V LPP věříme, že spokojený zaměstnanec = spokojený zákazník.
V LPP věříme, že spokojený zaměstnanec = spokojený zákazník.
Víme, že je třeba pečovat o tým.
Víme, že je třeba pečovat o tým.
Relax Days – 5 dní volna navíc
Relax Days – 5 dní volna navíc
Smysluplná práce+3

LPP Czech Republic, s.r.o.

Maloobchod s oděvy

Jsme módní společnost, která již téměř 30 let působí v oděvním průmyslu. A to díky schopným lidem, inovacím, nejnovějším technologiím a neustálému hledání nových cest. V současné době vlastníme 5 módních značek – Reserved, Cropp, House, Mohito a Sinsay. Kořeny máme v Polsku, dnes už ale obchody LPP najdete téměř po celém světě. Naše prodejní síť se skládá z více než 1 700 prodejen, z toho v ČR jsme otevřeli již 160 prodejen a stále se rozšiřujeme.

Dobré finanční ohodnocení, skvělé bonusy, občerstvení na pracovišti, příplatek na stravu, výplaty, domluvení směn podle potreby pro všechny, firma se posunuje dál v technologiích , aby usnadnili práci..Možnost na vyšší pozice v celé společnosti.
Kolegové dovedou podrazit a vedení je v tom podpoří, nedalo se spolehnout na nadřízeného, celkově české vedení špatně. Páteční dodávky zboží vždy byly veliké , kdy se nedalo zboží včas připravit na obchod. Častá fluktuace prodavaček, nezvládaly jednoduchou práci včetně komunikace na všechny strany. Povinnost tykání nadřízený podřízený. Až moc věcí, co se nesmí.
Napsáno:říjen 2024

Benefity nezajímavé až na multisportku plat za tolik práce není adekvátní.
Školící se k Vám chová jak k hadru který nic neumí , jak to není po jejím tak je zle. Ponižováni, ignorování, odsekáváni na půl pusy, pomlouváni za zády. Velka fluktuace, nesmyslná náplň práce pod kamerami, neustále kontroly, jako manager děláte na prodejně vše holka pro všechno. Jste prodavačka, security, personalista ,skladník, každou hodinu kontroly prodejny. Spousta tabulek, přepisování a vše hlásíte nadřízenýmu regionálovi. 50 %administrativy a pořád kontroly zda děláte správně postupy. Je to demotivující, depresívní a nedá se tak dlouhodobě pracovat.

Řád a pravidla
Je to pro lidi kteří rutině pracuji , roboti kteří nesmyslně vykonávají práci, pravidla která nedávájí smysl.Hodně pravidel která vás omezují, ztěžují jinak jednoduchou práci. Dva lidé při činnosti kde stačí jeden , spíše pravidla a řád vyčerpávající psychiku.
Napsáno:červen 2024

Vizuálně velmi pěkná prodejna. Tým! :) Cenově přijatelná multisport karta
Firmu nemohu hodnotit v superlativech. Během pár měsíců jste si zde schopní sáhnout na dno. Demotivace a frustrace zaměstnanců je zde na denním pořádku. Neustálé snižovaní stavů z čehož vyplývá nedostatek zaměstnanců na prodejnách a tím pádem zastáváte několik pozicí. Nedostane se vám jako “nezkušenému” téměř žádné zaškolení, protože na vás nikdo nemá čas. “Nauč se sám”. Ochrana proti krádežím nulová. Jste nuceni být stále v pozoru u vchodu do prodejny přestože máte dalších tisíc povinností. Stanete se-li svědkem krádeže, čeká vás nepříjemně “taháni” po výsleších/soudech bez jakékoliv podpory či odezvy zaměstnavatele. Byť to není váše ztráta. Nabízený kariérní růst za mě také postrádá smysl vzhledem k tomu, že jste zde i jako “obyčejný” sales asistent vykonáváte práci jak prodavače, vedoucího, vizuála tak i uklízeče. O tahání velkých břemen ani nemluvím, domů se vracíte strhaný jako ze stavby. Tahle práce vás za chvíli doslova psychicky vycucá. Myslím si, že některé provozovny neprosperují, tak jak by měly a bohužel jsou na tom bití zaměstnanci, kteří jsou kvůli tomu denně vystavování stresu a práci navíc. Firma tak přichází o schopné lidi, které práce baví a nezachovává si tím dobré jméno o kterém, tak rádi mluví. Co se týče benefitů a platu, tak ty byly přiměřeny práci prodavačky, ne však práci, kterou jsme tam skutečně vykonávali. Celkový dojem z této práce je pro mě zlou zkušeností. Byť to není záměrné pošpinění firmy a jsem zastáncem toho, že každý si má udělat vlastní názor, tak ráda přispěji svými pocity.
Napsáno:listopad 2023

Spokojenost s nenáročnou prací.
Změna plánu během, nebo těsně před koncem měsíce není nic výjimečného. CelY měsíc plníte cíle a pak někdo změní cíl před koncem měsíce.
Napsáno:únor 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti LPP Czech Republic, s.r.o.?
Velmi zpátečnicky nastavená firma, která psychicky i fyzicky vyčerpává každého zaměstnance na prodejne do té doby, dokud zaměstnanec je ochoten zaměstnání vykonávat. Benefity nejsou dostatečne (např. mizerně dotovana multisport karta, směšná zaměstnanecká sleva aj.). Nepravidelné pracovní směny. Prace o víkendech, odpoledne a ve svátky. V prosinci je dovolená zakázaná úplně. Směšny systém ohledně dopracovavani svátků (nepočítají se do pracovní doby). Nemožnost odpočinku v sedě. Osm až dvanáct hodin na nohou a z toho vyplývající dlouhodobé zdravotní potíže. Zvedání tezkych břemen minimálně dvakrát týdně. Žádné vhodne pomůcky nejsou k dizpozci (např. paletový vozík). Nepravidelný pitný režim, jelikož na prodejní ploše není povoleno pít. Nejhorší je sledovano zaměstnanců na CCTV a jejich pracovního nasazení a hlídání pauz. Zřízeno speciální oddělení, které to má na starosti. Katastrofický přístup vedení k zaměstnancům na prodejne. Práci u firmy nedoporučuji zejména kvuli zdraví. Taky si myslím, že vzhledem vysoke fluktuaci zaměstnanců, firma mela dost času vytvořit plán k zlepšení podmínek práce na pracovišti. Bohužel zvyšování platů nevynahradí ponižující zacházení a absolutně žádný osobní život.
Napsáno:prosinec 2021

Výplata chodila včas.
Manažerka prodejny není spravedlivá, ulevuje jen svým oblíbencům a tu nejhorší práci nechává ostatním. Regionální manažerka chce několikrát týdně spousty věcí jinak a když to uděláte, tak je to hned druhý den zase špatně a musí se to předělat. Vedení neví, co po vás chce. Dýška, která jsme dostali, jsme nikdy neviděli a to ani pro společné akce ani narozeniny. Manažerka denně mění z hodiny na hodinu docházku na daný měsíc, takže si nemůžete nic naplánovat. O svém volnu jsem byla už od rána až do večera na telefonu a řešila práci, takže osobní život nulový. Po odchodu zaměstnanců zakázali nabírat nové lidi. Málo personálu. Jeden člověk na celou prodejnu.
Napsáno:leden 2021

Spokojená jsem byla jen s tím, že výplata chodila pravidelně a včas na účet.
S chováním regionálního manažera. Neustálé ponižování, pomlouvání a přetvářka.
Napsáno:květen 2020

Kolektiv na pracovišti
Jednání nadřízených
Napsáno:únor 2020

Pracovala jsem tam dokonce na dvakrát. Na jedné pobočce 3 mesice a po roce jsem nastoupila do jiné. Tam jsem taky vydržela jen do 3 měsíců. Kolegové byli vždy příjemný, skvěle se nám pracovala, ale u obou případů jsem se setkala s příšerným vedením. Vedoucí pobočky mám přesně na mysli. Náplň práce mě moc bavil a klidně bych se vrátila, ale už nemám tu důvěru, že to nedopadne stejně. Byla jsem svědkem že se to tam střídalo jak na běžícím pase. Nikdo z těch lidí, se kterými jsem pracovala, tam už dávno není. LPP by si mělo dát víc záležet, koho přijmou na vedoucí pozice. Peníze nebyli špatné. Ba naopak. Náplň práce byla trochu v rychlejším tempu, ale to například mě vyhovovalo. Kvalita zboží také nebyla nic extra, sama jsem využila možnosti zaměstnanecké slevy a litovala jsem. Pak už jsem tam raději nikdy nic neporidila. Ale to je vedlejší. Už je to rok co mám jinou práci a mohlo se toho hodně změnit, ale moje zkušenosti mi brání dát práci pod LPP ještě jednu šanci.
Napsáno:leden 2020

TÝM
Napsáno:leden 2020

Zaujala / nezaujala vás firma LPP Czech Republic, s.r.o.?