Pokud si chcete vydělat počítejte s tím že tam budete muset být delší směnu. Pokud budete jezdit klasickou směnu 5 dní v týdnu tak si nic nevyděláte. Absolutně šílené zaučení. Totálně nekompetentní vedení. Neumí ani odpovědět na email. Nespolehlivost firmy. Pokud budete zpožděný i o minutu tak vám budou volat proč jste byly zpožděný a budou vám za to odebírat vaše peníze. Za čekání ani nakládku vám nikdo nezaplatí. Auta dle mě v šíleným stavu. Technici se chovají arogantně a neumí ani slušně pozdravit a když si jdete vyzvednout auto tak je všechno problém a na vše na co se zeptáte arogantně odvětí “no kdo vás to učil” . Pokud jste nováček počítejte s tím že budete dostávat nejhorší/nevýkonná auta. Pokuty absolutně za vše. Časové bloky mezi zákazníky se často nedají stíhat a tak jste nonstop pod tlakem aby jste vše stihli. Neochota z vedení cokoliv vysvětlit. Ani nevím kde se dá zaplatit parkování za které chtějí asi 650kč na měsíc bez záruky volného místa. Pokud máte problém na skladě tak si vás přehazují jak horký brambor. Za mě absolutně nedoporučuji, ale samozřejmě chápu že někdo může být spokojenej. Taky berou každýho kdo projde “školením” což neni zrovna věda.
Pružnou pracovní dobu
Možnost libovolného plánování směn, pozor ale na časovou délku která není určená tzn. pokud předpokládám že v práci budu 8h může se to protáhnout na 12h
Přímočarost zaměstnanců i vedení, zdánlivě minimum přetvářky.
Rychlost implementace návrhů. Revize a zařazení do provozu super rychlovka.
Někomu může vadit nestabilita v pravidlech, protože se často aktualizují a mění.
Rohlík je Startup převlečený za velkou firmu. Startupy jedou rychle, nemají strukturizovanou práci a spoustu věcí musíte udělat sami bez pomoci ostatních/manuálů, protože řešíte věc, kterou prostě ještě před vámi nikdo neřešil a pravděpodobně řešit nebude, protože hlavní představou rohlíku je posouvat se co nejrychleji a nedržet se zaběhnutých řešení jen proto, že se už jednou zkusily.
Práci v týmu mladých lidí
Rohlík má zaměstnance napříč generacemi, ale věkový průměr je určitě přikloněný mladším. Absence "zaběhnutých kolejí" a přítomnost rychlých změn, které mohou být více, či méně radikální, může imponovat mladším lidem hledajícím výzvu a odrazovat lidi, kteří by chtěli víc klidu. Jedná se samozřejmě o generalizaci. I v rohlíku jsem potkal kolegy padesátníky s horlivostí a nasazením dvacátníků a věk nepůsobí, alespon zvenku, jako limitující faktor.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)?
Velmi se mi líbí služba, kterou nabízí a zaměření na zákazníka a řešení, které má největší pozitivní dopad pro zákazníka.
Velmi oceňuji flexibilitu pracovní doby a možnost home office.
Také se mi líbí mix benefitů jako např. Premium účet s 10% cashback a multisport karta.
Zárověň také zmíním firemní kulturu a ingredience, které transparentně nastavují očekávání.
Myslím, že hodně práce se ještě musí udělat na procesech, aby pracovní život byl lehčí a nevymýšlelo se něco, co už je dávno vymyšlené, jen o tom nikdo neví.
Čekačky ve frontě, hrůza. Pokud chceš vydělat budeš muset být v práci od rána do večera cca 11 hodin odcházíš s 1500 Kč. Parkování v rohlíku 1000 Kč. Je zde riziko odtažení vozidla. Jdeš ráno na směnu 5 hodinu ranní dají ti trasu kde musíš čekat na hodinu kdy si to zákazník objednal. Můžeš čekat do 7 takže přes hodinu někdy i dvě neproplatí ti čekací dobu. Pokuty snad úplně za vše dokonce když nemáš na krku kartičku. Auta nejsou spolehlivá, když máš něco zpožděné hned ti volají nulový respekt i když makáš na ičo stejně si z tebe udělají otroka.
Vylepšil/a bych přístup vedení. Vyměnil/a bych techniky, myslí si, že snad spolkli svět.
V Rohlíku dostanete určitě dobré peníze a práci na HPP, což není v Praze vůbec obvyklé. Dále pak máte slevu 10 % na nákupy na rohlíku, neomezený homeoffice, neomezenou dovolenou (i když možnost si ji vybrat je velmi omezena, takže to vlastně není nějak velký benefit).
Chaos, rozhodování na základě pocitu/jak se kdo vyspí, žádná data a analýzy, žádné vyhodnocování čehokoliv, absence procesů, hlavně všechno hned a jen tak, jak si to přeje vedení, není žádoucí žádná vlastní invence, samá exekutiva
Firma otevřená novým nápadům, nikdo mě netlačí, abych se držel jen a pouze vyjetých kolejí. Benefity jsou velmi slušné - vzdělávání, multisportka, dotované obědy, žádný vedoucí si nehraje na boha, ale udržuje se spíše přátelská atmosféra. Velmi slušný plat, který není samozřejmě zadarmo a ne každý vydrží tempo rohlíku. Za mě rozhodně zastávka na velmi dlouho.
Nemůžu říct , že jsem nespokojen. Mikroklimatické podmínky by mohli být lepší (práce v prostoru skladu na administrativní pozici). Skladoví zaměstnanci převážně ukrajinsky mluvící s horší češtinou, ale domluvit se dá.