Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. image+9

T-Mobile Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Kdo řekl, že jsme jen telco operátor? V T-Mobilu se můžete uplatnit v mnoha perspektivních oborech současnosti. Podílíme se na digitální transformaci Česka a naše služby pomáhají v komunikaci, sdílení a uchovávání informací milionům jednotlivců i firem. V dnešním světě je stále důležitější stát si za tím, čemu věříte. A to neplatí pouze pro jednotlivce, ale my všichni, jako společnost, bychom měli usilovat o lepší svět. Pojďte dělat práci, která propojuje lidi a pomáhá měnit svět.

Nejvíce jsem spokojený s rozsáhlými benefity, pracovní dobou, kolektivem lidí kolem mě a celkově i se strategickým rozhodováním firmy :)
Napsáno:srpen 2024

Perfektní kolektiv, support pro nováčky. Zajímavé platové ohodnocení hned od začátku pokud jste šikovní.
Větší tlak na cíle.

T-Mobile Czech Republic a.s. image 1
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. placeholder+9

stabilní a perspektivní zaměstnavatel. Pro své zaměstnance má řadu benefitů, výhod a soutěží
Napsáno:srpen 2024

Ve firmě jsem nejvíc spokojený se svým kariérním růstem a podporou od svého nadřízeného. Firma dává mnoho benefitů mimo výplaty, které se dají využít do osobního života a ušetří mnoho peněz.
Jediná na nevýhoda na mé práci je nedostatek volna, díky pracovní době.
Napsáno:srpen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.?
Práce v Téčku mě baví, přístup zaměstnavatele, který nabízí možnost homeoffice je skvělý ke skloubení pracovního a rodinného života. V Praze je super možnost jogovny, fitka, každý den velký výběr v kantýně, možnost parkování.
Děkujeme za komentář. :)
Napsáno:červenec 2024

Přívětivý korporát s férovou firemní kulturou a podporující rozvoj zaměstnanců, inovace a zároveň work-life balance. Benefity zajímavé, osobně nejvíce oceňuji, že za těch 6 let, firma byla velmi flexibilní k mému životnímu a rodinnému cyklu a zárověn jsem měla možnost profesního rozvoje. 75% úvazek při nástupu, následně když 1. dítě povyrostlo, přechod na plný úvazek a možnost se podílet na velmi zajímavém strategickém projektu, kde jsem se hodně naučila a měli jsme zodpovědnost, zároveň svobodu v technologiích, přicházeli s inovacemi, viděli rychle změnu a přínos naší práce. Následně při 2. těhotenství z rodinných důvodů možnost zkráceného úvazku. A po 2. mateřské díky osvícené nadřízené a podpoře HR pozvolný návrat a možnost v jednom roce dítěte pracovat pár hodin týdně na DPČ a ve 2letech 2. dítěte návrat do zaměstnaneckého poměru na novou pozici v IT na zkrácený úvazek a opět rozvíjející pracovní náplň s přesahem.
- Plat je průměr v oboru, zlepšení v této oblasti je vždy fajn:-) - Mě osobně nevyhovují sdílená pracovní místa a trochu sterilní atmosféra kanceláře, jinak budova celkově moderně zrekonstruována a prostředí příjemné
Napsáno:červenec 2024

Oceňuji flexibilitu práce. Mohu se spolehnout na to, že výplata přijde ještě před stanoveným termínem. Zaměstnanecké výhody jsou pro mě také velkým přínosem (příspěvek na telefon, levný tarif, zdravotní péče, cafeterie aj)
Firma je velmi dynamická, takže se stále něco děje. Je potřeba být neustále v obraze a učit se nové věci.
Napsáno:červenec 2024

Pro T-Mobile pracuji již přes 15 let a za tu dobu jsem dostala spoustu skvělých příležitostí pro svůj růst. Vystřídala jsem různé pracovní pozice a v každé jsem se setkala s úžasnými lidmi. Ač je to korporát, na lidech tady skutečně záleží!
Po všech těch letech je pro mě těžké zabrousit jinam - ať už směrem k ohodnocení (včetně benefitů), tak směrem k lidem, se kterými pracuju. A v neposlední řadě - pracovní prostředí je tu velmi příjemné:-).
Děkujeme moc za krásná slova a sdílení pozitivní zkušenosti. Je skvělé slyšet, že si vážíte lidí, se kterými pracujete, a kolik příležitostí k růstu vám u nás bylo nabídnuto. Employer Brand tým
Napsáno:červen 2024

Kolegové Možnost si dělat práci jak chci já.
Přeprocesováno Nefunkční některé odělení.
Napsáno:červen 2024

V Téčku se mi líbí benefity, které svým zaměstnancům nabízí. Ty jsou fakt super. Pak se mi velmi líbí možnosti, které mají zaměstnanci k osobnímu nebo pracovnímu rozvoji. Určitě záleží i na nadřízeném, jak moc vyjde svým podřízeným vstříc. Ale nabídka v rámci T-univerzity je obrovská. A v neposlední řadě je to možnost různé pracovní doby- 4denní týden, ultra flexi pracovní doba atd.
Velmi oceńuju, že se Téčko snaží zvyšovat svým zaměstnancům platy. Ale stejně si myslím, že ty nástupní platy jsou oproti jiným firmám nižší. Takže jediné malé negativum je asi jen výše platu.
Napsáno:červen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma T-Mobile Czech Republic a.s.?