neformální atmosféra, profesionalita, zajímavá náplň práce, smysluplnost
péče o zaměstnance a mzdové ohodnocení, témeř žádné smysluplné benefity, za benefit se považuje i pes na pracovišti, což je spíš otravné, pokud nějaký benefit dostaneme, za chvíli nám ho zase vezmou, příspěvek na stravné neexistuje, místo toho se utrácí za nechutné a předražené fair trade kafe, které je volně k dispozici
Neformální pracovní atmosféru
Komunikace mezi zaměstnanci a s nadřízeným je v zásadě neformální. Všichni si automaticky tykáme. Není vyžadován dress code. Pracovní prostředí není naleštěné, vládne zde trochu tvůrčí nepořádek. Řada kanceláří sympaticky vybavena nábytkem z druhé ruky.
Moje práce dává smysl a přispívá k lepšímu stavu společnosti. Až na několik výjimek velmi dobrý a přátelský kolektiv.
Někdy až příliš velký tlak na výkon, a to i v kontextu ne příliš velké mzdy. Častá nemožnost uplatnit vlastní nápady na změnu zastaralých/nefunkčních procesů nebo v konkrétních agendách, které má člověk na starost.
Oceňuji hlavně velice příjemnou, neformální a přátelskou atmosféru. I když oslovím někoho, s kým jsem se doteď osobně nepotkala, reakce je vždy milá a přátelská.