V KV Final u Turnova se mi pracovalo hezky, přímý nadřízený byl super člověk a mohla jsem se na něj spolehnout. Je to dobře zaběhlá fabrika s pohodovými lidmi ;)
V novém závodu v Ralsku... No, nebylo to špatné, ale tenkrát to bylo nové a vše jsme zajížděli, takže nějaké zmatky tam byly. Můj přímý nadřízený byl fajn, pokud jsem chtěla slyšet vtip, jinak kromě přidělení práce pro mě moc neznamenal - neuměl šéfovat. Ale je to víc, než dva roky, takže nemůžu posoudit současnou situaci :)
Na peníze jsem si nemohla stěžovat. Kdo dobře dělal - měl ;)
Komunikace mezi vedením a dělníky - ta byla tenkrát téměř nulová. Pořád se nesly jen nějaké fámy a pokud jsem se nezeptala napřímo, nic jsem nevěděla.
Práce u výrobního lisu není nic, k čemu by byly zkušenosti potřeba. Stačí jen dodržovat pravidla a k výrobě a kontrole je vše potřebné napsané ve spisech ke každému výrobku zvlášť. Takže když si člověk něco nepamatuje nebo si není jistý, stačí se jen podívat.
Rozmanitou práci
Víceméně nikdy nevíte, jakou práci ráno dostanete. A už vůbec nevíte, co všechno teď den nebude fungovat.
Firma je ryze česká bez zahraničních majitelů,
Za 10 let jsem se nesetkal s tím, že by vedení nevyšlo vstříc rodičům, kteří potřebují rychle domů v pracovní době nebo maminkám kteří se vracejí do práce po MD.
Ve firmě řešíme úkoly i s přesahem pozice.
Jsem za to rád, práce je pestřejší.
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?