Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image+9

Menzies Aviation (Czech), s.r.o.

Činnosti související s leteckou dopravou

Jsme tým nadšenců do letectví a logistiky. Někteří z nás našli u Menzies brigádu a zůstali dalších 20 let, protože poznali, že je tato práce naplňuje. Letiště má zcela jedinečnou atmosféru, která Vás pohltí, a v rámci našeho systému školení a kariérního rozvoje máte možnost vyzkoušet si různé role a objevit, co Vám nejvíce vyhovuje. People. Passion. Pride. – Vytváříme skvělý tým lidí, kteří sdílejí vášeň pro letectví a jsou hrdí na to, co dělají. Neváhejte a přidejte se k Menzies i Vy!

Kolektiv Nadřízení
Výplata by mohla být lepší Stravenkový paušál
+ Těší nás uvedená pozitiva. Dobré kolegy oceňuje naprostá většina našich zaměstnanců. - Mzdě i benefitům se každoročně věnujeme. K revizi mezd dochází každým rokem a navýšení se týká naprosté většiny zaměstnanců. Benefity se vždy snažíme postavit tak, aby byly pro zaměstnance zajímavé. Zpětnou vazbu získáváme např. i v rámci průzkumu spokojenosti, na jehož výsledky vždy reagujeme. Zuzana
Napsáno:srpen 2024

Velice mě baví struktura benefitů.
To je skvělé, děkujeme. Zuzana

Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image 2

Tým Check-in agentů+9

Nízký plat
Mzda v naší společnosti závisí na mnoha faktorech a je vysoce individuální. Flexibilní kolegové, kteří pracují více hodin, o víkendech či svátcích si vydělávají mnohem více, než je průměrná mzda v ČR. Mzda je revidována každý rok a naprosté většině zaměstnanců je mzda každý rok navýšena. Rovněž vyplácíme roční odměny ve výši 1-2 násobku měsíční mzdy. Zuzana
Napsáno:srpen 2024

Žádné velké hlídání při práci, tudíž když svoji práci děláte dobře, máte klid si zajít například odpočinout, na kafe, na cigaretu. Samozřejmě když je čas.
Když člověk který absolutně nemá ponětí o mojí práci zamnou chodí a přikazuje mi co mám v danou chvíli jít dělat. A samozřejmě peníze.
+ Je pro nás důležité, že i přes náročnost práce mají naši zaměstnanci čas na odpočinek. Děkujeme. - Děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud máte jakékoli pochybnosti, vždy je možné se o ně důvěrně podělit s manažerem oddělení, se mnou popř. i s panem jednatelem. Kontakty na nás každý zaměstnanec má. Proto neváhejte a ozvěte se prosím. Děkuji, Zuzana - Mzda je vysoce individuální a záleží na mnoha faktorech. Kolegové, kteří díky své flexibilitě pracují více, si vydělávají výrazně více, než je průměrná mzda v ČR. Avšak víme, že musíme přidat. Proto každý rok mzdu zaměstnanců revidujeme a tím dochází k navýšení mzdy naprosté většiny zaměstnanců. Rovněž vyplácíme každý rok odměny ve výši 1-2 měsíčních platů. Zuzana
Napsáno:srpen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?
lidi odchazeji, ale stale mame stejny plat
Důvody odchodů zaměstnanců si pečlivě evidujeme. Ne vždy se tak děje jen kvůli mzdě. Práce v letectví je specifická. V naší společnosti každoročně revidujeme mzdu a navýšení se týkají naprosté většiny zaměstnanců. Mzda tedy každoročně roste. Rovněž každý rok vyplácíme odměny ve výši 1-2 násobku měsíčních platů. Zuzana

Velmi spokojená v práci
Nemám
Děkujeme, jsme rádi, že se Vám práce u nás líbí :) Zuzana
Napsáno:srpen 2024

Ocenuji pristup vedouch pracovniku, velmi dobra komunikace s vedenim firmy a supervizoru.
Nizsi platy na Prahu.. rozhodne by neuskodilo zvysit zakladni mzdu.
+ Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. - Mzda je u nás velmi individuální. Kolegové, kteří díky své flexibilitě pracují více, si vydělávají výrazně více, než je průměrná mzda v ČR. Jsme si ale vědomi toho, že musíme přidat. Každoročně revidujeme mzdy, a navýšení se týkají téměř všech zaměstnanců. Každý rok rovněž vyplácíme odměny, které dosahují 1-2 násobku měsíčních platů. Zuzana
Napsáno:srpen 2024

nebyla jsem tam moc spokojená
kolektiv, téměř žádné befity, hromada práce, kde se člověk nezastavil kromě polední pauzy a dělal páte přes deváté
Napsáno:únor 2024

skvělý kolektiv na mé pozici, zajímavá práce
podmínky, ve kterých se pracuje, zázemí a samozřejmě za takto zodpovědnou práci neadekvátní příjem.

Možnost práce při studiu
zajímavá práce v atraktivní prostředí. A pro studenta postačující finanční ohodnocení.

jde o specifický obor, člověk se seznámí s postupy a procesem odbavení letadel na letišti. Řešení mnohých zapeklitých postupů. A člověk se naučí přesně dodržovat stanovené postupy.
Napsáno:červenec 2020

Oceňuji odpočinkovou místnost, ve které si šlo o nočních směnácb schrupnout. Zajímavé příplatky během letní sezóny.
V minulosti zaměstnali prakticky kohokoliv. A podle toho pak výsledná práce někdy vypadala.
Napsáno:červen 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?