SPORTISIMO s.r.o. image 1
SPORTISIMO s.r.o. image 2
SPORTISIMO s.r.o. image 3

SPORTISIMO s.r.o.

Maloobchod se sportovním vybavením

Hodně práce, málo zaměstnanců. Z práce člověk chodí velice unavený.
Napsáno:březen 2025

Jediné co jsem se naučila je rozeznávat zboží a materiál. A montovat kola a lyže.
Celková nespokojenost se zaměstnáním.
Napsáno:srpen 2024

Platevě průměrné, pokud dosáhnete na odměny.
Vedení katastrofa, Zrušena roční odměna. Žádné benefity, kromě multisport karty, příspěvku na obědy, které se nedají jíst a možnost kávy z automatu, kterou taky každý nepije. Na odpolední směně není kde parkovat !!!! Kdo chce zaparkovat, musí přijet minimálně o hodinu dřív do práce a firma to neřeší, protože lidi z kanceláře přijedou ráno a jich se to netýká. Dokonce urychleně nechali dát značky parkování pro invalidy až na konec parkoviště, aby mohli mohli parkovat přímo před vchodem a to, že je problém parkovacích míst je až tak nezajímá a řeší se to zatím bez výsledku. Takže pokud chceš ve Sportisimu pracovat, jezdi MHD!!! V jídelně jsou pouze 2 lednice pro všechny zaměstnance, žádné skříňky, nic kde by si člověk mohl o přestávce dát vlastní kávu nebo čaj ( hrnky k dispozici žádné, ani vlastní si nemáte kam dát)To by jste museli jít do šatny a tím vám uteče přes 5 minut času na pauzu ( záleží kde dostanete šatnu)
Napsáno:říjen 2024

Nejvíce spokojen jsem s tím, že jsem se naučil, komunikovat s lidmi.
Žádné benefity, malé peníze na výplatě, pošahaný systém prémií, připadám si občas jen jako loutka, hodně hledí na čísla.
Napsáno:červenec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti SPORTISIMO s.r.o.?
Naučila jsem se, že vás jinde zaplatí líp, přístup bude více lidštější a nesedřou vás jak koně. Mám bohužel jen negativní zkušenost.
Byla jsem spokojena s kolektivem, lidi, kteří tam pracovali jako logistici byli fajn. Obědy v kantýně taky v pořádku za prijatelnou cenu.
Napsáno:leden 2025

nepotřebuji nic znát, každý se zaučí, nic složitého to není , je potřeba fyzická zdatnost a pevné nervy.
Napsáno:září 2024

neférové jednání
Napsáno:květen 2024

Oceňuji v práci to, že když člověk potřebuje s něčím pomoct tak ví, že se může spolehnout na svého nadřízeného. Náš bonus multisport karta je super v tom, že kde chodím ve svém volném času například bazén, fitko nebo hrát badmiton tak lze uplatnit. Určitě můžu říct a ocenit že kolektiv tu máme super.
Vím, že firma chce pro nás to nejlepší, ale bohužel to nejde všechno najednou. Hodně věcí se tu mění například nový systém takže se stane, že nic nejede a pak nám ta práce utíká strašně pomalu. Člověk jak chce jít na toaletu tak musí bohužel čekat, protože dámské toalety jsou furt obsazené. Jinak oproti začátkům si myslím, že Sportisimo udělalo maximum a velký kus práce aby jsme pracovaly v čistém prostředí.
Napsáno:duben 2024

Fajn kolektiv. Neděláme dokola pořad jednu práci . Benefity , obědy , navýšení platu a odměn. Nová hala , čisté pracoviště .
Hala se stále zdokonaluje i systém. Proti začátkům je velký rozdíl a pokrok v úklidu i práci .

Je to prosperující firma, stabilní prace a vždy bude dost prace. Stále se rozvíjí a zvětšuje .
Napsáno:duben 2024

Najviac oceňujem možnosť voliť si smeny - appka do ktorej ich pravidelne pridávajú, proste si vyberiem kedy môžem, takže sa to dá dobre skĺbiť so školou. Keď si človek nájde svoj systém, zoznámi sa s predajňou je to fajn práca.
Smeny sa často minú a veľa krát nič neostane (systém kto skôr príde ten skôr berie) Takisto systém zaškolenia bol dosť chaotický. Absolvujete síce zaškolenie v podobe videí a následných otázok, ale o reálnej práci vám to veľa nepovie. Takže ma vždy zaškolil kolega ktorý bol aktuálne na danom sektore (ktorý to sám možno tiež nevedel). Tým pádom veľa krát došlo k nedorozumeniu - nadradený si myslí že to viete, vy to nemáte odkiaľ vedieť lebo vám to nikto nikdy neukázal a zároveň každý kolega mal iné informácie ktoré koniec koncov nie vždy boli správne. Vedenie sa aktuálne mení, preto moc nehodnotím vedenie aktuálne - čo sa týka ľudského prístupu to bolo často nepríjemné.
Napsáno:květen 2023

Zaujala / nezaujala vás firma SPORTISIMO s.r.o.?