Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 1
Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 2
Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.) image 3

Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)

Maloobchod prostřednictvím internetu

Foremní rodinná kultura
Napsáno:červenec 2020

Rohlík je jako zaměstnavatel velmi náročný na pracovní tempo. Firma neustále roste a přizpůsobuje se primárně podle zákazníků. Nikdy jsem nepracovala ve firmě, kde by pro-zákaznický přístup by tak silný. Firma nabízí neomezené placené volno, což je opravdu funkční a atraktivní benefit. Baví mě tady, že když vidím nějaký nedostatek/chybu můžu se ji hned chopit a posunout to lepším směrem, není nutné čekat na zdlouhavé schvalování. Lidi jsou tu super, v případě, že se hledá nový kandidát kouká se nejdříve po interních kandidátech. To je super motivační a týmové, ale může se pak stát, že šéf je skvělý specialista ale junior manažer. To mi ale nepřijde jako konec světa a když je tým rozumný a spolupracující dokáže velké věci
- náročné pracovní tempo způsobené neustálou tohou být lepší na trhu - práce na skladu je fyzicky náročná a smekám před každým kdo ji odvádí kvalitně
Napsáno:únor 2022

Různorodá práce, možnost přijít s vlastními nápady a realizovat je, podpora kolegů, zajímavé projekty
Občas je hodně změn - často měnící se prostředí, ale pro mě to není mínus :)
Napsáno:červen 2022

vše je super. Rohlík je práce snů. :-)
nemám žádný problém
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)?
Neomezená dovolená Práce odkudkoliv Flexibilita Možnost rozhodovat a převzít odpovědnost
Nedostatečné využití dat a podpora datových zdrojů Žádný příspěvek na dopravné Fluktuace v různých odděleních Částečná neorganizovanost
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červenec 2022

Velice příjemná a uvolněná atmosféra jak mezi kolegy, tak v prostředí kanceláří. Všechny spojuje nejen láska k jídlu, ale především chuť posouvat společnost kupředu. Jsme jedna velká a pracovitá parta, která se dokáže semknout a vytvořit ten nejlepší výsledek.
Napsáno:srpen 2022

super benefit dovolená kolik chceš dní, ale ve většině případů není nikdo, kdo by tě zastoupil, takže vlastně těžko říct velmi oceňuji možnost netrávit veškerý čas v kanceláři a týden si jakkoliv rozvrhnout mezi kancelář a home office
Napsáno:srpen 2022

zajímavá práce, benefity pro zaměstnance-slevy na nákupy, premium účet, obědy, občerstvení, kafárna, super kolektiv
Napsáno:srpen 2022

Zajímavým benefitem je neomezená dovolená. Je to hodně o domluvě a kvantu práce (té není nikdy málo :)). Výhodou právě v Rohlíku je všestrannost, díky které poberete spoustu zajímavých zkušeností.
Napsáno:srpen 2022

Rohlik je vlastně 💚,když se jednou zamiluješ už tě ne pusti 🙂.Hodně prozakaznicka firma.Sve zákazníky máme rádi a každá stížnost se bere vážně. Všychni spolu dobře vychází a vše se dá vyřešit.Nejduležitejši je chuť pracovat a učit se novým věcem.
Rohlik je pro silné povahy,stresu odolni 🙂,zapálení pro svou práci.Asi tak .

Práci, co dává hlubší smysl
Podporovat místního farmáře,pekaře a řezníka má smysl.Šetřit přírodní zdroje ,neplitvat jídlem,zachránit zboži před vyhozenim ( jen kuli pomačkane krabičce nebo roztrhnutemu obalu,kuli kratici se době spotřeby )take má smysl.Navic zákazník je spokojen že udělal dobrý skutek a u toho ušetřil. Pomáhat lidem s nákupy má smysl:seniory,maminky na mateřské,nemocné nebo jen lidi co jsou pracovně hodně zatížené a nemají čas na nakupování 🙂.
Napsáno:září 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)?