Rozhodně jedna z věcí co musím ocenit jsou benefity, jako je například zaměstnanecká sleva.
Další věc co je určitě dobré říct že ve firmě vám umožnil kariérní růst, když se snažíte a máte zájem.
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že vnímáte naše benefity jako přínosné a že oceňujete zejména zaměstnaneckou slevu. Máme radost také z toho, že zmiňujete možnosti kariérního růstu. Podpora rozvoje a příležitostí pro posun je pro nás důležitá a těší nás, že ji vnímáte pozitivně. Děkujeme, že s námi své zkušenosti sdílíte.
Firma má opravdu zajímavé benefity, líbí se mi propracovaný systém, vedení se velmi snaží podpořit své zaměstnance ve všech směrech, velice se mi líbí možnost postupu na jiné pozice v brandu.
Bohužel mi vadí, když jeden přijde co se má udělat - práce je ten den hotová a druhý den přijde další informace ( přecenění) a vše se dělá znovu. V poměru práce a zaměstnanců na směně je práce někdy opravdu náročná až nereálná. ( Delivery, přecenění, update…)
Na to navazuje počet hodin, které mají k dizpozici SM, maximální počet na směně dva lidi, je při takovém náporu práce někdy opravdu náročné.
Oceňujeme Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že pozitivně vnímáte naše benefity, propracovaný systém i podporu ze strany vedení. Zároveň máme radost, že oceňujete možnosti kariérního posunu v rámci brandu. Rozumíme i Vašim připomínkám k organizaci práce a předávání informací. Situace, kdy se zadání mění a práce se musí opakovat, může být náročná. Stejně tak vnímáme i náročnost směn při vyšším objemu úkolů a omezeném počtu kolegů. Děkujeme, že své zkušenosti sdílíte a že jste součástí našeho týmu.
Vážíme si Vaší zpětné vazby. Máme radost, že využíváte Multisport kartu i zaměstnanecké slevy a že Vás naše benefity baví. Zároveň vnímáme Vaši připomínku k propočítávání hodin. Uvědomujeme si, že tato oblast může být někdy složitější, a je pro nás důležité, aby byla co nejvíce srozumitelná a férová. Děkujeme, že své zkušenosti sdílíte a že jste součástí našeho týmu.
Začala jsem jako prodejce a nyní jsem již Store manager. Takže jsem se dostala na vyšší pozici ve velmi krátké době.
Vždy je co zlepšit.
Oceňujeme Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste se během krátké doby posunula z pozice prodejce až na Store managera. Vnímáme také Vaši poznámku, že je stále co zlepšovat. I pro nás je důležité věci průběžně posouvat a hledat nové cesty, jak pracovní prostředí dále rozvíjet. Děkujeme, že své zkušenosti sdílíte a že jste součástí našeho týmu.
Líbí se mi Multisport karta, chodím cvičit často. Dále máme skvělý tým, kdy si užíváme srandu na směně.
Při delivery chodí opravdu hodně zboží a je to velmi náročné.
Vážíme si Vaší zpětné vazby. Těší nás, že si užíváte benefity a zároveň je skvělé slyšet, že ve Vašem týmu panuje příjemná atmosféra a dokážete si pracovní den zpříjemnit humorem. Současně chápeme, že při příjmu zboží může být práce náročná. Víme, že vyžaduje velké nasazení, a oceňujeme Vaši energii a přístup při zvládání těchto situací. Děkujeme, že své zkušenosti sdílíte a že jste součástí našeho týmu.
Líbí se mi možnost pracovat ve fashion. Začínala jsem bez zkušeností a postupně jsem se dostala na Vedoucího týmu.
Změnila bych práci s hodinami.
Oceňujeme Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vás práce ve fashion baví a že jste se mohla posunout na vyšší pozici. Možnost kariérního růst je pro nás velmi důležitá a jsme rádi, že tyto možnosti také vnímáte a rostete spolu s námi. Současně chápeme, že práce s hodinami někdy nemusí být ideální. Pracujeme na tom, aby rozvrh byl pro všechny co nejpřehlednější a stabilní. Děkujeme, že své zkušenosti sdílíte a že jste součástí našeho týmu.
Nejvíce oceňuji, že se firma stále posouvá kupředu. Sleduje trendy, vylepšuje strategie, technologie atd.
Také se mi líbí, jak se zde pracuje s lidským potenciálem, a že lidé, kteří se chtějí posouvat a růst, k tomu mají příležitost.
Skvělé je také to, že se neustále zlepšují a rozšiřují naše benefity.
V neposlední řadě oceňuji skvělý kolektiv a nápomocné kolegy.
Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že vnímáte, jak se firma neustále posouvá kupředu a sleduje nové trendy. Snažíme se tak vytvářet prostředí, které je moderní a inspirující. Zároveň nás těší, že oceňujete práci s lidským potenciálem a možnosti růstu, které nabízíme. Máme radost také z toho, že si ceníte i benefitů a v neposlední řadě skvělého kolektivu. Vážíme si Vaší práce pro LPP a toho, že své zkušenosti sdílíte.
Nejvíc se mi líbí práce v mém týmu. Máme srandu a dokážeme si den užít.
Občas nás zlobí počty hodin.
Děkujeme, moc si vážíme Vaší zpětné vazby. Těší nás, že se Vám líbí ve Vašem týmu a i to, že si společně dokážete zpříjemnit pracovní den a užít si ho. Zároveň děkujeme za upřímnou poznámku k počtu hodin. Uvědomujeme si, že někdy nemusí být rozvrh ideální, a snažíme se hledat způsoby, jak pracovní plánování co nejlépe optimalizovat. Vážíme si Vaší práce pro LPP a toho, že své zkušenosti sdílíte.
Začala jsem ve firmě jako prodejkyně a dnes jsem již na pozici Store managera. Kariérní růst je zde velmi podporován.
Občas nefunguje systém na prodejně, kvůli výpadku internetu.
Děkujeme, moc si vážíme Vaší zpětné vazby. Těší nás, že jste ve společnosti mohla takto kariérně růst. Rozvoj našich kolegů je pro nás velmi důležitý. Zároveň děkujeme za upřímnou poznámku k technickým problémům. Uvědomujeme si, že občasné výpadky systému kvůli internetu mohou práci komplikovat, a průběžně pracujeme na tom, aby technické zajištění prodejen bylo co nejspolehlivější. Vážíme si Vaší práce pro LPP a toho, že své zkušenosti sdílíte.