FAST ČR, a.s.

Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

Nic.
K nástupu musíte podepsat doložku o práci přesčas (nad 150 hodin ročně). Pravidelné proškolování nulové. Benefity žádné (nosíte si i jídlo z domu). K nástupu musíte podepsat doložku o práci přesčas (nad 150 hodin ročně) a pracujete víc jak 11 hodin každý den. Jste placení podle prodejů, ale musíte cpát i nesmyslné příslušenství a služby - nesplníte plán a jste na minimální mzdě. Každý dělá všechno (tedy i skladníka, uklízečku…) a to zadarmo (placeni jste přece z prodeje). Šéfa Vám může dělat borec po vyučení...
Napsáno:leden 2020

Nic bohužel
Jednání vedení ke svým řadovým zaměstnancům. Zřetelnější výpočet mezd. Přizpůsobit se době a zařadit pár benefitů, doposud 0.
Napsáno:listopad 2019

Nemohu říct.
Vedení, celková arogance

S kolektivem
Ze jako skladník prodejny musím nutit lidem zboží a realizovat obchod abych dostal výplatu
Napsáno:září 2019

Práci v týmu mladých lidí
Lidé jsou tam proti sobě kamarády tam nehledejte jde o peníze a jestliže máte za den více prodeje než váš kolega budete mu trnem v oku. A nedej Bože mít víc prodloužených záruk :) Je lepší si najít přátelé třeba v rozvozakovi nebo skladnokovi
Napsáno:srpen 2019

ůrazně nedoporučuji práci v Plano Elektro. Pracuji jako skladní , ale jsem skladnik , stěhovák , uklizečka , doručovatel apod. V jedne osobě. Za minimalni finančni ohodnoceni. Pràce od rána do večera. A co nejhuře , když zakaznik ukradne zboži z prodejny , budou platiti zamestnanci. Jako skladnik jste zde kusem hadru. Varuji pred Planeo Elektro

kolegové
Sliby při přijetí, velká fluktuace lidí, za půl roku 5 lidí na mé pozici, klasické propouštění ve zkušební době, asi aby ušetřili
Napsáno:září 2019

Velmi tvrdý mzdový systém, není pro každého, celá složka mzdy je tedy jen Vás samotných! Velmi velmi tvrdý tlak na prodej a tím pádem velká rivalita na prodejnách. Samozřejmě ne všude, ale můj prodej, moje provize horší potom je, když Vám berou prodeje kolegové a tváří se že nic neudělali, v podstatě Vám berou Vaše peníze. Prodej člověka bavil, nesmí být v kolektivu příliš hladový lidé, kteří se budou honit za každou desetikorunou do výplaty!
Rozhodně jiný mzdový systém, který nebude z lidí v kolektivu dělat lidské hyeny!
Napsáno:srpen 2019

Jediná spokojenost byla s tím že jsem si mohla vydělat kolik jsem chtěla díky systému odměn za prodeje zboží.
Práce od uklízečky až po administrativní práce včetně pokladní a reklamační pracovníka peníze ovšem jen z toho co si člověk vydělal. Takže uklízečka, pokladní administrativní pracovník a reklamační pracovník byl dělám ,, dobrovolně" zdarma ... A když člověk celý den běhal od kasy k reklamacím a nestihnul prodat nic tak byl v práci 12 hodin zadarmo... Odměny prodejny nad rámec výdělku dle procent 0...
Napsáno:duben 2019

Ocenuji pristup kolegu vetsina kolektivu byla super, rozumneli jsme si a pomahali mi v zauceni ve firme. Vydelat se tam dali dobre penize ale ne stabilne je to dost o sezone.
Vedeni spolecnosti je naprosto tragicke naslibujou hory doly a pak je vsechno uplne jinak. Lakaji do prace na zaklade klamu jiz pri pohovoru a nasledne se vetsina veci ukaze uplne jinak hlavne v moznostech prijmu a z ceho se sklada vyplata. Pokud ste velice dobry prodejce muzete si prijit na pekny prijem klidne kolem 20 az 25 cisteho. A pokud zacinate a mate zkusenosti mensiho rozsahu tak se vyplata sklada z vymyslenych parametru aby vykouzlili jejich takzvanou garanci. Nekonecne precenovani zbozi nesmyslne xkrat do tydne. V podstate tam delat vsechnu praci na prodejne za kterou nejste ve finale ohodnoceni, protoze jedine dulezite je prodej, coz by bylo i v poradku kdyby ste nezacinali s mzdou v podstate na nule a kdyz se vam zadari a prekonate vas takzvany zaklad tak teprve potom zacnou mit prodeje smysl na to si vydelat neco navic. Pokud potrebujete neco z nouze jdete to zkusit ale pravdepoddobne tam nevydrzite protoze je tam vetsi fluktulace lidi jak v bangkokskem dome radosti.
Zaujala / nezaujala vás firma FAST ČR, a.s.?