Výrobní společnost Toyota Motor Manufacturing Czech Republic s.r.o.
Výrobní společnost Toyota Motor Manufacturing Czech Republic s.r.o.
Výroba našich automobilů AYGO X a YARIS
Výroba našich automobilů AYGO X a YARIS
Pracovní prostředí
Pracovní prostředí
Příjemné prostředí+4

Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Náš výrobní závod Toyota Motor Manufacturing Czech je členem skupiny Toyota v Kolíně. Jsme největší automobilka světa s více jak 3000 zaměstnanci na různých pozicích - od operátorů výroby, servisních techniků a údržby až po specializované pozice z oblasti elektromechaniky, IT i administrativy.🏭 V Toyotě vytváříme rovné pracovní příležitosti bez ohledu na pohlaví či národnost. Ať už pracujeme hlavou nebo rukama, víme, že jedni bez druhých se neobejdeme.🤝❤️ Přidejte se k nám, bude to jízda! 🚗

Výplata včas. Naučil jsem se, čeho všeho jsem schopný, kolik toho vydržím.
Problém je chování nadřízených, člověk tam neznamená vůbec nic, věci se nedělají tak, jak říkají. Funkce se rozdaly kdysi, šikovní lidé odcházejí.

Práce je nastavená i pro cvičené opice. Metodika tréninku je propracovaná.

Řád a pravidla
Pravidla jsou na všechno, včetně úchopu utahovačky. Vyžaduje se 100% bezchybnost. Pravidla jsou i pro pracovní prostředí, ale tam už to s bezchybností tak slavné není.
Napsáno:únor 2019

Továrna se k zaměstnancům chová jako ke strojům. Snaží se je vytěžit na 100% bez ohledu na jejich potřeby.

Pro práci je nutná pouze zdravotní a fizycká připravenost.Po zacvičení některé práce by mohly dělat i cvičené opice,ale to by nedovolili ochránci zvířat.I člověk se základním vzděláním může karierně povýšit.
Napsáno:prosinec 2018

Myslíme na okolí

Myslíme na okolí

Výrobní společnost Toyota Motor Manufacturing Czech Republic s.r.o.+6

Plus k výplatě benefit body k uplatnění na spousty věcí. Velmi dobré zaškolení pracovníků[ jerabnik, vazač, vzv a tahače, sváření, TPS, atd.
Špatný systém povýšení. Jednání vyšších zástupců firmy se zaměstnanci. Hodně přesčasu a soboty.
Napsáno:leden 2019

Drží mě v TPCA snad jen pouze mí přítelé ve velmi malém kolektivu. TPCA mi něco dala ale také dost vzala.
Společnost vzhledem k českému managamentu se nechová k lidem moc dobře, přitom bez lidí by nevyrobili ani kousek auta... Měli by si lidé hýčkat a lépe motivovat.
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o.?
Pravidelná mzda, benefity.
Možnost karierního růstu, chování vedení k zaměstnancům,neustálé přesčasy, zastaralá továrna.
Napsáno:prosinec 2018

Benefity...
Celkové chování vedení firmy...
Napsáno:leden 2019

Zajímavá práce, dobří kolegové, jistota výdělku
nerovný přístup nadřízených k podřízeným(obecně) účelové a povýšené jednání české části vedení firma si neváží obyčejných lidí - dělníků
Napsáno:listopad 2018

Z-Konto - benefit, který jde všemožně využít. Nefér přístup zaměstnavatele. Nebýt odborových organizací, tak by zaměstnavatel peníze nepřidával.

Zlepsit důvěru managementu
Napsáno:květen 2018

Sponzorování některých událostí, škol a vesnic(města). Pomáhání financemi nemocnici, postižením lidem atd.
Tlak na lidi. Člověk nemá čas se napít,nebo se vysmrkat když má rýmu. Na záchod si dojít nemůže i když je to velmi nutné, čeká se na vystřídání klidně i 45min. A člověk nesmí dělat žádné chyby musí dělat nad 100%. Tak tohle bych změnila
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o.?