Pracovala jsem jako vedoucí, skvělá práce, nabírala jsem si zaměstnance,pracovali semnou dlouho.
Škoda je, že se střídají oblastní, s nikým jsem problém neměla, za 8 let se vystřídalo 5 oblastních ale ta poslední byl špatný výběr, tam to vše skončilo.
Co se týče práce, je super pro toho kdo má rád pořád co dělat, každý den děláte něco jiného, časem si vybudujete vztah i se zákazníky. Plat taky super. Ráda vzpomínám.
Pepco je dřina za málo peněz. Neustále něco předěláváte a do toho chodí spousta nesmyslného zboží,které už máte. Takže celý den nestíháte. Totální chaos v zásobování, nemožnost naplánovat směny dle zboží, protože co a kolik toho přijde se dozvíte den předem a někdy ani to. Klidně dorazí i plesnivé krabice a vy se v tom pak musíte přehrabat. Vedení neustále mění pozice regálů takže jeden den to dáte na jedno místo a za dva dny to chtějí jinam. Před 3 lety to byla fajn práce. Změnilo se vedení a od té doby to jde z kopce. Ubírání úvazků na prodejnách,takže většinu času jste tam ve 2 nebo max ve 3 a ještě musíte jezdit na inventury a výpomoce na jiné prodejny. Nikdo si vaší práce neváží a když se člověk ozve,tak hned dostane odpověď, že klidně můžete skončit.
dřina za málo peněz, tahání krabic, vybalování palet, které chodí pořád a u toho máte obsluhovat..zboží se stále předělává ! směny se sice plánovaly, ale byly vždy zrušeny podle toho, jak se to vedoucí hodilo.na všechny kolegyně jiný metr, žádné premie,ohodnocení.nespravedlivě rozděleny úkoly (kdo je oblíbený, nemusí tolik pracovat a "schovává" se ve skladu), přestávky se někdy ani nestihly.nikdy více.lituji, že jsem tam pracovala.
Je tam dost práce, tak je co dělat a čas utíká. Příspěvek na jídlo formou stravenek
Nemožnost pracovat dlouhý/ krátký, tím vznikne volno sobota+neděle maximálně jednou za měsíc. To je pro rodinný život nemožny. Zaměstnanec nejčastěji chodí dva dny do práce a den volna a to není ideální, člověk si neodpočine.
Bohužel kdybych byla spokojená tak bych neodesla ve skusebni době. Firma neřeší když vám chybí lidi jde jim pouze o zisk, prodejna která dělá denně 200 000 trzbu a jste pouze dvě někdy 3 na obchodě a do toho skoro stále na pokladně jelikož není šance aby byla jen jedna pokladní a do toho denně 4 až 5 palet který někdo musí udělat a kdo není šance ve dvou ve trech.Tim mě zaměstnavatel hrozně zklamal.
Jediné co bylo dobré bylo Fin. Ohodnocení. Jinak nic fajn nebylo.
Nespravedlivě rozdělené prac. úkoly, jeden (většinou ten kdo byl služebně nejmladší) musel být celý den (12hodin) za kasou a zbytek lidí někde.. Většinou zasiti vzadu ve skladu. Kolegyně (ukrajinky) si ode mě nechaly po celý rok vykat... Vedoucí nespravedliva...
slušný plat
stravenky
možnost naplánovat směny -vedoucí velmi ochotná
-při 12 hodinové směně první přestávka po hodně dlouhé době-paní zástupkyně arogantně řekla, že ona je nadřízená a ona určí kdy na přestávku půjdu - vůbec se tam nedodržovala žádná pravidla, když jsem to oznámila, nic se neřešilo a navíc mi vedoucí vynadala, že nemám psát stížnosti - kvůli zdraví a dlouhého stání jsem odešla -paní oblastní někdy zacházela až moc daleko - sekýrování ze strany zástupkyně -paní vedoucí mi to vysvětlila slovy- že mě jen učí abych vše dělala správně.......k tomu není co dodat
Pružnou pracovní dobu
Směny se plánují podle toho kolik a kdy přijede zboží. Některý týden jsem pracovala jen 2 dny v týdnu a jindy třeba 5 dní. Měla jsem zkrácený úvazek. Většinou byli směny po celou dobu otevření , ale někdy jsem jsem přišla do práce jen na hlavní nápor zákazníků. Třeba jen na 4 hodiny. Také mi vycházeli vstříc a plánovali mi pracovní dobu podle dojezdu a odjezdu veřejné dopravy.
Zaujala / nezaujala vás firma PEPCO Czech Republic s.r.o.?