Technicky vytežená zařízení - zaostalost technologii. Celou fabriku řídí HR, ne výroba nebo prodej. IT bez strategie, chybí projektový mgmt. . S lidma jednají nefér, žadná flexibilita, žáden zájem o to udržet si lidi.
Pružná pracovní doba, kolektiv kolegů, odbornost kolegů, stravování, odborové akce, různorodost práce
Totální amatérismus vedení personálního oddělení- nespokojenost s dokumentací definující pracovní vztah, neochota vyjednávat a zříkání se zodpovědnosti managment vs. personální oddělení alá za to nemohu já,ale oni a naopak.
Pružnou pracovní dobu
Na vedoucích pozicích je nutné ve firmě být min. od 9 do 14 h a splnit min. 37,5 h týdně
Byla jsem spokojena s výší platu, jinak vše v mínusu.
Absolutně neférový nadřízený. Velmi obtížná komunikace s nadřízeným. Absolutně špatná zaškolení. Nefunkčnost IT. Nelíbilo se mi jednání ze strany personálního oddělení. Nedoporučuji tohoto zaměstnavatele.