Pracovala jsem na zkrácený úvazek a mohla jsem se tak starat o rodinu. A příjem byl úplně skvělý. Jen škoda, že obchod v mém městě zavřeli. Možná bych pracovala u této firmy stále a ráda.
Práce je občas fyzický náročná, ale se nudit nebudeš. Management je suprový, vždycky se domluvíte. Kolektiv je taky super, když bude nějaký problém, management to určitě vyřeší.
U této firmy pracuji již přes rok. Mým regionálním manažérem je člověk na správném místě. Vždy mi poradí a vyslechne. Každý manažér/manažerka prodejny má vždy takový tým, jaký si sám/sama vytvoří. Zda se věnuje svým kolegům a práci není potom důvod si stěžovat na chod firmy. Tuto firmu mohu doporučit.
Order and rules
Tato firma má určité pravidla a směrnice, které jsou napomocné při práci.
Dynamická společnost s přátelským kolektivem a atmosférou, ve které se člověk nikdy nenudí. Nejvíce se mi líbí to, že má zaměstnavatel individuální přístup a pochopení pro každého zaměstnance. Dále tak, jako se mění svět, tak se musí měnit i společnost a její metody. To znamená, že zde se musí zaměstnanci neustále posouvat kupředu a učit se nové věci. V tomto ohledu, je společnost také vstřícná a hradí vybraným zaměstnancům potřebné kvalifikační kurzy. Poslední plus je to, že společnost dává svým zaměstnancům velkou míru svobody v rozhodování a plánování úkolů a projektů. Tím i šanci se maximálně realizovat v profesním i soukromém životě. To s sebou nese přímo úměrnou míru zodpovědnosti.
Jako v každé společnosti, kdo chce, najde i zápory. Dle mého názoru, zde však stále převažují klady. A to i přes pomalý pohyb zkostnatělého korporátního ústrojí, které nejednomu inovátorovi, dychtivému po moderním způsobu práce, zkříží cesty v tom smyslu, že než se něco navrhne, schválí a zrealizuje, může být vzhledem k dynamice prostředí a technickému pokroku mnohdy pozdě. To vyžaduje velkou dávku entusiasmu a zkušeností v hledání řešení pro atypické projekty.
Přímo pod společností LLP jsem pracovala pouze rok, další dva jsem v jejich obchodech pracovala pod agenturou. Jelikož mám srovnání mohu říct že můj nadřízený z LLP se ke mě choval velmi hezky a mám s ním jen dobré zkušenosti. Ovšem záleží do jakého kolektivu se člověk dostane.