ABRA Software a.s. image

ABRA Software a.s.

Činnosti v oblasti informačních technologií

Dodržování firemních hodnot, přátelské prostředí, možnost vidět své výsledky práce.
Napsáno:červenec 2020

Pro oddělení Custom Apps. Vstřícnost nadřízeného. Rozmanitost projektů (problematika zákazníků, způsob řešení problémů, použité technologie). Novější projekty jsou zajímavé. Možnost využít studijní pátek pro nové technologie, které lze potenciálně využít v projektech a mít tak moderní a zajímavě řešené aplikace. Výborná spolupráce s kolegy a předávání zkušeností a znalostí.
Staré projekty, o které je třeba se starat (staré technologie), bez nich by chtěl žít každý vývojář... Benefity. Nemůžu je využít, jsou příliš specifické jednak typem benefitů a jednak lokalitou (ne všichni jsou z Prahy a pracují v Praze v centrále).

-dobrý kolektív -flexibilná pracovná doba -benefity
-zastarané technológie a postupy
Napsáno:červenec 2020

- možnost samostatného rozhodování - možnost řídit a koordinovat práci celého týmu - má odměna je plně odvislá od výsledků mých a mého teamu - flexibilita, home office - stabilita a loajalita mých nejbližších kolegů - kdykoliv se mohu na kohokoliv obrátit a kdokoliv se může obrátit na mě jak s pracovním, tak i s osobním problémem - dostatek práce - nenudím se v práci 😊
- více klidu na jednotlivé dílčí úkoly - občas nereálně očekáváme výkony - občas krátký čas na splnění úkolu - více zdrojů alokovat do vývoje
Napsáno:červenec 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti ABRA Software a.s.?
- možnost se v rámci firmy vzdělávat (velká nabídka profesních školení, kurzů) - interní komunikace je na velmi dobré úrovni - běžný zaměstnanec zná strategii firmy, ví, kam míří - hezké prostředí, moderní kanceláře
- nějaké drobnosti, ale nejde o nic zásadního
Napsáno:leden 2020

Vize Vlastní prodkut Růst Důraz na vzdělávání Odpovědná autonomie Péče o zaměstnance
Lokalita
Napsáno:září 2019

Nic moc. Mozna hezke pracovni prostredi
Nizka mzda jak programatoru, tak jinych pracovniku. Firma se navenek snazi tvarit pokrokove, ale ve skutecnosti pristup managementu i vybaveni k praci, software atd., to vsechno je zastarale. Novi zamestnanci tu dlouho nevydrzi. Nizka flexibilita - chteji vas videt sedet v kancelari pekne od-do.
Napsáno:listopad 2018

Prilezitosti a firemni pomoci v pripade, ze se zamestnanec dostane do slozite osobni situace
Angazovat do mist stredniho a vyssiho managementu lidi s odpovidajicimi schopnostmi Zavest praci s lidmi a pecovat o lidske zdroje Zmenit od zakladu interni system, kdy jsou divize samostatnymi jednotkami Neuprednostnovat vynos na ukor profesionality
Napsáno:červenec 2018

Lidský a přátelský přístup, dobré prostředí, profesionalita.
Obrousit drobné hrany v komunikaci mezi divizemi.
Napsáno:březen 2018

Více se zajímat o zaměstnance, zajímat se o jejich běžné problémy, méně se zabývat tím zda je logo červené či modré
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma ABRA Software a.s.?