Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. image+9

T-Mobile Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Kdo řekl, že jsme jen telco operátor? V T-Mobilu se můžete uplatnit v mnoha perspektivních oborech současnosti. Podílíme se na digitální transformaci Česka a naše služby pomáhají v komunikaci, sdílení a uchovávání informací milionům jednotlivců i firem. V dnešním světě je stále důležitější stát si za tím, čemu věříte. A to neplatí pouze pro jednotlivce, ale my všichni, jako společnost, bychom měli usilovat o lepší svět. Pojďte dělat práci, která propojuje lidi a pomáhá měnit svět.

Firemní atmosféra v kostce

Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

68 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 6719 %
Za moji práci mě platí slušněříká 12836 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 8925 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 4112 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 3610 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 178

Protože ve firmě vzniká spoustu nových pozic, obecně je otevřená spoustě novým výzvám a snaží se změnit jak sebe tak i to, jak je vnímaná na trhu. Celé odvětví telco prochází velkou transformací a DT může mezi svou konkurencí zazářit.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Možnost kariérního postupu
doporučuje 151

Díky tzv.Big talentu se mohou všichni rozvíjet ve svých silných stránkách.Pomerne brzy se můžete stát manažerem.

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 150

pracovni prostredi je celkem fajn, firemni budovy jsou zhruba 20 az 30 let stare a byli postaveny tak aby vyhovovali i v dnesni dobe coz je super, V praze je to plnohodnotna budova s mistem kde se clovek naji a muze si i zajit odpocinout, v Hradci bohuzel jidelna stoji za prd a v Lounech na budove jsem nikdy nebyl

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 129

Práce na IČ. Pokud máte výsledky, nikdo moc neřeší co v pracovní době deláte a zda vůbec pracujete.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 125

Mladý kolektiv. Většinou se jedná o lidi od 18 do 28 let, samozřejmě jsou tam výjimky a pracují zde i starší. T-Mobile dává možnost pracovat mladým lidem kteří nemají žádné zkušenosti s prodejem atp. Ovšem je to zde jak na běžícím páse, pokud neplníte měsíční cíle 3 měsíce za sebou, hrozí vám vyhazovat (nesplnit cíle není snadné, snadnější je je splnit ale zadarmo to také není)

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Zaujala / nezaujala vás firma T-Mobile Czech Republic a.s.?