Wunderman Thompson s.r.o.

Reklamní činnosti

Wunderman poskytuje skvělé zázemí a stabilitu velké firmy. To jsou největší devizy, které společnost momentálně má.
Komunikace je Achillovou patou celé společnosti. Ať je to komunikace zaměstnanec->manager či řídící pracovník, popř. řídící pracovník -> vyšší manager. Objem předaných zkušeností/nápadů ze strany zaměstnanců je v našem oddělení obrovská, ale nikdo nechce poslouchat. Další epizodou je komunikace HR a nejvyššího managementu se zbytkem firmy. Fiasco se Sickdayi a Relax dayi považuji za naprostý kolaps jakékoliv komunikace a je neuvěřitelnou chybou, že se vedení ani neobtěžovalo informovat své zaměstnance o ztrátě sickdayů. Nyní musí člověk hlásit dovolenou 3 dny předem, ale když se ráno necítí dobře a ví, že bude jen šířit bacily po kanceláři, tak má dělat co? Ne vždy se dá vybrat Home Office.
Napsáno:leden 2018

Uvolněná atmosféra na pracovišti. S vedoucím si můžete na rovinu vyříkat pokud vás něco trápí. Žádný striktní nesmyslný dress-code - pokud nemáte zrovna reprezentativní face-face kontakt s klientem (pak se předpokládá smart casual), tak je úplně jedno, co do práce nosíte.
Přijde mi, že rozdělení lidských zdrojů tu je občas problém - někdy chybí v týmu potřebný pracovních až několik měsíců, jindy si zas firma drží zaměstnance, co svou práci neodvádějí. Určitě by bylo dobré na této stránce zapracovat, protože ovlivňuje funkci celých týmů.

flexibilita pracovni doby
přidat regulérní pátý týden dovolené, jak bylo ostatně slíbeno v srpnu 2017
Napsáno:leden 2018

Možnost kariérního postupu napříč pracovišti, odvaha zaměstnavatele brát juniory a ty následně rekvalifikovat na požadovanou pozici, firemní prostředí.
??? Dobré se nemá měnit
Napsáno:leden 2018

vice benefitu (napriklad sickdays, ktere se ted zrusily) moznost vzdelavani se. nektere kancelare, jsou dost nevzhledne, preplne
Napsáno:leden 2018

Wunderman jako zaměstnavatel je super, mám zde skvělé podmínky, výplata chodí včas, Vánoční bonusy jsou, kolegové jsou skvělí.
Zjednodušení administrativy. Je to s každým rokem horší a jako accountovi mi pořád jen ubývá čas na řešení exekuce zakázek kvůli nutnosti řešit administrativu.
Napsáno:leden 2018

moznosti v oblasti vzdelavani a rozvoje, moznosti karierniho postupu, práce v mezinárodním prostředí, skvely tym a firemni kulutra, velka profesionalita a vyborny management
Napsáno:leden 2018

Vstřícnost, bezproblémové řešení požadavků, benefity.
více odborných a zkušených pracovníků na pozicích které to vyžadují. Přijmání kolegu s min. půl roční praxí v oboru, kteří rozumnějí práci kterou chtějí dělat v této společnosti a chtějí se dále posouvat ve svém vzdělání. Více kvality než kvantity.
Napsáno:leden 2018

Firma se prezentuje jako kreativní a neformální prostředí, kde mají zaměstnanci možnost volný čas strávit na příklad u sportovních aktivit, jako je stolní tenis, ale bohužel je stůl ve skladu a není momentálně dovoleno hrát.
Napsáno:leden 2018

Kamarádské prostředí, usměvaví kolegové, celkem fajn benefity
Najímání kompetentnějších osob na určité pozice. Stravovací prostory. Odpočinková zóna. Celkově lepší komfort na pracovišti
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Wunderman Thompson s.r.o.?