Firemní atmosféra v kostce
Celková spolupráce75 %
Výše příjmu
Míra spokojenosti
62 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 718 %
Za moji práci mě platí slušněříká 821 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1334 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 411 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 718 %
Zasloužíte si dostat přidáno…
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Zaměstnanci doporučují
Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 22
doporučuje 18
Pružnou pracovní dobu
doporučuje 17
- 1x týdně on-site - v 10h standup - jinak si člověk může upravit rozvrh podle sebe
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 17
doporučuje 16
Na všech pobočkách i na centrále se cílí na moderní prostředí. V případě centrály jsou prostory vzdušné, s dostatečným prostorem a společnými aktivitami, které vybízí k navázání kontaktu s kolegy (sladké pondělí, ovocná středa, pravidelné nepovinné měsíční setkání s vedením). Ve společných prostorech je fotbálek, kde se hrají poobědové zápasy včetně podlézání při prohře 0:10. Kdo nemá zájem o fotbálek uvítá protažení na kruzích, tyčích, nebo se jen na chvilku zavřít do pohodlného ušáku v jedné z telefonních budek. Lze si sednout na terasu mezi zeleň a pracovat v houpacím křesle, nebo si zde sníst oběd naší jídelny (výběr neomrzí a člověk si pochutná). V neposlední řadě nutno říci, že přivítání na vstupu úsměvem a pozdravem od recepčních zvedne náladu hned při vstupu. Kolektiv je obecně přístupný změnám (kdo není, už tu za posledních pár let nepracuje), má tah na branku a nebojí se přijít s novými nápady jak na společné vyžití, tak pracovní posun a optimalizaci. V poslední době je velkým tématem sdílení know-how, takže opora pro zaměstnance je nejenom v počáteční etapě zaškolení, ale i později mají ti, kteří se chtějí podělit o know-how možnosti jak se podělit a ostatní mají kde hledat.