Bagira Systems CZ s.r.o.

fajn kolegové mladý kolektiv dynamické prostředí "nic není nemožné"
špatné vedení firmy, špatné plánování změny na poslední chvíli, jeden den se něco rozhodně, další den je to jinak, ani se to člověk od vedení nedozví permanentní nestíhání termínů, dohánění, improvizace od A do Z snaha vyjít vstříc mateřské firmě v Izraeli, kteří taky neví co chtějí, ale chtějí to levně a hned špatný work/life balanc, není čas, jede se na max. a i to je málo. i přes malou firmu mi připadá z vedení poměrně neosobní přístup

Práci v týmu mladých lidí
Pracuje tu mladší kolektiv, programátoři, vývoj i výroba. Spousta procesů se tu teprve zavádí (nebo bohužel nefunguje jak ve větší firmě) a to ocení spíše lidé po škole, než zkušení lidé. Firma není tolik svázaná těmito procesy, což je někdy výhoda, člověk má volnost a možnost něco změnit nebo udělat po svém, ale způsobuje to hodně nejasností.
Napsáno:prosinec 2022

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Bagira Systems CZ s.r.o.?