Výroba elektrického a elektronického zařízení pro motorová vozidla

Nejpřínosnější Nejnovější

• Naučil jsem se jednat s lidma a nedůvěřovat vedení.
  • S vedením.

Management

Pracoval u zaměstnavatele:
více než 1 rok

před více než 1 měsícem

• Práce a kolegové jsou velká rodina.
  • Jsou problémy z porozumění a přeložením.
  • Jistotu a stabilitu

Jsou velký závod a má hodně velkých zákazníků a proto práce jsou hodně a stabilně, myslím taky všechno rozplánováno na velkou dobou.

před více než 6 měsíci

• Mzdové podmínky, pracovní doba, příjemné prostředí, stále se vyvíjející práce, pravidelné školení, dobrý kolektiv
  • nemám s firmou žádné negativní zkušenosti, pokud si člověk plní své povinnosti nemá problém

více než 2 roky

před více než 1 rokem

• Komunikace s nadřízeným na vysoké úrovni, férové ohodnocení, vysoká úroveň v rámci kariérního růstu, získávání nových příležitostí, dobrý kolektiv slušných lidí, čisté a hezké prostředí s důrazem na bezpečnost každého jedince, pravidelné navyšování mzdy, benefity -13.plat, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní připojištění, náborové příspěvky.
  • Jazyková bariéra, chování některých lidí k cizojazyčným spolupracovníkům by se mohla zlepšit.

před více než 1 rokem

• Slušná komunikace s vedením,zpětná vazba,spoustu benefitů,13 . plat,bonus za kvalitu a nemarodění,nová školka,dobrý kolektiv,umění ocenit dobrou práci,peníze pravidelně na účtu,možnost profesního růstu,uplatnění i pro lidi s nulovou zkušeností.
  • Jazyková bariéra s některými zaměstnanci - absence překladatelů.Občas se mezi operátory setkávám s neochotou a ne příliš milým chování vůči novým kolegům.

Kvalita, kontrola kvality

před více než 1 rokem

• S možností ve firmě profesně růst. Líbí se mi stabilita firmy tj. zajištění práce. Jsem hrdý na to, že jsem součástí stabilní mezinárodní firmy.
  • Setkávání s negativními lidmi, kteří hledají problémy, ale nemají řešení.
  • Práci v mezinárodním prostředí

Být součástí a pracovat v mezinárodním prostředí znamená mít dlouhodobou jistotu stability a perspektivity. Každému to umožní se rozvíjet a pracovně posouvat .

• Příjemné pracovní prostředí

1. Firma se velice důsledně věnuje bezpečnosti práce. Zdraví zaměstnanců je pro firmu priorita. 2. Firma dbá na pořádek a čistotu, 3. Firma věnuje velký důraz na týmovou práci, aby i nováčci se cítili jako součást týmu,

před více než 1 rokem

• - směny na rok dopředu, takže vím, s čím počítat - peníze chodí včas a dostávám to, co slíbili - fajn kolektiv - slušná jídelna - peníze na dopravu a penzijko - dostala jsem dobrý náborový příspěvek
  • - noční směny a práce někdy o víkendu podle směn, ale dá se na to zvyknout

před více než 1 rokem

• Zaujímavá mzda aj benefity. Možnosť uchádzať sa o vyššie pracovné pozície v rámci spoločnosti. Nastúpil som ako agentúrny zamestnanec a neskôr sa mi podarilo získať zmluvu s TE Connectivity, čomu som sa potešil. Sťahoval som sa za prácou zo Slovenska, bývam v Brne a vyhovuje mi priame autobusové spojenie z Brna (TE autobus). Máme tu dobrý pracovný kolektív.
  • Práca na zmeny 24/7, ale sa dá zvyknúť.
  • Uplatnění pro lidi bez zkušeností

Každý nový operátor je zatrénovaný na tréningovej linke a následne sa o neho postarajú trénerky z výrobných oddelení. Možnosť postupu v rámci spoločnosti.

• Příjemné pracovní prostředí

Výborná strava v závodnej jedálni. Rôzne typy benfitov ako Multisport karta, penzijné pripoistenie, príspevok na dopravu a firemná škôlka.

• nic
  • všechno

Pracoval u zaměstnavatele:
více než 1 rok

před více než 1 rokem

• volnější pracovní režim dobrá závodní kantýna
  • neznalost, neodbornost a nekompetence zaměstnanců v technických záležitostech (od mgmtu, přes THP až po seřizovače) zaostalost v technologiích (mix technologií 90 let / nevhodná implementace industry 4.0; máme SAP, ale píšeme po papírech a přepisujeme do excelu, evidence po tabulích fixou) špatné pracovní prostředí - výrobní hala a přeplněné kanceláře minimální možnosti školení a profesního technické růstu horší osobní vztahy mezi lidmi, nefér chování, neochota dlouhé řešení problémů a papírování zbytečností (korporát) vesnička středisková korporátní :-)
  • Uplatnění pro starší 50 let

Práce na linkách je technicky velmi jednoduchá, ale náročnější směnný provoz. Nicméně normy jsou celkem benevolentní, takže pracovní nasazení není příliš vysoké. Velké množství pracovníků z východu (SVK, POL, UK, RU).

• Možnost práce při studiu

V současné době zde pracuje jako THP velké množství stážistů a studentů. Platové podmínky / možnost praxe / možnost bakalářské či diplomové práce. Po cca roce zkušeností chtějí lidé dále růst, ale na stávajících pozicích není již možnost, protože činnosti jsou velmi rutinní (hlavně proces a QA)

IT, vývoj software

více než 2 roky

před více než 1 rokem

Jsou pro vás komentáře užitečné?

Vy zase můžete pomoci ostatním.

Ohodnotím svojí firmu