Přátelská atmosféra, zaměstnance tady spoluje vize a to je nad jakékoliv peníze.
Nesetkávám se tu vůbec se závistí, řevnovstí, srovnáváním, kdo víc vydělá. Do práce se každý den těším. Těším se na každého kolegu, který otevře dveře - nemusím se ohlížet a mám radost.
Tak tomu určitě nedojde :-) Třeba firemní benefity, větší platy?
Můžu se polehnout na kolegy i šéfa, protože táhnem za jeden provaz. Je mi sympatická velká kolegialita, nekopání do kotníků, ale spolupráce. A práce má smysl.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Inspirativní prostředí, se spoustou výzev. Přátelský kolektiv. Vědomí, že svou prací pomáhám dalším lidem. Neustálá práce na zlepšování práce i vnitřních pochodů a nastavení. Chytrý management.
Na všemožných zlepšeních se stále pracuje, každý zaměstnanec má tu možnost se na tom podílet.
našel jsem tu spoustu přátel a hodně jsem se posunul. je to pro mě víc než práce
snídaně a obědy zdarma, jak to bývá zvykem jinde. Ale chápu, proč to financovat nejde. Někteří kolegové si to vynahrazují organizováním společných snídaní....