Pohádka z Nošovic
Práce procesního inženýra
Benefity v Hyundai
Benefity v Hyundai
Smysluplná práce+6

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Výroba motorových vozidel

Jsme jediným výrobním závodem automobilky Hyundai v Evropské unii a produkujeme 3 zcela klíčové modely - i30, Kona, Tucson. Denně vyrobíme až 1500 aut a v rámci světového koncernu Hyundai máme výborné postavení. Nicméně, tu nejdůležitější roli u nás zastávají naši lidé. Jsme rádi, že se o ně můžeme postarat tak, jako to umí málokde a těší nás, že se nám podařilo vytvořit prostředí, ve kterém panují velmi dobré vztahy.

Moje práce mě baví, mám kolem sebe lidi, se kterými mi je dobře a jsem za to dobře placena :). Líbí se mi pracovní prostředí - těším se na nové kanceláře. Nabídka benefitů je víc než potřebuji a korejský oběd mě většinou potěší :).
Nárazově je někdy víc práce než by člověk chtěl. Některé procesy jsou ještě příliš zdlouhavé nebo komplikované, ale hodně věcí se zlepšuje a také digitalizuje.

Vedení firmy poměrně transparetně informuje o změnách, situaci s výrobou a třeba o vývoji splnění výrobního plánu. Hyundai v Nošovicích byl vybrán jako jeden ze závodů, které se spolupodílí na vývoji vozů - patří tedy mezi prioritní ve skupině. Bonusy jsou poměrně jasně dané a i když nebyla situace ideální (nebyl splněn původní výrobní plán - Covid), tak vedení nastavilo nové cíle a bonus byl proplacen, i když v nižší míře.
Děkujeme za komentář :)
Napsáno:únor 2023

Flexibilní pracovní doba a flexibilní pracovní fond. Centrum zdraví - rehabilitace, fitness. Finanční bonusy.
- Zastaralené, zkostnatělé a neefektivní systémy a postupy. - Nulová technologická vyspělost nebo vůbec snaha o technické zdokonalování. - Tragické "IT" oddělení. - Příšerná atmosféra na celém finančním oddělení, vztahy na pracovišti jsou na bodu mrazu - pomluvy, hádky a vše podporované "manažery". Lidi se na sebe usmívají a po otočení si vrazí kudlu do zad. - Nekompetentní a neschopní vedoucí. - Nikdy se nehledá řešení problému, pokud problém vidíte, jste problémem vy - "není tahle, bude jiná, támhle jsou dveře". - Nesdílení důležitých informací, úmyslné zatajování. - Lpění na zbytečných a mnohdy nesplnitelných detailech na úkor důležitých věcí. - Lidi na vysokých postech nejsou schopni vést lidi, nemají na to vlastnosti ani znalosti - Přehnaná kontrola, puntičkářství - Nedůvěra v zaměstnance a to jakákoliv - Minimální HO - Neschvalování dovolené, nemožnost si vzít více než pár dní v kuse - Poskytují pouze dotované jídlo v kantýně, (kde po změně poskytovatele vaří velmi nejedlá jídla) nemožnost dostat raději stravenky - přehnaná kontrola nadřízeným, zadávání nesmyslných úkolů, neodůvodněné kritizování, podceňování, ignorace, vytváření překážek pro selhání při plnění úkolů - nulová možnost seberozvoje a školení (přestože se všude chlubí různými kurzy a školeními, pravda to není) -obrovská fluktuace administrativních zaměstnanců- -nemožnost využít své schopnosti - Nekompetentní a neschopní vedoucí, bohužel jsou to lidé, kteří neumí jednat s lidmi, natož je vést. Bohužel vás zaškolí velmi špatně, v případě problému nepomůžou, ba právě naopak, ještě vás v tom vykoupou. Osobní úspěchy nebo inovace si zásadně přivlastní. Bohužel zde není ani možnost to řešit, jelikož v této firmě nemá nikdo zájem to řešit – přestože jsou tu asi tři oddělení, která se starají o spokojenost zaměstnanců.

Jednoduchá práce, nepotřebujete žádné znalosti z oboru, buďto je dostanete/najdete si, nebo jsou věci intuitivní. Téměř na žádnou z pozic není potřeba být vzdělaný či zkušený.

Divize Nákupu a zakázek

Divize Nákupu a zakázek

Kvalita

Kvalita

Administrativa

Administrativa

Pohádka z Nošovic +6

Flexibilní pracovní doba, benefity, výplata včas
Panuje ve firmě nepříjemná atmosféra a to díky neschopnému vedení, které bazíruje na nepodstatných detailech, podněcují nevraživost mezi zaměstnanci, negativní přístup k inovacím, nerovné podmínky pro zaměstnance. Kariérní růst pouze za odpracované roky, nikoliv za schopnosti či dobrou práci. Mnohdy na vyšších postech lidé, kteří na to nemají personální a manažerské schopnosti - především střední management. Velká fluktuace zaměstnanců THP pracovníků. Neférové jednání a přístup. Demotivační způsob hodnocení pracovního výkonu. Home office, který je slibován jako nový benefit, není téměř vůbec schvalován a to bez konkrétního důvodu. Pro schopné a talentované zaměstnance je tato firma mrháním talentu.
Napsáno:březen 2022

Jistota prace v nadnarodni firme, ktera si zamestnance udrzuje vyplacenim peknych bonusu. Pracovni prostredi je prijemne, firma se snazi jej vylepsovat. Prace vhodna predevsim pro absolventy, vse co k praci potrebujete, se zde naucite. Kolegove jsou vesmes mili a ochotni pomoct. Pokud nechcete karierne postupovat a zvysovat svou kvalifikaci, budete zde spokojeni. Pevna pracovni doba 9-13h, moznost sice HO, ale je spise vyzadovana vase kazdodenni pritomnost.
Manazeri sice rozumi sve praci, jsou zde ale od zacatku a nemaji zkusenost v jine firme ci oboru. Vetsina postrada skill pro vedeni lidi. Nemaji prehled, jak je kdo vytizeny, nedostavate zpetnou vazbu, dokud nenastane problem, tak jste neviditelni. System hodnoceni je naprosto zastaraly, cile mnohdy odrazeji pouze vasi pracovni napln. Prace je rutinni, zvyseni odbornych znalosti ci dalsi rozvoj minimalni, i kdyz firma na venek prezentuje opak. Karierni posun pro vetsinu lidi pouze na pozici specialisty, dal spise vyjimecne. Pokud se neplni vyrobni plan, pracuje se i v sobotu. Interni IT systemy nejdou s dobou, je zde omezena moznost jakkoliv zmenit zavedene, nekdy i neefektivni, procesy. Pracoviste neni ergonomicke.
Napsáno:březen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?
Vedení Přístup Chování Demotivace
Napsáno:listopad 2021

Jídlo
Napsáno:únor 2022

U většiny pozic není třeba žádné praxe (podle toho to tak vypadá: na lince - lidé se základním vzděláním, kuchaři, pekaři, sem tam i neperspektivní vysokoškolák, dále jsou to lidé v kancelářích - většina hned po vysoké škole ale bez logického uvažování. Ale firmě to nevadí - sama ví, že kdyby chtěla odborníky musela by připlatit...
Napsáno:říjen 2021

Je to skvělý start pro lidi kteří chtějí zkušenosti z výroby automotive. Benefity jsou na slusne úrovni, ale pokud jednou skončíte z jakéhokoliv úmyslu zpatky vas nevezmou a to je největší minus firmy
Davat lidem moznost vratit se zpatky do firmy.
Napsáno:říjen 2021

klid v laboratoři
Nadřízení, systém povyšování, bohužel ti co donášeli nadřízeným se měli lépe...
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2021

Kolegové a mzda. Taky čisté prostředí. Firma se hodně stará o své zaměstnance
S nadřízenými. Bohužel ve firmě se povysoval kdejaký člověk co jen uměl anglicky a praxe v průmyslu žádná. Prace pod takovým podřízeným mě donutila odejít
Napsáno:leden 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.?