PEPCO Czech Republic s.r.o. image

PEPCO Czech Republic s.r.o.

Maloobchod s oděvy

Prace v pepcu je katastrofa! Pokud nechcete vypustit dusi vyhybejte se Pepcu obloukem!
Pracoval u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Jediné co bylo dobré bylo Fin. Ohodnocení. Jinak nic fajn nebylo.
Nespravedlivě rozdělené prac. úkoly, jeden (většinou ten kdo byl služebně nejmladší) musel být celý den (12hodin) za kasou a zbytek lidí někde.. Většinou zasiti vzadu ve skladu. Kolegyně (ukrajinky) si ode mě nechaly po celý rok vykat... Vedoucí nespravedliva...
Napsáno:před více než 1 rokem

slušný plat stravenky možnost naplánovat směny -vedoucí velmi ochotná
-při 12 hodinové směně první přestávka po hodně dlouhé době-paní zástupkyně arogantně řekla, že ona je nadřízená a ona určí kdy na přestávku půjdu - vůbec se tam nedodržovala žádná pravidla, když jsem to oznámila, nic se neřešilo a navíc mi vedoucí vynadala, že nemám psát stížnosti - kvůli zdraví a dlouhého stání jsem odešla -paní oblastní někdy zacházela až moc daleko - sekýrování ze strany zástupkyně -paní vedoucí mi to vysvětlila slovy- že mě jen učí abych vše dělala správně.......k tomu není co dodat

Pružnou pracovní dobu
Směny se plánují podle toho kolik a kdy přijede zboží. Některý týden jsem pracovala jen 2 dny v týdnu a jindy třeba 5 dní. Měla jsem zkrácený úvazek. Většinou byli směny po celou dobu otevření , ale někdy jsem jsem přišla do práce jen na hlavní nápor zákazníků. Třeba jen na 4 hodiny. Také mi vycházeli vstříc a plánovali mi pracovní dobu podle dojezdu a odjezdu veřejné dopravy.
Pracoval u zaměstnavatele:méně než 3 měsíce
Napsáno:před více než 1 rokem

Že poslali finance v čas .. to je jediné
S vystupováním nadřízených.
Pracoval u zaměstnavatele:méně než 3 měsíce

Dřina bylo nás málo.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 5 let

Kolektiv😀
Nesmyslné zásobování, zbytečné vracení všeho možného, standardy vystavování zboží, na které není čas a málo zaměstnanců na prodejně

Uplatnění pro starší 50 let
Pokud nemáte malé děti, je to dobrá forma přivýdělku, akorát se nadřete 😀

Dobře vás to připraví na jinou práci, jelikož děláte všechno- vybalování palet, pokladnu, uklízíte..jste taková holka pro všechno :)
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Sleva pro zaměstnance na nákup... Stravenky Pracovný čas (směny dlouho dopředu napsané)
Dlouhé směny 12 hodín a 2 x pauza po 30 minut
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

špatná logistika, velká fyzická námaha
Pracuje u zaměstnavatele:více než 5 let
Napsáno:před více než 1 rokem

Ano, spokojená jsem nebyla s paní vedoucí. jedná hrubě, nevyslechne, vysmívá se za zády, nepochválí, a hlavně se přetvařuje. jakmile jí nejdete na ruku a hnedka se ozvete buď máte doma dopis za neslušné chovaní nebo výpověď. jeden mi volá že mě nutně potřebuje druhý den semnou nemluví a třetí dostanete výpověd. ano vím proc nechtela mi psat směny tak abych si mohla vyzvednout dite potřebovala jsem proti smenu s manzelem a jelikož jsem byla jediná z holek co ma deti tak jsem v tom nevidela ja a ni holky problem ale vedeni ano. tato vedoucí tam stále je. vedení nahoře by už konečně mělo sundat klapky a zamyslet se nad tím proč tam odsud odcházení lidi a střídá se to rychleji než ponožky.
Napsáno:před více než 1 rokem

Bavila mě práce s lidmi . Kolegyně super, jen někdy když byl problém byla špatná komunikace
Stálé předělávání ,jeden den bylo zboží tady a druhý den zas jinde a některé zákazníky to rozčilovalo a třeba si nekoupily nic .Nebo právě proto že se stále muselo předělávat tak se nestíhalo doplnovat zboží
Další
234569
Všechny kraje (78 pozic)

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma PEPCO Czech Republic s.r.o.?