Vedení katastrofa, Zrušena roční odměna. Žádné benefity, kromě multisport karty, příspěvku na obědy, které se nedají jíst a možnost kávy z automatu, kterou taky každý nepije. Na odpolední směně není kde parkovat !!!! Kdo chce zaparkovat, musí přijet minimálně o hodinu dřív do práce a firma to neřeší, protože lidi z kanceláře přijedou ráno a jich se to netýká. Dokonce urychleně nechali dát značky parkování pro invalidy až na konec parkoviště, aby mohli mohli parkovat přímo před vchodem a to, že je problém parkovacích míst je až tak nezajímá a řeší se to zatím bez výsledku. Takže pokud chceš ve Sportisimu pracovat, jezdi MHD!!! V jídelně jsou pouze 2 lednice pro všechny zaměstnance, žádné skříňky, nic kde by si člověk mohl o přestávce dát vlastní kávu nebo čaj ( hrnky k dispozici žádné, ani vlastní si nemáte kam dát)To by jste museli jít do šatny a tím vám uteče přes 5 minut času na pauzu ( záleží kde dostanete šatnu)
Oceňuji v práci to, že když člověk potřebuje s něčím pomoct tak ví, že se může spolehnout na svého nadřízeného.
Náš bonus multisport karta je super v tom, že kde chodím ve svém volném času například bazén, fitko nebo hrát badmiton tak lze uplatnit. Určitě můžu říct a ocenit že kolektiv tu máme super.
Vím, že firma chce pro nás to nejlepší, ale bohužel to nejde všechno najednou. Hodně věcí se tu mění například nový systém takže se stane, že nic nejede a pak nám ta práce utíká strašně pomalu. Člověk jak chce jít na toaletu tak musí bohužel čekat, protože dámské toalety jsou furt obsazené. Jinak oproti začátkům si myslím, že Sportisimo udělalo maximum a velký kus práce aby jsme pracovaly v čistém prostředí.
Najviac oceňujem možnosť voliť si smeny - appka do ktorej ich pravidelne pridávajú, proste si vyberiem kedy môžem, takže sa to dá dobre skĺbiť so školou.
Keď si človek nájde svoj systém, zoznámi sa s predajňou je to fajn práca.
Smeny sa často minú a veľa krát nič neostane (systém kto skôr príde ten skôr berie)
Takisto systém zaškolenia bol dosť chaotický. Absolvujete síce zaškolenie v podobe videí a následných otázok, ale o reálnej práci vám to veľa nepovie. Takže ma vždy zaškolil kolega ktorý bol aktuálne na danom sektore (ktorý to sám možno tiež nevedel). Tým pádom veľa krát došlo k nedorozumeniu - nadradený si myslí že to viete, vy to nemáte odkiaľ vedieť lebo vám to nikto nikdy neukázal a zároveň každý kolega mal iné informácie ktoré koniec koncov nie vždy boli správne.
Vedenie sa aktuálne mení, preto moc nehodnotím vedenie aktuálne - čo sa týka ľudského prístupu to bolo často nepríjemné.