Díky práci v Decathlonu jsem si mohla vyzkoušet spoustu sportů, ke kterým bych se asi nedostala. Oceňuji plánování směn, kdy mohu práci přizpůsobit soukromému životu. Výhodou jsou i zaměstnanecké akcie
Malou nevýhodou pro mě je práce od 9h, líbilo by se mi začínat dříve.
Jak by mi to sedlo ve společnosti DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?
Nejvíce jsem spokojená s kolektivem, který mě úžasně přijal a snaží se mi pomáhat a vysvětlovat různé situace, abych byla v obraze, a to bez posměšných výlevů vůči mé osobě.
Naučil jsem se spoustu nových věcí a poznal spoustu nových lidí. Decathlon nabízí velmi dobré benefity pro své zaměstnance. K zaměstnancům se všichni chovají fér a na "stejné rovině". Celkově bych jako zaměstnavatele Decathlon doporučil.
Zatím jsem nenarazil na žádný velký problém či zádrhel. Nesetkal jsem se s ničím problémovým jak na prodejně, tak při tvorbě grafiky či na zákaznické podpoře.
Decathlon je velice zajímavá a perspektivní firma. Nejvíce oceňuji firemní kulturu a přístup jak k zaměstnancům, tak k zákazníkům. Velice zajímavé jsou možnosti jak pracovního, tak i osobního růstu, na čemž pracujeme průběžně a posouváme se stále dál.
Jelikož o většině věcech můžeme rozhodovat sami, sami jsme součástí většiny rozhodování, je toho málo, co by bylo potřeba změnit a nemůžeme to ovlivnit.