Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. image+9

T-Mobile Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Kdo řekl, že jsme jen telco operátor? V T-Mobilu se můžete uplatnit v mnoha perspektivních oborech současnosti. Podílíme se na digitální transformaci Česka a naše služby pomáhají v komunikaci, sdílení a uchovávání informací milionům jednotlivců i firem. V dnešním světě je stále důležitější stát si za tím, čemu věříte. A to neplatí pouze pro jednotlivce, ale my všichni, jako společnost, bychom měli usilovat o lepší svět. Pojďte dělat práci, která propojuje lidi a pomáhá měnit svět.

Primy nadrizeny a tym ve kterem pracuji je uz jedine, co me ve firme drzi.
Mesicni mzda V poslednim roce neprima a nepruhledna interni komunikace Odebirani benefitu Spolecnosti se dari jak nikdy predtim a stejne dochazi k redukci poctu zamestnancu v radu stovek zamestnancu

Vyplata chodi vcas, benefity jsou fajn, pokud se zrovna neplanuje velke propousteni, tak nemusite mit strach o misto (pokud jste tedy schopny plnit cile). Bohuzel ale nyni nastalo obdobi - chces pridat? - Ano, ale praci. Na penize zapomen. Nelibi se ti to? Tamhle jsou dvere. Sorry jako.
Napsáno:duben 2019

S týmem se kterým pracuji a s nabízenými produkty.
S chováním firmy k zaměstnancům na prodejnách , se neustále vyšším měsíčním cílem . A snižování provizi . S politikou firmy za poslední rok . S chováním firmy k seniornim zaměstnancům , který by dříve pro firmu dýchali a teď se k nim chovaji takto . Žádné odměny , sebrané většiny benefitů . To si říká jednicka na trhu .
Napsáno:leden 2019

T-Mobile Czech Republic a.s. image 1
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. placeholder+9

ohodnoceni, benefity, pracovni pomucky, skvely tym kolegu, atmosfera na pracovisti
prilis zbytecnych briefu bez obsahu, vysoke demotivujici prodejni cile, neprehledny a slozity bonusovy system,velky tlak na prodej, nerovnomerna dlouha pracovni doba casto branici osobnim zajmum ci hobby
Napsáno:prosinec 2018

TM je dobrá škola obchodu a marketingu.
Chování nadřízeného (nepřeplňuješ cíle - > nedostaneš dovolenou). Neustálý tlak na prodej a snižování provizí.
Napsáno:květen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.?
Benefity, klid na praci, zadny stres, fajn kolegove, zadne omezovani zamestmancu, volnost
Vedeni, velmi spatna komunikace, negativni atmosfera, velke zhorseni po spojeni se Slovak Telekom, kazdy si tam dela co chce, hodne veci nefunguje, velke uspory.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Volnejsi pracovni doba, zamestnavatel se stara o deti, mozne mit obcas dite v praci

Práci bez přesčasů
Pracovni doba neni zamestnavatelem kontrolovana, je mozne cerpat home office 2x tydne.
Napsáno:duben 2019

Byla jsem pod nimi zaměstnaná pro T-mobile. S agenturou jako takovou nemám žádný problém, vždy vše vysvětlili, pomohli a měli s námi trpělivost. Co se týče práce v T-Mobile už nikdy více. Není to práce pro můj žaludek.
Platové ohodnocení bylo mizerné, slibovali velké peníze ale už neřekli, jaká cesta Vás čeká, aby jste je získali.
Napsáno:červen 2019

Bonbony zdarma Neustálé cestování Mí klienti
Díky firmě mám pokutu a zápis za podomní prodej Chybějící peníze Na ičo byl tento plat minimální Neustálý žrout času Velmi sprosté vedení (hodně krát nekomunikující) Lidem jsme neměli pomáhat k lepším a levnějším službám ale co nejvíc je upsat Polovina kolegů měla velmi nízkou úroveň chování (často krát se chovali s zákazníkům vulgárně) Podomní prodej (u pohovoru to nebylo zmíněno) Neustálý pohyb a spousta nachozených kilometrů (jak v zimě tak v létě) Pracovní doba se rozhodně nedá upravit

Jedná se o podomní prodej kde jsou lidi na vás strašně nepříjemní a prodáváte produkt který je drahý a nekvalitní
Napsáno:prosinec 2018

Spousta zajímavých projektů, na kterých se podíleli velmi zkušení odborníci.
Na úrovni vyššího managementu se věci příliš zkrášlovaly. Spousta problémů se přehlížela.
Napsáno:duben 2019

benefity pracovní doba home office mobilní telefon k osobnímu používání slevové kupony na služby společnosti
po dobu 6 let nebyl nenavýšen plat hromadné propouštění, velký stres s tím spojený informace na poslední chvíli velký tlak pracovní náplň, která odpovídá náplni dvou lidí
Napsáno:duben 2019

Dobré benefity: auto, notebook, telefon
Špatná organizace práce, problémy s pracovními pomůckami

Pružnou pracovní dobu
Nikdo vás nehlídá, kdy jdete do práce a z práce. Musíte mít jenom hotové své úkoly a vsichni jsou spokojení. Občas je povinná nějaká porada.
Napsáno:březen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma T-Mobile Czech Republic a.s.?