Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Nakládka a vykládka zavazadel ✈️🧳
Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image+9

Menzies Aviation (Czech), s.r.o.

Činnosti související s leteckou dopravou

Jsme tým nadšenců do letectví a logistiky. Někteří z nás našli u Menzies brigádu a zůstali dalších 20 let, protože poznali, že je tato práce naplňuje. Letiště má zcela jedinečnou atmosféru, která Vás pohltí, a v rámci našeho systému školení a kariérního rozvoje máte možnost vyzkoušet si různé role a objevit, co Vám nejvíce vyhovuje. People. Passion. Pride. – Vytváříme skvělý tým lidí, kteří sdílejí vášeň pro letectví a jsou hrdí na to, co dělají. Neváhejte a přidejte se k Menzies i Vy!

S ničím!
Napsáno:duben 2019

Skvely vedouci , dobra parta lidi , velmi zajimave pracoviste , moznost se podivat na mista , kam se normalni clovek nedostane , ruznoroda nestereotypni práce , občas velmi fyzicky narocna práce , ale není to pravidlem , většinou se pracuje ve skupinách , je potřeba občas poradne maknout ale jsou volnejsi chvile . Práce není pro trasoritky :) je opravdu nekdy fyzicky velmi narocna.
v lete horko v zime zima
Napsáno:prosinec 2018

Menzies Aviation (Czech), s.r.o. image 2

Tým Check-in agentů+9

Ocenuji stokorunove stravenky, uniformu kterou si clovek nemusi platit.
Napsáno:listopad 2018

Nevim
Vedeni
Napsáno:únor 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?
Plat vcas
Lepsi komunikace vedeni vs. zamestnanci,pracovni doba,smeny
Napsáno:leden 2018

Pracovala jsem jako handling agent, práce je to nesmírně náročná, ale krásná. Dostala jsem perfektní zaškolení, mohla jsem si plánovat směny, vždy mi vyšli vstříc. Nemohu jim nic vytknout.
Ne

Příležitost využít cizí jazyky
Pracujete v mezinárodním prostředí pražského letiště, komunikujete s posádkami letadel a cestujícími. Máte možnost využít prakticky všechny cizí jazyky.

Handling agent musí znát všechny procesy odbavení letadel, včetně bezpečnostních předpisů, měl by alespoň trochu mít zájem o letectví, pracuje na směny, v jakoukoliv denní nebo noční dobu a za jakýchkoliv povětrnostních podmínek.
Napsáno:srpen 2019

práce velmi zajímavá,ale náročná psychické a vyčerpávající,, furt musíš zůstávat přesčas, kvůli zpožděni letu. Na druhou stranu možnost brát směny navíc a vydělat na odměnách,ale své odměny musíš hledat sám ,jinak zapomenou ti to zaplatit.
Dobré supervizory i kolegové ,ale potřebuješ čas aby zapadnout do kolektivu
Napsáno:srpen 2019

Absolutně nemám co říci
Bez komentáře
Napsáno:květen 2020

Kolektiv, lidský přístup nadrizenych
Vysoka odpovědnost vs.financni ohodnoceni
Letošní sezóna byla opravdu velmi náročná a kladla vysoké požadavky na všechny naše zaměstnance. Mzda v naší společnosti závisí na mnoha faktorech a je vysoce individuální. Flexibilní kolegové, kteří pracují více hodin, o víkendech či svátcích si vydělávají mnohem více, než je průměrná mzda v ČR. Mzda je revidována každý rok a naprosté většině zaměstnanců je mzda každý rok navýšena. Rovněž vyplácíme roční odměny ve výši 1-2 násobku měsíční mzdy. Zuzana
Napsáno:srpen 2024

Různorodost práce, směna rychle uteče
Nízká mzda na to kolik člověk zažívá stresu a kolik po něm chtějí věcí aby znal a dělal, vedení týmu častokrát jedná se zaměstnanci neprofesionálně a nepříjemně. V jiných pracích, s menším stresem a zodpovědností byla mzda vyšší.
+ Práce v letectví je opravdu pestrá a různorodá. - Práce v naší společnosti je zodpovědná a rovněž náročná. Letectví je prostředí, ve kterém se střídají období špiček, kdy je práce opravdu hodně, a období klidnější, kdy je práce méně. Každý zaměstnanec se může o své připomínky podělit diskrétně a důvěrně se mnou nebo i s panem jednatelem. Kontakt na něj všichni zaměstnanci mají. Ozvěte se nám prosím. Děkuji, Zuzana
Napsáno:srpen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Menzies Aviation (Czech), s.r.o.?