Jaký je zaměstnavatel
Kolegové
Nadřízení

Letní grilovačky, OKsnídaně nebo OKzmrzlina

Konferenční sál se dá proměnit pro různé příležitosti

Terasy

Míra spokojenosti
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
OKsystem jako jeden benefitů nabízí bezplatné vzdělávání v rámci vlastního školicího centra. Zaměstnanci si mohou vybrat ze školení v oblasti databází, cloudových služeb, Linuxu, Microsoftu, ale i vlastních programů, např. OKbase. Mimo firemních školení samozřejmě podporuje OKsystem i vzdělávání poskytovaná externími dodavateli. Záleží vždy na tom, jakým směrem se zaměstnanec chce či potřebuje profesně dále rozvíjet.
Nové moderní pracovní prostředí v open space, kde jsou stoly dostatečně vzdálené od sebe. Vzdušná kancelář barevně sladěná a vybavená okny a klimatizací.
Nikdo nikoho nenutí do dresscodů. Neplácájí se tu hovadiny o tom, že si všichni ve firmě tykají a podobně. Kdo chce jak chce.
Firma má velmi stabilní postavení na trhu. Alespoň já to tak vnímám. A na vedení se dá spolehnout. Stojí si za svým slovem, nedělají se zde "podpásovky". Jistota pravidelného příjmu a péče od kolegyň z HR je podle mě zaručena. Fakt se o zaměstnance starají a zajímají.