ABB Day 2024
Vítejte ve světe pokroku s ABB
Vítejte ve světe pokroku s ABB
ABB s.r.o. image+9

ABB s.r.o.

Výroba a vývoj udržitelných průmyslových řešení

ABB je technologický lídr a průkopník s rozsáhlou nabídkou výrobků, služeb a řešení pro digitální průmysl. V návaznosti na více než 130letou tradici inovací dnes společnost ABB stojí v čele průmyslu. Naše základní hodnoty: péče, odvaha, zvídavost a spolupráce - spolu se zaměřením na rozmanitost, inkluzi a rovné příležitosti - jsou hlavními hnacími silami našeho cíle umožnit všem vytvářet udržitelná řešení. To je náš příběh. Udělejte z něj svůj příběh.

Všechny pobočky (122)

Firemna kultúra, ľudia sa k sebe správajú slušne. Vstávam do práce s radosťou a v práci je často aj okrem pracovných povinnosti aj zábava. Ako som však už počul, nie je ABB ako ABB a preto musím vyzdvihnúť pobočku v Brne na Slatine. Vedeniu tejto fabriky záleží na tom, aby ľudia maly pocit istoty a urcitej pohody.
Asi to, že firma má vlastnú jedáleň a preto nevydáva stravenky. Nie každému vyhovuje jedlo v tejto jedálni a nechodia tam.
Napsáno:prosinec 2018

Z kolegsmi
Nerovné chováni muž a žena

Práci v týmu mladých lidí
Ano pro mladé lidi
Napsáno:leden 2019

Spoluvytváříme nízkouhlíkovou společnost

Spoluvytváříme nízkouhlíkovou společnost

ABB dodává inovativní, udržitelná a bezpečná řešení pro energetiku, průmysl, dopravu a infrastrukturu

Chráníme zdroje

Chráníme zdroje

Komunikace, sdílení a inovace v ABB+9

Normal spokojenost.
Není.
Napsáno:leden 2020

Rozvoj, Firemní kultura, péče o zaměstnance, psychologické bezpečí, well-being, work-life balance, lidé, stabilita, pracovní prostředí❤️…
Velké množství firemních systémů
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme opravdu rádi, že oceňujete rozvoj, firemní kulturu a naši péči o zaměstnance. Co se týče velkého množství firemních systémů, rozumíme tomu, že může být občas výzvou se v nich orientovat. Pracujeme na jejich zjednodušení a zefektivnění, abychom našim zaměstnancům co nejvíce usnadnili práci a umožnili se soustředit na to, co je opravdu důležité. Děkujeme, že jste s námi a těšíme se na další společné úspěchy! Hezký den, Tým ABB
Pobočka:Process Automation
Napsáno:prosinec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti ABB s.r.o.?
Zajímavé benefity Přátelská atmosféra Vysoká úroveň firemní kultury Vstřícnost kolegů Mohu říct svůj názor a je mi nasloucháno
Vystřídal jsem pár zaměstnavatelů, a musím říct, že ABB je jednoznačně top mezi všemi. Ze své zkušenosti mohu potvrdit, že výše mzdy není rozhodující faktor, ale je řada dalších okolností, na kterých záleží, aby člověk chodil do práce rád. Férovost, přátelskost, naslouchání různým názorům, možnost kariérně růst,... To vše ABB má. Jsem se vším spokojen :-)

Práci v mezinárodním prostředí
ABB je nadnárodní korporace, na většině pozic zaměstnanec spolupracuje s kolegy ze zahraničí napříč z celého svět a využívá jazykové znalosti.
Dobrý den, velmi děkujeme za vaši zpětnou vazbu a za tak krásné hodnocení! Jsme nadšeni, že se u nás cítíte dobře. Těší nás, že i po zkušenostech s jinými zaměstnavateli považujete ABB za "top" volbu. Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na další společné úspěchy! Hezký den, Tým ABB
Pobočka:Electrification (Brno – Heršpická)
Napsáno:únor 2025

Zajímavé benefity, výborná spolupráce s manažery, lidem kolem mne mají svoji práci i ABB rádi.
Zatím nemám co vyknout
Dobrý den, děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Je skvělé slyšet, že jste spokojený/á a že vás práce v ABB baví. Pokud byste měl/a v budoucnu jakýkoli podnět ke zlepšení, budeme rádi, když se s námi podělíte. Hezký den, Tým ABB
Napsáno:září 2024

U této firmy máme ještě 26 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ABB s.r.o.?