Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image+9

Menzies Aviation (Czech), s.r.o.

Činnosti související s leteckou dopravou

Jsme tým nadšenců do letectví a logistiky. Někteří z nás našli u Menzies brigádu a zůstali dalších 20 let, protože poznali, že je tato práce naplňuje. Letiště má zcela jedinečnou atmosféru, která Vás pohltí, a v rámci našeho systému školení a kariérního rozvoje máte možnost vyzkoušet si různé role a objevit, co Vám nejvíce vyhovuje. People. Passion. Pride. – Vytváříme skvělý tým lidí, kteří sdílejí vášeň pro letectví a jsou hrdí na to, co dělají. Neváhejte a přidejte se k Menzies i Vy!

Pracovní oděvy
Hodně zodpovědní práce, za málo peněz. Makáš za 3 osoby, a dostává plat za 1. Občas nestíhám a ní na záchod odskočit
+ Dbáme na to, aby se naši zaměstnanci cítili dobře - Práce je u nás náročná a odpovědná. Pracujeme v letectví, které funguje tak, že jsou někdy vypjaté provozní špičky a někdy je práce výrazně méně. Děkujeme za obětavost, vážíme si vašeho úsilí. Zuzana
Napsáno:září 2024

Rozmanitost práce, práce s lidmi z celého světa, prostředí
Platové podmínky za takovou dobu nejsou zdaleka ideální vzhledem k pracovní zodpovědnosti, kolegové vzhledem k nízkému platovému ohodnocení se na odbavení často "točí".. Hodně odchodů a hodně nových nástupů, málo kdo zde vydrží dlouho
Napsáno:srpen 2024

Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image 2

Tým Check-in agentů+9

Byla jsem spokojená se vším, než se změnili určití lidé na manažerských pozicích.
Jednání a chování nadřízených. Neřešené nedostatky na pracovišti. Velká zodpovědnost - nízký plat. Neférovost.
- Děkujeme za zpětnou vazbu. Každý zaměstnanec může své připomínky sdělit i důvěrnou formou buďto mně anebo dokonce panu jednateli, jehož email každý zaměstnanec zná. Ozvěte se prosím. Děkuji, Zuzana
Napsáno:září 2024

osobní růst (rozvíjení komunikace s lidmi, porozumění a schopnost naučit se řešit konflikty/problémy)
občas kolektiv, chyba v komunikaci, ale nic, co se nedá vyřešit.
Je skvělé, že vám přinášíme prostor pro váš osobní růst. Jsem ráda, že i občasné chyby v komunikaci se dají vyřešit. Přesto, kdybyste potřebovala pomoci, dejte vědět, jsme tu pro vás. Zuzana
Napsáno:září 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?
S vedením
Napsáno:listopad 2021

Super kolegové a prostředí ve kterém jsem pracovala
Plánování směn, nepravidelná pracovní doba
Napsáno:prosinec 2020

Úžasní kolegové, skvělí přímí nadřízení, v předkoronové době jistota práce a mnoho finančních bonusů
Nepravidelné směny, pro někoho může být problém, ale dá se na to zvyknout. Výjimkou nebyly šichty od dvou ráno. Někteří kolegové dolejzali k nadřízeným za účelem "benefitů". Což teď v poslední době mohlo mít fatální následky (výpověď pro nadbytečnost)
Napsáno:říjen 2020

Jediné s čím jsem byla spokojená byl skvělý tým lidí, mých kolegů, které jsem za tu dobu poznala. Myslím, že jsme pracovali jako tým a na to jsem hrdá.
Vedení naprosto neocenilo nic, práci přesčas, ochotu se všem věnovat, brát směny navíc, brali to jako samozřejmost. Za 3 roky jsem nedostala jedinou ústní či písemnou pochvalu. Motivace taktéž nulová, akorát jste se dozvěděli (a to ihned), co se zaměstnavateli nelíbí.
Napsáno:červen 2020

Špatné platební podmínky Špatné chování k zaměstnancům Nedostatek pracovníků Neochota k jakýmkoli požadavkům zaměstnance Smlouva na sezónu.
Napsáno:květen 2020

šílená pracovní doba (4:50 - 16:35) klidně 4x v týdnu.. stress, rizika pokut, kontrola cestovních dokladů, haldy hloupých lidí every day.. chce to hlavně vnitřní sílu, ale kolektiv lidí na terminálu 1 Vám dodá pocit, že jste součástí týmu. Já nikdy nešel s pocitem, že jdu do práce. Šel jsem za kamarády a u toho mrknout na letadla. Zamilujete si to, i když jste pro vedení jen číslo na papíře. Ta práce je skvělá. Check-in Menzies Terminál 1
vedení - vyházet je všechny, pár jich už šlo, ale dost jich tam zbylo tohle když se změní a nebude si ten nahoře jen mastit kapsu (dobré by bylo místo toho odměnit pracovně starší zaměstnance za věrnost a ne aby holka s 10ti letou praxí měla o 4 000,- kč víc než kluk po zkušebce) tak tam každej bude chtít pracovat
Napsáno:květen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?