Prodejny
Centrála
Distribuční centra a Albert Online
Distribuční centra a Albert Online
Možnost práce při studiu+9

Albert Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s převahou potravin

V Albertu jsou zaměstnanci hrdí na svoji práci, protože jejich cílem je pomáhat Čechům jíst a žít lépe. O zákazníky se stará přes 20 000 zaměstnanců, kteří pracují ve více než 330 prodejnách, ve třech distribučních centrech a v centrální kanceláři v Praze. Důležitými hodnotami je týmový duch a smysl pro humor, který je jednou z jejich firemních hodnot. V Albertu podporují zdraví svých kolegů a vyváženost mezi pracovním a osobním životem.

Firemní atmosféra v kostce

Prodejny+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

59 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1849 %
doporučuje 830

jsou na trhu od 1991 a to je dobrá jistota

Chci si přečíst další upřesnění od 2

doporučuje 705

Protože ne každému menežerovi záleží na tom jakého člověka přijme, hlavně že doplní počet zaměstnanců na prodejně

Chci si přečíst další upřesnění od 11

doporučuje 677

Pro zaměstnance z "venku" jde určitě o něco nového a může se přiučit novým věcem. Dále po zapracování a zájmu je možnost se učit i jiné nové věci na různých pozicích.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Možnost kariérního postupu
doporučuje 653

Firma dává šanci i uchazečům, kteří ještě obdobnou pozici nezastávali, nebo nemají vzdělání typický potřebné pro získání takové pozice. Obzvláště jde li o interního uchazeče. Neváhá ale povýšení vzít zpátky, nebo zaměstnanci dát výpověď nebude li spokojena.

Chci si přečíst další upřesnění od 5

Rozmanitou práci
doporučuje 587

Nevím o pozici, která by byla úzce zaměřená na jednu problematiku. Člověk se setkává s různými lidmi, různými profesemi, spolupracuje na různých projektech...až se najednou stane, že je člověk na jiné pozici než na kterou přišel a která ho baví a naplňuje.

Chci si přečíst další upřesnění od 3

Zaujala / nezaujala vás firma Albert Česká republika, s.r.o.?