35 let a 500+ zaměstnanců. Přesto jsme rodinnou firmou.
35 let a 500+ zaměstnanců. Přesto jsme rodinnou firmou.
Jsme OKsystem
Jsme OKsystem
Naše pobočky
Naše pobočky
Respekt k rodině+7

OKsystem a.s.

Česká softwarová společnost

Jsme česká softwarová společnost s mezinárodní působností a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě. Máme zákazníky zejména v České republice a dodáváme inovativní software v Evropě i USA.

Nejvíc spokojená jsem s tím, že i po tolika letech mi práce přináší nové výzvy. Vážím si toho, jak se firma o svoje zaměstnance stará.
Napsáno:březen 2025

Dobré pracovní podmínky, přátelské prostředí, benefity.

OKvečeře

OKvečeře

Novoroční setkání

Novoroční setkání

OKpárty

OKpárty

Letní grilovačky, OKsnídaně nebo OKzmrzlina+7

Vyhovující pracovní agenda Hlubší smysl práce Kolegové, nadřízení a pracovní prostředí Spravedlivé ohodnocení Možnost růstu a postupu
Nic
Napsáno:březen 2025

Příjemné prostředí, firemní kultura, komunikace vedení.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti OKsystem a.s.?
Velmi příjemná atmosféra na pracovišti, pěkné a čisté prostředí. Férové jednání ze strany zaměstnavatele. Pro každého zaměstnance má vedení kdykoliv dveře otevřené. Dobré finanční ohodnocení a benefity - stravování, garáže, pružná pracovní doba...
Napsáno:březen 2025

Skvělý tým lidí (jak kolegové, tak i nadřízení), na které se můžu vždycky spolehnout. Flexibilní home office a 30 dní dovolené. Lekce angličtiny a jógy. Parádní jídelna a kantýna, každých 14 dní luxusní firemní snídaně. Nepřeberné možnosti dalšího vzdělávání. A hlavně různorodá práce s velkým prostorem pro seberealizaci a i nějakou tu kreativitu. Prostě maximální spokojenost.
Napsáno:březen 2025

Oceňuji flexibilní pracovní dobu, úžasný kolektiv a zázemí, podzemní parkování v centru Prahy, férový a přátelský přístup nadřízených. Zajímavé benefity jsou rozhodně příspěvek na penzijní spoření, stravenkový paušál, káva zdarma :) 30 dní dovolené

Když ráno vstanete, máte jistotu práce

Možnost kariérního postupu
Pokud je zaměstnanec šikovný, snaží se a má na to, může se vypracovat na vysoké pozice
Napsáno:únor 2025

Homeoffice, flexibilní pracovní doba. Volné dny nad rámec zákonné dovolené, školení hrazené zaměstnavatelem, firemní snídaně a jiné společné akce. Hrazený kurz anglického jazyka. Každé 3 měsíce prémie, firemní jídelna. Možnost jógy na pracovišti. Hrazení přesčasů a možnost dětského koutku na pracovišti. :)
Nic mě nenapadá. :)

Práci v týmu mladých lidí
Firma je otevřena všem věkovým generacím. Myslím si, že většina mých kolegů má tzv. mladého ducha v těle. Jsou otevřeni novým věcem, diskuzi, apod. To se mi líbí. Co se týká práce v týmu mladých lidí - firma je otevřena i lidem bez zkušeností, i těm mladým, a to oceňuji. Ve firmě mají prostor i studenti.
Napsáno:leden 2025

Super kolektiv napříč organizací. HO, beru jako největší benefit. Spatřuji v tom důvěru společnosti v zaměstnance a naopak. Pravidelné setkání vedení se zaměstnanci. Informování o stavu společnosti. Zvláště pak oceňuji filantropické projekty společnosti.
Prakticky s ničím.
Napsáno:prosinec 2024

Možnost neomezeně pracovat na HomeOffice
CHybí mi příspěvek na dopravu.

Volnost a samostatnost
Osobně mi firma nechává volnost v tvorbě řešení. Mohu plně rozvinoust své schopnosti. Tím velmi podporuje samostatný a odpovědný přístup k řešení.

Neformální pracovní atmosféru
Nikdo nikoho nenutí do dresscodů. Neplácájí se tu hovadiny o tom, že si všichni ve firmě tykají a podobně. Kdo chce jak chce.
Napsáno:prosinec 2024
Zaujala / nezaujala vás firma OKsystem a.s.?