Stabilní, spolehlivá firma, která v současné době vychází maximálně vstříc svým zaměstnancům a jedná společensky odpovědně.
Nabízí nadstandardní benefity.
Je to moje první zaměstnání v korporátním sektoru, takže množství benefitů mě opravdu ohromilo. Náš tým se během posledního roku hodně rozrostl a myslím, že se nám společně pracuje opravdu dobře.
Myslím si, že by mohlo být plat mohl být trošku lepší. Jinde bych pravděpodobně dostala za stejnou práci více, vzhledem k trhu.
Možnost práce při studiu
Protože je zde možnost se domluvit na případně zkráceném úvazku kvůli studiu.
Podpora profese UX vedením společnosti.
Je znát, že vedení záleží obecně na zaměstnancích.
Skvělé benefity k platu navíc.
ČS hodně za poslední dobou vyrostla, jde o moderní banku, která drží krok s trendy v oblasti financí a IT.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Vedení firmy zaměstnance skutečně poslouchá a snaží se jim vyjít vstříc. Vždy jsem se zde setkala se slušnými, ochotnými a šikovnými lidmi, které jejich práce baví a dělají ji poctivě. Je tu velký prostor pro rozvoj a zároveň i možnost měnit pozici a týmy, podle toho, čemu se chce člověk věnovat. I během koronakrize se společnost ke svým zaměstnancům chová fér a upřednostňuje jejich bezpečí a pohodlí.
Platy by mohly být lepší, nicméně benefity a pracovní prostředí to bohatě vyvažují. 12 dní volna navíc jen tak někde nemají. :)
Home office, sladění pracovního života se soukromým, nejlepší benefity na pracovním trhu - nově máme navíc k 25 dnům dovolené ještě 12 dnů volna pro osobní rozvoj. Snaha vedení vždy vyjít vstříc nebo alespoň rozumně vysvětlit proč něco nejde, pravidelná setkání když ne osobně, tak alespoň on-line, férové jednání, ocenění - nejen finanční. Prostě super.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance