaměstnanci dělají práci za dva i vice lidí, čímž se porušuje bezpečnost práce,ale to se přehlíží. Při příchodu nového zaměstnance do firmy do čtrnáctí dnů většinou pracovníci odchází se slovy, to jsem ještě nezažil co se tady děje. Stále Vám vyhrožují slovy: pokud něco porušíte dostanete dopis a výpověď, ale aby jste svoji práci plnily, musíte porušit bezpečnost práce,neboť práci, kterou vykonávaly dva, tři lidé, děláte sám.Bylo plno benfitů, které se postupně zrušily.Plat se nezvedá. Firma by si měla konečně začít vážit svých zaměstnanců a né se jich zbavovat.
Dobré mi přijde jen to, že se už při mém zaměstnání hledělo na různé aktivity pro zlepšení zdraví zaměstnanců. Další výhodou byly různé benefity.
Firma by rozhodně měla naslouchat lidem v nižších pracovních zařazeních než THP. Plány na změny s nimi nikdo nekonzultuje a pak dochází k patovým situacím.
S mým úzkým kolektivem spolupracovníků. Dá se říct, že táhneme za jeden provaz. Teď je složitá doba pro firmu, ale v plně funkčním období to byla skvělá práce.
Řekl bych, že vždy firmě chyběla vize do budoucna. Nikdy jsem neměl pocit, že se drží plánu, který si firma stanovila.
Rozmanitou práci
Někdy je potřeba improvizovat. Nemáte na všechno tabulky a nenajdete v žádné příručce řešení. Musíte taky přemýšlet co děláte a co můžete způsobit. Proto mi to přijde krásné. Jinde jste jak montážní opice.
Klidnou práci
Je to stará firma, práce je poměrně stejná za ty roky. Ale není to žádná pásová výroba. Naopak, když umíte na své pozici, víte jak řešit určité opakující se problémy, tak máte klid.... Nemyslím si, že by vám někdo stál za zadkem a komandoval. Když děláte svou práci tak je všechno naprosto v pořádku. Můžete si dát pauzu, když potřebujete nebo zrovna nemáte co dělat. Samozřejmě někdy je zase více práce.