35 let a 500+ zaměstnanců. Přesto jsme rodinnou firmou.
35 let a 500+ zaměstnanců. Přesto jsme rodinnou firmou.
Jsme OKsystem
Jsme OKsystem
Naše pobočky
Naše pobočky
Respekt k rodině+7

OKsystem a.s.

Česká softwarová společnost

Jsme česká softwarová společnost s mezinárodní působností a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě. Máme zákazníky zejména v České republice a dodáváme inovativní software v Evropě i USA.

Vím, co firma dělá, kde jsou priority a sděluje nám je. Ale informuje nás i o ekonomickém zdraví firmy a o dalších firemních věcech. Tato otevřenost je pro mě velmi důležitá. Firma zásadně podporuje vzdělávání, což považuji rovněž za velmi důležité, zejména v oblasti technologií. A rozhodně lidi. Prostě většina je fajn, vstřícných a spolupracujících, což práci pomáhá.
Zásadně s ničím. Ne snad, že by se neobjevovaly problémy, ale spíše provozního charakteru, které jsou asi všude.
Napsáno:listopad 2024

Super kolektiv, pružná pracovní doba a home office. Moderní přístup k vývoji software. Přehledná a jasná organizace práce pomocí plánovacích software. Ideální pro všechny full stack Java developery.
Napsáno:březen 2022

OKvečeře

OKvečeře

Novoroční setkání

Novoroční setkání

OKpárty

OKpárty

Letní grilovačky, OKsnídaně nebo OKzmrzlina+7

Parkování v garáži Home Office Penzijní připojištění Lokalita kanceláře Kantýna Multisport Profesionalita
Napsáno:únor 2022

- příjemné přátelské prostředí - kolegialita - skvělá možnost skloubení pracovního a osobního života - flexibilita pracovní doby, férovost, vstřícnost ze strany kolegů
Napsáno:leden 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti OKsystem a.s.?
Perfektní kolektiv, příspěvek na teambuildingové akce, možnost práce z domova, pružná pracovní doba.
Technické vybavení k práci by mohlo být lepší.

Nové moderní pracovní prostředí v open space, kde jsou stoly dostatečně vzdálené od sebe. Vzdušná kancelář barevně sladěná a vybavená okny a klimatizací.

Volnost a samostatnost
Eviduje se pracovní doba, ale jestli vstanete dříve ráno a skončíte tím pádem dříve, nebo budete dělat raději večer není problém při pružné pracovní době.
Napsáno:duben 2021

Skvělý kolektiv, přátelské prostředí, dobré finanční ohodnocení včetně benefitů.
Napsáno:duben 2021

je zde velmi dobrý kolektiv, zaměstnavatel se chová férově a podporuje i další aktivity. V případě problémů vyjde vstříc. Nenarazila jsem zatím na žádný problém, který by se nedal řešit. Benefity jsou také zajímavé. Mimo jiné je i možnost parkování v budově, což je velká výhoda. Možnost si přizpůsobit pracovní dobu podle potřeby. Možnost účastnit se školení, které potřebuji k svojí práci
určitě by se něco našlo ale momentálně mě nic nenapadá.
Napsáno:duben 2021

Kolegové jsou přátelští a vždy ochotní pomoci či poradit. Vedoucí na všech úrovních jsou kvalifikovaní, slušní a lze se s nimi vždy domluvit na soukromých i služebních věcech. Vedení vybudovalo stabilní firmu, která dokázala překonat i období nepřízně státní správy. V současné době firma pracuje na řadě zajímavých projektů z nejrůznějších oborů.
Napsáno:únor 2021

umožnění rozvoje (kurzy, školení) Pružná pracovní doba sídlo firmy přímo na metru kantýna "rodinná atmosféra"
nemám nic, s čím bych nebyl spokojený
Napsáno:únor 2021

Skvělá mzda a benefity. Příjemné pracovní prostředí a není problém s Homeoffice. Zdravotní židle <3.
Napsáno:únor 2021

Zaujala / nezaujala vás firma OKsystem a.s.?