Obrovská koncentrace a diverzita chytrých lidí, kteří jsou vždy připraveni pomoci i nad rámec své práce. A velká možnost ovlivňovat věci, pokud je člověk proaktivní. Přišla jsem jako zelenáč na stáž a do půl roku měla celobankovní projekt. Moc si vážím autonomie a respektu od seniornějších kolegů!
Samozřejmě v tak velké organizaci je někdy těžší věci prosadit a implementovat, je potřeba přesvědčit velké množství lidí a delší dobu pomáhat, aby se změny dostali ke každému zaměstnanci. Taky mě někdy štvou systémy, které není možné tak flexibilně měnit.
Asi záleží na týmu a konkrétním manažerovi, ze své zkušenosti jsem ve spořce dostala jako naprostý nováček obrovskou důvěru a autonomii, vlastní projekt a možnost se učit a nachytřovat od mnoha seniorních expertů a lídrů v bance. Když jste proaktivní, tak vám nikdo neřekne ne.
Skvělý kolektiv, obrovské možnosti se učit novým věcem a realizovat se zde. Příjemná pracovní atmosféra. Skvělé benefity - dny pracovního volna, příspěvek na multisportku...
Spořka je velká banka s plno zajímavými místy, ke kterým člověk může přičuchnout. Poslední dobou mi přijde, že banka prošla rapidní změnou jak organizační tak fokusem. Mnohem více je do popředí stavěj klient a jeho potřeby
úroveň technického vybavení (ntb) je občas zvláštní
Nejsem nejchytřejší v místnosti
Velká firma, pestrost kariérního posunu
Rozsáhlý počet benefitů, slev aj.
42 dnů volna.
Některé interní procesy občas bolí
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Celkem 42 dnů volna.
Možnost zkrácených úvazků, flexi office.
Program Čáp - zapojení rodičů na mateřské dovolené (když chtějí), informace,
Příspěvky na hlídání dětí cca. 50k ročně
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance