Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. image+9

T-Mobile Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Kdo řekl, že jsme jen telco operátor? V T-Mobilu se můžete uplatnit v mnoha perspektivních oborech současnosti. Podílíme se na digitální transformaci Česka a naše služby pomáhají v komunikaci, sdílení a uchovávání informací milionům jednotlivců i firem. V dnešním světě je stále důležitější stát si za tím, čemu věříte. A to neplatí pouze pro jednotlivce, ale my všichni, jako společnost, bychom měli usilovat o lepší svět. Pojďte dělat práci, která propojuje lidi a pomáhá měnit svět.

flexibilita, zajímavé projekty, práce je kreativní
nic mě nenapadá
Napsáno:září 2024

homeoffice, T-Univerzita, výjezdy s týmem, firemní party, fitko v práci, možnost parkingu
sdílená místa nefungují, každý má stejně své..

T-Mobile Czech Republic a.s. image 1
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. placeholder+9

Benefity,výplata včas,soutěže,školení,možnost karierniho růstu
Každý si jede sám na sebe,chybí rodinná atmosféra,nezajímají se o vás jako o člověka,ale jste v korporatu,takže jste číslo. Najde se par výjimek,kteří vás berou jinak.

Peníze přijdou vždy včas a ve firmě jsou nastavena jasná a čitelná pravidla.

Možnost kariérního postupu
Díky tzv.Big talentu se mohou všichni rozvíjet ve svých silných stránkách.Pomerne brzy se můžete stát manažerem.
Napsáno:září 2024

Zodpovědnost za svojí práci, 6 týdnů dovolené, firemní akce, soutěže o zájezdy, cafeterie atd....
Napsáno:srpen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.?
Krásné kanceláře, nejmoderejnější technika, super kolektiv. Home office a ultra flexibilní pracovní doba, takže si v pohodě odskočím něco zařídit, když je potřeba, nebo si práci třeba dodělám i večer.Ftiness a místnost pro jogu na Rozytlech je skvělá věc, kdy se prostě chete protáhnout. Vstřícnost kolegů je k nezaplacacení, jsme jako jeden tým, vždycky vám poradí. Měl jsem z korporátu respekt a nebyl jsem si jistý, jestli ej korporát to pravé pro mě, ale opak je pravdou. Invoativní a otevřený přístup v různých iblastech práce je tu na vysoké úrovni. Nové projekty jsou podporovány, podporuje se vyjádření jiného názoru a nových napádů. Časté jsou taky firemní akce a různé teambuildingy.
Klidně bych ocenil svoje vlastní místo na stálo, respt. v kancelářích / openspacech, nemáme na stálo přidělená místa.

Benefity cafeterie Super kolektiv Vatricny pristup duvera
Napsáno:srpen 2024

Jsem ráda, že můžu pracovat s nejmodernější technikou. T-Mobile mi poskytuje super zázemí, včetně výborného platu a dalších výhod jako je cafeterie, zaměstnanecké tarify, soutěže, atd....Nyní mě naplňuje práce v mladém kolektivu. Je skvělé, že jsem mohla být u všech podstatných změn a novinek v T-Mobilu. Miluju firemní kulturu T-Mobile. Moje obavy jsou pouze z přechodu prodejen do partnerských...
Nelíbí se mi přechod značkových prodejen pod partnerskou flotilu....chápu však smysl toho všeho. Někdy špatně snáším chybovost nebo nezodpovědnost kolegů splnit svoje úkoly.
Napsáno:srpen 2024

Benefity co máme k dispozici, možnost růstu, vzdělávací programy
Nic mě nenapadá s čím bych nebyl spokojený
Napsáno:srpen 2024

Nejvíce spokojena jsem s přístupem mého nadřízeného. Jsem ráda že se stále řeší rozvoj zaměstnanců Mám ráda prostředí a atmosféru
Jsem nespokojena s občas nesmyslnými podmínkami v práci. (viz pracovní postupy, IL, Pick-upy,..)
Napsáno:srpen 2024

Rozvoj v prodeji, vedení prodejny a zaměstnanců. Motivační soutěže a benefity. Transparentnost ve firmě
Zvyšování nároků na zaměstnance v prodeji.
Napsáno:srpen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma T-Mobile Czech Republic a.s.?