Ahoj, děkujeme ti za tvou zpětnou vazbu! V Decathlonu věříme, že většina schopností a dovedností se dá naučit, proto se nebojíme svěřit zodpovědnost i člověku, který je v daném oboru nový, pokud splňuje naše hodnoty. Přesto se nebráníme ani externímu náboru tzv. seniora, pokud bude splňovat veškeré nároky.
Částečná flexibilita směn, byť teda je to obchod, takže z větší části jsou to odpolední směny do 9ti a samozřejmě víkendy. Komu to nedělá problém, tak se vždy domluví. Když nebyl Covid, tak pravidelné společné sportování :)
Plat a bonusy - bohužel v tomto Decathlon zaspává dobu. Nástupní plat je na podobnou pozici asi průměrný, ale nejsou k tomu téměř žádné fixní zaměstnanecké bonusy - multisportkarta bez příspěvku, žádný příspěvek na stravování, penzijní spoření, sick days .... Abych nekřivdil je tam podíl na zisku, ale to je vždy loterie jestli bude a akciový program do kterého ale musíte nejdřív peníze vložit (lze samozřejmě investovat i jinde že :D )
Kariérní postup sice možný je, ale ve většině případů se rovná stěhování do jiného města a občas děláte i práci navíc a stejně to na výplatnici není poznat
Děkujeme za komentář :) Snažíme se o to, aby úroveň mzdy v Decathlonu odpovídala situaci na trhu. Mimo to jsou naši spoluhráči hodnoceni také podle konkrétní svěřené odpovědnosti nebo projektu/mise/úkolu, na kterém se podílejí. V současné době zavádíme nový vlastní benefit Sport for all, který je na rozdíl od multisport karty spravedlivý pro všechny kolegy, bez ohledu na město, ve kterém sportují. Máte pravdu, že zmiňovaný podíl na zisku se může rok od roku lišit podle toho, jak se nám daří, avšak například letos spoluhráče čeká podíl na zisku ve výši platu a půl. Zaměstnanci výši podílu mohou sami ovlivnit svým přičiněním ke společnému projektu :) A nakonec náš akciový program - všichni noví akcionáři mají nárok na bonusové akcie zdarma, takže naopak my prvoakcionáře podporujeme a motivujeme k investici do vlastní budoucnosti :)
Co se týče kariérního postupu - zmíněnou mobilitou podporujeme u spoluhráčů příležitost chopit se nové výzvy nebo projektu.
Nedostatek určitého produktu v době, kdy je přece zřejmé, že po něm bude velká poptávka.
Ahoj, díky moc za komentář. Je pravda, že se může stát, že v některých vytíženějších obdobích sezóny produkty chybí, nicméně naši odborníci na zásobování dělají vše pro to, aby pro naše prodejny zajistili ty správné produkty ve správný čas a ve správném množství :)