Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
Každý jsme jiný, ale všichni jsme #SamiSebou
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. image+9

T-Mobile Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Kdo řekl, že jsme jen telco operátor? V T-Mobilu se můžete uplatnit v mnoha perspektivních oborech současnosti. Podílíme se na digitální transformaci Česka a naše služby pomáhají v komunikaci, sdílení a uchovávání informací milionům jednotlivců i firem. V dnešním světě je stále důležitější stát si za tím, čemu věříte. A to neplatí pouze pro jednotlivce, ale my všichni, jako společnost, bychom měli usilovat o lepší svět. Pojďte dělat práci, která propojuje lidi a pomáhá měnit svět.

benefity, vafeterie, parkování, posilovna v práci, hodn ěmožností vzdělávání
Děkujeme za váš komentář. Velmi nás potěšil.
Napsáno:únor 2025

Služební octavia i pro soukr.ucely, možnost vzdělávání (firemní “univerzita”), vzdělávání i mimo obor (např. facilitace, Koucink), psycholog.pomoc i pro rodinné příslušníky, home office v podstatě bez omezení (důležité jsou výsledky).
Přetěžování lidí (propouští se podpůrné složky, ale noví lidi se nenabírají a systémy nejsou ještě této změně přizpůsobené), v salesu je velký tlak na výsledky a minimální fokus na rozvoj lidi a práci s lidmi.
Napsáno:leden 2025

T-Mobile Czech Republic a.s. image 1
T-Mobile Czech Republic a.s. image 2
T-Mobile Czech Republic a.s. image 3
T-Mobile Czech Republic a.s. placeholder+9

Laxni vedeni, nic je nezajima jen vysledky

Klidnou práci
Klidnou praci tam lide najdou pokud nebudou pracovat v zakaznickem servise, pokud budou pracovat v zakaznickem servise tak si driv nebo pozdeji zajdou pro odbornou pomoc nebo zmeni zamestnani :) Ale kdyz clovek dela na oddeleni kde se nesetka se zakaznika prace je tam hodne pohodova, sice ne dobre placena ale pohodicku tu tam mit rozhodne budete

Příjemné pracovní prostředí
pracovni prostredi je celkem fajn, firemni budovy jsou zhruba 20 az 30 let stare a byli postaveny tak aby vyhovovali i v dnesni dobe coz je super, V praze je to plnohodnotna budova s mistem kde se clovek naji a muze si i zajit odpocinout, v Hradci bohuzel jidelna stoji za prd a v Lounech na budove jsem nikdy nebyl
Napsáno:prosinec 2024

Snaha vyjsť v ústrety a ľudský prístup. Možnost práce z domova a flexibilný pracovný čas. Dostatok dovolenky. Žiaden mikromanažment ako si organizujem čas, viac menej závisí iba na dodaní výsledku. Možnost kariérního vývoje, zaujímavý program zo strany HR, aj keď ešte som celý proces nevyskúšala. Diverzita v rámci organizácie, nepracujú tu len mladí alebo len starší ľudia, takže sa nemusí cítiť človek nekomfortne. Snaha o neustále vylepšovanie, aj keď to nie je jednoduché v rámci štruktúry veľkej firmy.
Celkovo prepojenie skrz organizáciu je náročnejšie hlavne mimo vlastný tím. Trocha sa veľa vecí stráca v byrokracii stále a agilný prístup je stále vo vývoji. Podpora na novej pozícii prebieha trocha ponechaním vlastnému osudu, nie je to moc štrukturalizované, ale na druhej strane sa na nikoho nekladú neprimerané požiadavky.
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.?
Velmi zajímavé benefity Flexibilní pracovní doba Možnost práce z domova Silná podpora osobního rozvoje ze strany zaměstnavatele Podpora interní mobility a kariérního postupu Transparentní podmínky Spolehnutí na celý tým
Ne všichni teamleadeři byli vhodně vybráni Mnoho velmi důležitých pozic je finančně podhodnoceno Velké spektrum přísných podmínek variabilních složek mzdy
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:listopad 2024

Benefity, skoleni, pravidelna revize mzdy
Napsáno:listopad 2024

každá korporace má plusy i mínusy, ale T-Mobile hodnotím jako férového zaměstnavatele, který se o zaměstnance stará ve velké míře nad rámec zákonných povinností. Oceňuji fexibilní pracovní dobu, silné IT vybavení, benefity, manažera i možnost podílet se na zlepšování a celkově velkou volnost..
asi nic nad rámec běžných korporátních neduhů :-) pořád se jedná o nadstandardní prostředí, oproti pojišťovnám, spořitelnám a bankám je to ráj na zemi

Dobré benefity Dobrý kolektiv Pružná pracovní doba
Vysoká administrativní zátěž Horší spolupráce mezi týmy Management řeší jen finance a ne člověka

flexibilní pracovní doba
není
Napsáno:říjen 2024

T-Mobile nabizi svým zaměstnancům celkem bohate benefity (dovolené navíc, cafeterie, stravenky, stedra sleva na telco služby...)
Vyváženost pracovního a soukromého života...
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma T-Mobile Czech Republic a.s.?