Naučila jsem se dost věci
Postavila jsem se na vyšší pozici z prodavačky a mam větší rozvoj
Mal fond hodin a hodně práce …
Response from employer:
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se u nás naučila nové věci a že jste se mohla posunout z pozice prodavačky na vyšší roli. Zároveň vnímáme Vaši poznámku k fondu hodin a množství práce. Uvědomujeme si, že tato kombinace může být náročná, a děkujeme, že ji s námi sdílíte. Vážíme si toho, že jste součástí našeho týmu.
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že svou zkušenost vnímáte pozitivně. Zároveň děkujeme i za vaši poznámku k častým změnám. Uvědomujeme si, že jich může být někdy více, a snažíme se s nimi pracovat co nejlépe. Vážíme si toho, že jste součástí našeho týmu.
Růst
Radost do prace
Zkušenost
S ničím
Response from employer:
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že vnímáte tolik pozitivních aspektů na práci u nás V LPP. To nám dělá opravdu velkou radost! Vážíme si toho, že jste součástí našeho týmu, děkujeme!
Jsem u firmy hodně krátkou dobu .
Líbí se mi
Péče o zaměstnance , směny , pracovní Sistem jak je nastaven .
Chybí mi bonus
Příspěvek na pensijní spoření .
Response from employer:
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že i za krátkou dobu u nás oceňujete péči o zaměstnance, nastavení směn i fungování pracovního systému. Zároveň děkujeme za Vaši poznámku k benefitům, konkrétně k příspěvku na penzijní spoření. Benefity se snažíme stále rozšiřovat a jsme vždy rádi za každý podnět. Vážíme si toho, že jste součástí našeho týmu.