Wunderman poskytuje skvělé zázemí a stabilitu velké firmy. To jsou největší devizy, které společnost momentálně má.
Komunikace je Achillovou patou celé společnosti.
Ať je to komunikace zaměstnanec->manager či řídící pracovník, popř. řídící pracovník -> vyšší manager. Objem předaných zkušeností/nápadů ze strany zaměstnanců je v našem oddělení obrovská, ale nikdo nechce poslouchat.
Další epizodou je komunikace HR a nejvyššího managementu se zbytkem firmy. Fiasco se Sickdayi a Relax dayi považuji za naprostý kolaps jakékoliv komunikace a je neuvěřitelnou chybou, že se vedení ani neobtěžovalo informovat své zaměstnance o ztrátě sickdayů. Nyní musí člověk hlásit dovolenou 3 dny předem, ale když se ráno necítí dobře a ví, že bude jen šířit bacily po kanceláři, tak má dělat co? Ne vždy se dá vybrat Home Office.
Uvolněná atmosféra na pracovišti.
S vedoucím si můžete na rovinu vyříkat pokud vás něco trápí.
Žádný striktní nesmyslný dress-code - pokud nemáte zrovna reprezentativní face-face kontakt s klientem (pak se předpokládá smart casual), tak je úplně jedno, co do práce nosíte.
Přijde mi, že rozdělení lidských zdrojů tu je občas problém - někdy chybí v týmu potřebný pracovních až několik měsíců, jindy si zas firma drží zaměstnance, co svou práci neodvádějí.
Určitě by bylo dobré na této stránce zapracovat, protože ovlivňuje funkci celých týmů.
Možnost kariérního postupu napříč pracovišti, odvaha zaměstnavatele brát juniory a ty následně rekvalifikovat na požadovanou pozici, firemní prostředí.
Wunderman jako zaměstnavatel je super, mám zde skvělé podmínky, výplata chodí včas, Vánoční bonusy jsou, kolegové jsou skvělí.
Zjednodušení administrativy. Je to s každým rokem horší a jako accountovi mi pořád jen ubývá čas na řešení exekuce zakázek kvůli nutnosti řešit administrativu.
moznosti v oblasti vzdelavani a rozvoje, moznosti karierniho postupu, práce v mezinárodním prostředí, skvely tym a firemni kulutra, velka profesionalita a vyborny management
Vstřícnost, bezproblémové řešení požadavků, benefity.
více odborných a zkušených pracovníků na pozicích které to vyžadují. Přijmání kolegu s min. půl roční praxí v oboru, kteří rozumnějí práci kterou chtějí dělat v této společnosti a chtějí se dále posouvat ve svém vzdělání.
Více kvality než kvantity.
Firma se prezentuje jako kreativní a neformální prostředí, kde mají zaměstnanci možnost volný čas strávit na příklad u sportovních aktivit, jako je stolní tenis, ale bohužel je stůl ve skladu a není momentálně dovoleno hrát.