Kancelář Smart Prague
Terasa 8. patro OICT
Operátor ICT, a.s. image 3
Volnost a samostatnost+6

Operátor ICT, a.s.

Činnosti v oblasti informačních technologií

🚀 Operátor ICT, a.s. mění Prahu díky technologiím! 🌍 Vyvíjíme inovativní řešení, jako je PID Lítačka, Smart Prague a datová platforma Golemio. 💡 Posouváme hlavní město mezi světové metropole a zajišťujeme ICT služby pro MHMP. 🏙️ Hledáme nadšené odborníky, kteří chtějí tvořit chytrá řešení a usnadnit život (nejen) Pražanům. 💙 Připojte se k nám a podílejte se na budoucnosti Prahy! ✨

v rámci vývoje, docela dobrá atmosféra
nekompetetní řízení projektů. plýtvání veřejnými financemi chaos nejasná zadání minimální spolupráce mezi oděleními
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Oceňujeme, že vnímáte dobrou atmosféru, a zároveň bereme vážně připomínky k řízení projektů, spolupráci mezi odděleními a jasnosti zadání. Zlepšení těchto oblastí je pro nás prioritou a Vaše podněty nám pomáhají posouvat se kupředu. Pokud byste chtěl/a sdílet další návrhy, jsme otevřeni dalším podnětům. Děkujeme za Váš čas a pomoc při zlepšování naší práce. S přáním všeho dobrého, HR tým Operátor ICT, a. s.
Napsáno:leden 2023

OICT je stabilní firma, která dělá pár dobrých a potřebných věcí, bohužel i některé špatné a zbytečné.
Nejsem spokojen s rozvržením pracovních úkolů. Práce přichází nárazově. Střídají se období kdy není co dělat a období kdy jsme prací přetíženi.
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vnímáte naši stabilitu a přínosné projekty, a zároveň nás mrzí, že nejste spokojen/a s rozvržením pracovních úkolů. Chápeme, že nárazový charakter práce může být náročný. Snažíme se na těchto procesech pracovat, aby byla práce rovnoměrněji rozložena a týmy lépe podpořeny v náročnějších obdobích. Vaše podněty bereme vážně a použijeme je k dalšímu zlepšení. Pokud máte konkrétní návrhy, jak bychom mohli situaci řešit, budeme za ně vděční. Děkujeme, že se podílíte na naší práci. S přáním všeho dobrého, HR tým, Operátor ICT, a. s.
Napsáno:březen 2023

Operátor ICT, a.s. image 1
Operátor ICT, a.s. placeholder+8

Dobrá káva
nesmyslná rozhodnutí firmy, žádná sleva na Lítačku, nyní zvláštní logo, plat, který sotva pokryje inflaci
Napsáno:březen 2023

Ak ste v roli IT Business analytik a hľadáte nové zamestnanie, v tejto firme nebudete spokojní…
Dobrý den, děkujeme za Vaši upřímnou zpětnou vazbu. Mrzí nás, že vnímáte pozici IT Business analytika v naší firmě jako nevyhovující. Rádi bychom lépe pochopili, co konkrétně přispívá k této nespokojenosti, abychom mohli identifikovat oblasti pro zlepšení a zajistit lepší pracovní podmínky. Vaše zkušenosti a názory jsou pro nás cenné a pomáhají nám se neustále zlepšovat. Pokud máte další konkrétní podněty, budeme za ně vděční. HR tým, Operátor ICT, a. s.
Napsáno:srpen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Operátor ICT, a.s.?
Je dobré, že nikdy není problém s náhlým volnem, nebo jednorázovou úpravou směny. Benefity se od změny vedení začaly více hýbat, snad ku prospěchu.
Oddělení mezi sebou moc nekomunikují. Každý si "hrabe" na svém.

Příjemné pracovní prostředí
Na kolektiv si nemůžu stěžovat, Kolegové na oddělení jsou fajn, příjemní, pomůžou, v pohodě. Tady problém není.

Rozmanitou práci
Nevím, jak je to na ostatních oddělení, ale rozmanitost práce je kolikrát až moc veliká. V případě nástupu na určitou pozici je možné(v rámci oddělení) že pak pracujete na dalších projektech, věcech, které původně dohodnuty nebyly, ale nemáte možnost s tím něco udělat, protože Vám sdělí, že to v rámci oddělení spadá pod vás.
Dobrý den, děkujeme za Vaši detailní zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že oceňujete příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv a flexibilitu při plánování volna nebo úpravách směn. Také nás těší, že vnímáte pozitivní posun v oblasti benefitů. Na druhou stranu nás mrzí, že vnímáte nedostatek komunikace mezi odděleními a nepřesně definované pracovní náplně. Rozmanitost práce je jistě přínosná, ale současně rozumíme, že nadměrná rozmanitost nebo nejasné hranice odpovědnosti mohou být stresující. Vaše připomínky bereme vážně a budeme se zaměřovat na lepší komunikaci mezi odděleními a přesnější vymezení rolí. Pokud byste měl/a další konkrétní návrhy, rádi si je vyslechneme. Děkujeme za Váš podnět a za to, že jste součástí našeho týmu. S přáním všeho dobrého, HR tým, Operátor ICT, a. s.
Napsáno:duben 2022

Home office :-) Rozmanitá práce.
Kanceláře, pracovní prostředí, netěsnící okna, mizerný úklid, zaměstnanecké benefity pouze pro 100 % úvazky, technické vybavení - prastarý a nekvalitní monitor. Řízení projektů dle nějakých metodik funguje jenom "papírově", reálně to je vyloženě punk (s krycím názvem "agilní řízení"), s podceněnými kapacitami a nedostatečně obsazenými rolemi (např. solution architekt) , nedodrženými základními postupy (plánování,řízení,change magement).
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2022

Na firmě se mi líbí přátelská atmosféra, ochota kolegů pomoct mi s pracovní agendou, dobrý lokalita firmy a její vnitřní zázemí a také široká škála benefitů, které firma poskytuje.
Firma nedisponuje takovým budgetem, aby zejména na pozicích vývojářů dokázala konkurovat finančnímu ohodnocení na trhu.

děláme na Praze prospěšných projektech
nefungujeme jako jedna firma s jednou vizí
Napsáno:březen 2022

Nejvíc jsem spokojen s rozmanitostí úkolů v našem projektu.
Rozhodně nejsem spokojen s výší finančního ohodnocení, spoluprací mezi odděleními a zdlouhavost vyřizování požadavků.
Napsáno:březen 2022

Bezva parta, lidi na které se můžeš spolehnout i při řešení složitých problémů.
Někdy až moc byrokracie ... Zatím ne moc dobře formulované procesy , někdy to drhne ...
Napsáno:březen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Operátor ICT, a.s.?