Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 1
Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 2
Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 3

Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)

Maloobchod prostřednictvím internetu

Celková spolupráce65 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

68 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 3415 %
Za moji práci mě platí slušněříká 8939 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 6629 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 199 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 2511 %
Zaměstnanci doporučují
Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 112

Rohlík má zaměstnance napříč generacemi, ale věkový průměr je určitě přikloněný mladším. Absence "zaběhnutých kolejí" a přítomnost rychlých změn, které mohou být více, či méně radikální, může imponovat mladším lidem hledajícím výzvu a odrazovat lidi, kteří by chtěli víc klidu. Jedná se samozřejmě o generalizaci. I v rohlíku jsem potkal kolegy padesátníky s horlivostí a nasazením dvacátníků a věk nepůsobí, alespon zvenku, jako limitující faktor.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Náročné úkoly
doporučuje 107

Rohlík je Startup převlečený za velkou firmu. Startupy jedou rychle, nemají strukturizovanou práci a spoustu věcí musíte udělat sami bez pomoci ostatních/manuálů, protože řešíte věc, kterou prostě ještě před vámi nikdo neřešil a pravděpodobně řešit nebude, protože hlavní představou rohlíku je posouvat se co nejrychleji a nedržet se zaběhnutých řešení jen proto, že se už jednou zkusily.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

doporučuje 100

Díky velkému přesahu pracovních procesů - od příjmu po logistické procesy, se hledají stále optimální řešení nebo technologie pro zlepšování všech procesů. Ať už je to o záznamech, aplikacích, způsobu přepravy, vystavování výrobků nebo hledání nových způsobů prodeje našich výrobků. Odvedená práce/výsledek je vidět okamžitě. Nečekáte tak dlouhé měsíce na zpětnou vazbu, výsledek svojí práce vidíte okamžitě.

Rozmanitou práci
doporučuje 94

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 86

Zaujala / nezaujala vás firma Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)?